ananas написа:realno написа:Дано осъдят тоя качулат лумпен и му вземат 20 хил лева и тогава да видим смелите расисти дали ще имат смелостта пак да демонстрират малоумната си идеология заради, която клуба страда
...идеите на клуба ни за свобода
Има ли по-голяма карикатура от Нереалното? Голям борец за демокрация, свобода и справедливост, против корупция. Но иначе подкрепя абсурдни и непропорционални наказания за дребни провинения и със задоволство обяснява как иска хората да ги е страх да изразяват публично неправилни мнения, да не падне върху тях тежката ръка на Сталин. Като пекински комунист, който е твърдо против вицовете за Мечо Пух.
Разбира се, нереалната идеология не носи на клуба глоби,
защото тя е на власт и определя посоките и размера на наказанията. Съответно сърпа и чука не са забранени, както и символите на антифа терористите и приветстването на бежанци. Но напишеш ли "бежанците вън" лошо ти се пише. Както и показването на символи на всевъзможни националистически организации от цяла Европа.
Bet_Expert написа:Твърдо съм против 400000 лв за лукса да не играем с българи.
Ако си чел мненията ми, щеше да знаеш.
Относно другото - мери си приказките и обидите.
Все пак тук има някакви правила.
Не са 400хил., а над 600 хил. загуба от плащането на глоба.
Защо лъжеш? Почти нищо не си писал за правилото и глобата, а единственото ти мнение по въпроса е, че било логично да я платим и нямало как, но била рекет.
Не ме заплашвай, мен и без това ме банват постоянно за глупости, а други си ме обиждат непрекъснато и ми пишат как трябвало да ме абортира майка ми, но за тях-нищо.