Полша - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

stg333
Контакти:

Re: Писна ми!

Мнениеот stg333 » 04 мар 2010 11:38

kocuo написа:Лелеле, ако всички си мислите че проблема е бербатов.....просто нямам думи.
Всички които плюете, моля дефинирайте ми "сърцата игра" на нападател. Какво би следвало да прави той? Да се върне до центъра да отнеме топка и после какво? Да не би да очаквате да направи рейд и да влезе с топката във вратата?
Направете ми разбор моля със сърцатия Велизар какво направи той освен да се мота като муха без глава (аз съм от ЦСКА на въпреки всичко). Колко топки е отнел, после какво е направил с тази отнета топка подал ли я е на някой, дриблирал ли е или пък може би е центрирал точно?
Проблемът ни е, че освен Берба, Стилян и Марто (може би и Божинов) други няма и ако някой от тях няма ден (или двама) губим мача или правим равен в най-добрия случай.
Замислете се за последната "Голяма" победа - срещу Хърватска в София. Кой подаде за двата гола? Стилян за първия и Марто за втория, а кой вкара головете. Случайно да си спомняте някой друг от 11 - те на терена в този мач да е направил нещо запомнящо се?
За мен логиката е ясно имаме трима най-много четирима класни играчи и целият отбор трябва да се гради около тях.

простия поглед на мача показва че , второто полувреме имахме много повече положения а първото най сериозното ни положение беше далечния удар на Минев и подскока на Бербатов до вратаря, да един играч за 30 милиона трябва да покаже поне малко повече от играч за 300 000 факт е. Как пък за Бербатов нямаше топки а за Божинов имаше ей това ми обясни.

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 04 мар 2010 11:38

kocuo написа:Лелеле, ако всички си мислите че проблема е бербатов.....просто нямам думи.
Всички които плюете, моля дефинирайте ми "сърцата игра" на нападател. Какво би следвало да прави той? Да се върне до центъра да отнеме топка и после какво? Да не би да очаквате да направи рейд и да влезе с топката във вратата?
Направете ми разбор моля със сърцатия Велизар какво направи той освен да се мота като муха без глава (аз съм от ЦСКА на въпреки всичко). Колко топки е отнел, после какво е направил с тази отнета топка подал ли я е на някой, дриблирал ли е или пък може би е центрирал точно?
Проблемът ни е, че освен Берба, Стилян и Марто (може би и Божинов) други няма и ако някой от тях няма ден (или двама) губим мача или правим равен в най-добрия случай.
Замислете се за последната "Голяма" победа - срещу Хърватска в София. Кой подаде за двата гола? Стилян за първия и Марто за втория, а кой вкара головете. Случайно да си спомняте някой друг от 11 - те на терена в този мач да е направил нещо запомнящо се?
За мен логиката е ясно имаме трима най-много четирима класни играчи и целият отбор трябва да се гради около тях.

Веднага ти дефинирам - Руни, Тевез, Дрогба, Вия... Да продължавам ли или стига толккова дефиниции??

kocuo
Контакти:

Мнениеот kocuo » 04 мар 2010 11:44

И като имахме положения какво стана? Да не би да не ни вкараха втори гол? Може би ние сме вкарали, но съм спал.
Какво чисто положения сме имали? Моля ти се недей така. Положение ще рече най-малкото някой халф или защитник да центрира на главата на нападателя в наказателното поле, а не да я ритне КЪМ същото това поле и някой да я гони от другата страна. А да не би някой да изведе Божинов или който и да е сам срещу вратаря?
Искам да ти кажа, че нашите наистина толкова си могат (или по скоро нищо не могат). Прав беше онзи треньор на младежите като се вайкаше, че не може да ги учи в националния как се спира топката и как се подава, а с желанието да се махнат можещите след тях идват онези........

