Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Bet_Expert
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Bet_Expert » 13 ное 2025 04:13

tmanolov написа:Аз викам да накажат и Маринчо, абе направо да го баннат от отбора - ша ми излиза той с номер 88 - изрод, това си е нацистки символ отвсякъде. Анатема за тоя, докато се сложи лентата с дъгата на ръкава.

Понякога се Очудвам колко немислещи левскари има...

Е той е 88, а не 14/88.
Марин си е по правилата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 ное 2025 08:51

helic написа:
vvessel написа:
helic написа:
ми например скорошното оттегляне на тоя на "Уолтопия" от България. Той е силно приближен до гроб.

Методи, на кого е приближен до гроб тоя от Уолтопия, че не разбрах от поста?

Вероятно има предвид - приближен до ГЕРБ.

Знам ли. Ще изчакам да ми отговори, не съм на 100 % сигурен, че има предвид точно ГЕРБ

На Дракула е близък. До ГЕРБ.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 ное 2025 09:10

ananas написа:
realno написа:Дано осъдят тоя качулат лумпен и му вземат 20 хил лева и тогава да видим смелите расисти дали ще имат смелостта пак да демонстрират малоумната си идеология заради, която клуба страда
...идеите на клуба ни за свобода

Има ли по-голяма карикатура от Нереалното? Голям борец за демокрация, свобода и справедливост, против корупция. Но иначе подкрепя абсурдни и непропорционални наказания за дребни провинения и със задоволство обяснява как иска хората да ги е страх да изразяват публично неправилни мнения, да не падне върху тях тежката ръка на Сталин. Като пекински комунист, който е твърдо против вицовете за Мечо Пух.
Разбира се, нереалната идеология не носи на клуба глоби, защото тя е на власт и определя посоките и размера на наказанията. Съответно сърпа и чука не са забранени, както и символите на антифа терористите и приветстването на бежанци. Но напишеш ли "бежанците вън" лошо ти се пише. Както и показването на символи на всевъзможни националистически организации от цяла Европа.
Bet_Expert написа:Твърдо съм против 400000 лв за лукса да не играем с българи.
Ако си чел мненията ми, щеше да знаеш.
Относно другото - мери си приказките и обидите.
Все пак тук има някакви правила.

Не са 400хил., а над 600 хил. загуба от плащането на глоба.
Защо лъжеш? Почти нищо не си писал за правилото и глобата, а единственото ти мнение по въпроса е, че било логично да я платим и нямало как, но била рекет.
Не ме заплашвай, мен и без това ме банват постоянно за глупости, а други си ме обиждат непрекъснато и ми пишат как трябвало да ме абортира майка ми, но за тях-нищо.

Расист, трябва да има страх да се вършат престъпления и нарушават законите, а не страх да се говори истината. Да се веят свастики не е свобода, както не е свобода да се убиват хора в газови камери. Да се представя фашизма за добро не е истина, а лъжа. Няма по - жалки "еволюирали маймуни" от вас вас расистите. Вие сте позор за "бялата елитна раса".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 13 ное 2025 11:15

metodito написа:
helic написа:
vvessel написа:
helic написа:
ми например скорошното оттегляне на тоя на "Уолтопия" от България. Той е силно приближен до гроб.

Методи, на кого е приближен до гроб тоя от Уолтопия, че не разбрах от поста?

Вероятно има предвид - приближен до ГЕРБ.

Знам ли. Ще изчакам да ми отговори, не съм на 100 % сигурен, че има предвид точно ГЕРБ

На Дракула е близък. До ГЕРБ.

беше един от големите дарители на ПП и ДБ, не знам как точно е близък до ГЕРБ, ама нейсе.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 ное 2025 13:09

Завъртя се такъв слух и аз поне му вярвам. В тоталитарната ни капиталистическа страница, няма как да развиваш бизнес, и то голям, без отношения с властта. Инак мен, като човек, този... Пенчев ли беше, ме кефи. На пръв поглед изглежда, че е заработил парите си честно. А не като Домус бей да речем.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 13 ное 2025 14:47

metodito написа:Завъртя се такъв слух и аз поне му вярвам. В тоталитарната ни капиталистическа страница, няма как да развиваш бизнес, и то голям, без отношения с властта. Инак мен, като човек, този... Пенчев ли беше, ме кефи. На пръв поглед изглежда, че е заработил парите си честно. А не като Домус бей да речем.

Зад всяко голямо богатство се крие престъпление.
Оноре дьо Балзак

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 ное 2025 15:38

metodito написа:Завъртя се такъв слух и аз поне му вярвам. В тоталитарната ни капиталистическа страница, няма как да развиваш бизнес, и то голям, без отношения с властта. Инак мен, като човек, този... Пенчев ли беше, ме кефи. На пръв поглед изглежда, че е заработил парите си честно. А не като Домус бей да речем.

Разбрира се , този е същия предложил на здравното министерство в началото на пандемията да им закупи апатура , но с условие ако негов служител се разболее да изключат когото са включили и човекът му да е с предимство.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 ное 2025 16:13

LoveAndPeace написа:

Разбрира се , този е същия предложил на здравното министерство в началото на пандемията да им закупи апатура , но с условие ако негов служител се разболее да изключат когото са включили и човекът му да е с предимство.

същият е - и други го правиха, но не бяха толкова нагли като него. Просто човекът е такъв -през наглост към прогрес. Всъшност, ти не следва да си срещу него - все пак беше брандирал сградата в Тех парка със знамето на дъгата доволно дълго време :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 ное 2025 17:14

LoveAndPeace написа:

Помня го това. Ами... капитализъм, бате. Ти сега какво, към социализма ли искаш да се връщаме, където пациентите са равни? Не може. Между другото това лято ми се наложи спешна операция. В държавна болница. В Търново. Останах очарован от отношението на лекари, сестри. А пък операцията беше такава, че малко преди да ме хване упойката... Ако не бях овързан, щях да се прекръстя. А пък понеже нашите идиоти бяха натъманили заради еврото цените на държавните такси, три дена ми излязоха три лева. :lol: Макар че то щеше инак да ми излезе към 15 лева. Три лева да ти спасят живота. И после здравната ни система и болниците...
Последна промяна от metodito на 13 ное 2025 17:24, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 ное 2025 17:21

Bet_Expert написа:

Зад всяко голямо богатство се крие престъпление.
Оноре дьо Балзак

Не знам за него как е, но знам, че у нас, колкото и пари и ум да имаш, ако не играеш с правилните хора, гориш. Пример: Черепа. И много други, де.

Върни се в “Левски”