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 04 мар 2010 11:46

аз съм левскар и ще ти кажа какво направи Велизар, бореше за всяка топка колкото може,той не струва 30 милиона паунда, биеше защитниците им при изнасяне на топката и дори направи 1 или 2 тактически фала, това направи може да не ми е любимец но той в национала винаги играе на макс.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 мар 2010 11:46

А бе вие поне малко от футбол вдявате ли или какво? Защо изобщо сравнявате Бербатов с играчи като Рууни, Вия и Тевез. Те са коренно различни като повечение на терена и в това няма нищо лошо. Значи ли, че всички трябва да са еднотипни телета, здрави и набити, които могат само да тичат и ритат? Ако ще искате от някой да играе като Рууни, искайте го от Божинов, защото той би трябвало да е такъв тип играч. Да не би Ибрахимович да може да тича и се бори, като Вия и Тевез, или пък има техниката на Меси?!? Това не му пречи да е един от най-добрите централни нападатели в света, какъвто е и Бербатов! И вие ли ще оспорвате решението на Съра да махне Тевез за сметка на Бербатов, той ли е глупака или вие? Аз май ще заложа на него, защото той много добре знае, че не му трябват еднотипни телета да тичат само до спукване. Трябва му мисъл на терена, каквато само Бербатов има в момента в Юнайтед. Да, хейтъри сте - нищо повече.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

nqkoisitam
Контакти:

Мнениеот nqkoisitam » 04 мар 2010 11:48

football.total написа:Две думички, 7 букви. ПИСНА МИ!
Писна ми да гледам бездушна игра и оправданията - нямаме футболисти, толкова си можем. Черна гора и Кипър повече футболисти ли имат от нас бе? Ами..... Играят хората със сърце, нашите просто разхождат фанелките. Ама то не е един мач да кажеш айде как да е. То е от години насам...
Писна ми разни псевдо-звезди да ми обяняват - нямаме футболисти, толкова си можем. Да точно така господин Бербатов. ПСЕВДО-ЗВЕЗДИ! Поритвате ей така на калния терен в Полша да отбиете номера, разхождате националната фанелка че и капитанската лента даже и после в самолета за Манчестър. То не че там правите нещо друго освен да дъвчете дъвка на пейката де ама как да е... Иначе сте голям голмайстор за национала, водач на листата! Браво шапки долу!!! 90% от головете са ви срещу Андора, Сан Марино, Мозамбик, Пиринейските Острови и Марианската Падина. Ами като все са ви слаби съотборниците, като ви е кален терена има решение - на номер 9 на гърба пишем Божинов вместо Бербатов (момчето поне играе с хъс и настроение) пък вие си дъвчете дъвката в Манчестър. А лентата я оставете на Стенли ако обичате!
Писна ми сега разни фенчета да ми обясняват, че видите ли не трябвало да сме черногледи, че тоя и оня бил голям играч щот струвал незнам си колко милиона паунда и пък разни модератори да ми трият темата щото тема за мача имало... Ами не ви говоря за мача снощи, казвам ви по принцип - ПИСНА МИ!

Позволи ми да допълня нещо :
На мен също ми писна !
Писна ми от капацитети, писна ми от псевдо-фенчета и злобари, писна ми от хора, които само говорят...
Писна ми да ми е писнало !
Писна ми и от wanna be патриотчета, които се тупат в гърдите, че са българи (Бай Ганьовци)..., "борят се като лъвове за родината си "... всички до един заслужават капитанската лента (хахаха,моля ти се, хайде по-сериозно да се отнасяме :))
Българският футбол от вече доста години се асоциира с няколко играчи(ще те светна, понеже явно ти е писнало :)) :
- Стилян Петров
- Мартин Петров
- Димитър Бербатов
- Димитър Иванков (Благодаря ти...сега чакаме малката Перука)

На къде бия ли ... :)
Ако Ви е писнао да гледате националния ни отбор по футбол - не го правете. Няма друга алтернатива.
Искаш ли го ?!! Може и да стане съвсем скоро, защото това е последният цикъл за тези футболисти... :)

Престанете да бъдете флуудъри, смея се как след всеки мач на националният ни отбор наизлизат интернет треньорите от плейстейшъна и "Фифа"-та :geek:

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 04 мар 2010 11:49

kocuo написа:И като имахме положения какво стана? Да не би да не ни вкараха втори гол? Може би ние сме вкарали, но съм спал.
Какво чисто положения сме имали? Моля ти се недей така. Положение ще рече най-малкото някой халф или защитник да центрира на главата на нападателя в наказателното поле, а не да я ритне КЪМ същото това поле и някой да я гони от другата страна. А да не би някой да изведе Божинов или който и да е сам срещу вратаря?
Искам да ти кажа, че нашите наистина толкова си могат (или по скоро нищо не могат). Прав беше онзи треньор на младежите като се вайкаше, че не може да ги учи в националния как се спира топката и как се подава, а с желанието да се махнат можещите след тях идват онези........

с това съм съгласен, не направихме кой знае колко но имаше повече хъс, не ме разбирай погрешно не съм "хейтър" на Бербо той е много добър играч но в национала се пази и не гори в играта и това се вижда, нека всеки даде което може и като паднем ще кажем толкова можем, вчера той дойде разходи се каза ай чао щото е уморен от стоене на пейката на Юнайтед за разлика от Стенли който е капитан на Вила и титуляр всеки мач и отиде да си почива е така няма да стане.

kocuo
Контакти:

Мнениеот kocuo » 04 мар 2010 11:52

football.total написа:

Веднага ти дефинирам - Руни, Тевез, Дрогба, Вия... Да продължавам ли или стига толккова дефиниции??

Да моля обаче продължи моля те когато Тевез да речем отнеме топка той какво прави ......... подава от там се развива някаква аттака и се случва нещо (да речем вкарат гол). В случая той е герой сърцат отнел е подал е от него е започнала атаката.
Сега да се върнем на националния. Бербо се връща отнема и какво се случва подава на някой даречем благо георгиев или който си искате друг. Този друг какво прави в 99% от случаите измислен пробив при който топката или излиза в тъч за другите, или е спрян (отнета му е топката) или в най добрия случай стига до аут линията и центрира в ..... тъч от другата страна.
Мисълта ми е, че ако искаш натурализирай Тевез, но без подкрепа нищо няма да направи.
Това е отборна игра и ....... като няма с кой едно двойно да направиш нищо няма и да се получи.

П.С. Хич не съм съгласен за Дрогба, но не това е темата :):):)

kocuo
Контакти:

Мнениеот kocuo » 04 мар 2010 11:57

stg333 написа:аз съм левскар и ще ти кажа какво направи Велизар, бореше за всяка топка колкото може,той не струва 30 милиона паунда, биеше защитниците им при изнасяне на топката и дори направи 1 или 2 тактически фала, това направи може да не ми е любимец но той в национала винаги играе на макс.

Хм... добре както казах по-горе аз пък съм от ЦСКА определено ще ти кажа едно уважавам борбените типове на терена трябва да има такива, но нашите освен борба друго нямат. Ако имат някакво качество то това е едно или най много 2. Един тича и подава (горе долу) друг тича и центрира (още по-зле), трети спъва и подава(в 65% от случаите точно).
Не ме разбирай погрешно не искам да ги плюя просто наистина това са ни възможностите (играчите от БГ първенството имат по половин качество, изключение правят Иван Иванов и Иван Караджов те имат поне 5 да пият да се бият и други сродни).

Потребителски аватар
football.total
Контакти:

Мнениеот football.total » 04 мар 2010 11:57

mistreated написа:А бе вие поне малко от футбол вдявате ли или какво? Защо изобщо сравнявате Бербатов с играчи като Рууни, Вия и Тевез. Те са коренно различни като повечение на терена и в това няма нищо лошо. Значи ли, че всички трябва да са еднотипни телета, здрави и набити, които могат само да тичат и ритат? Ако ще искате от някой да играе като Рууни, искайте го от Божинов, защото той би трябвало да е такъв тип играч. Да не би Ибрахимович да може да тича и се бори, като Вия и Тевез, или пък има техниката на Меси?!? Това не му пречи да е един от най-добрите централни нападатели в света, какъвто е и Бербатов! И вие ли ще оспорвате решението на Съра да махне Тевез за сметка на Бербатов, той ли е глупака или вие? Аз май ще заложа на него, защото той много добре знае, че не му трябват еднотипни телета да тичат само до спукване. Трябва му мисъл на терена, каквато само Бербатов има в момента в Юнайтед. Да, хейтъри сте - нищо повече.

Да прав си наистина. Трябва му на Сър-а мисъл в лицето на Бербатов. Така е!
И по тази причина в мачовете срещу големите обикновено Берба винаги е оставян на спокойствие да милси... На пейката! А Руни не мисли ама играе! Айде със здраве! ;)

Върни се в “Национален отбор”