Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Bet_Expert
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Bet_Expert » 13 ное 2025 04:13

tmanolov написа:Аз викам да накажат и Маринчо, абе направо да го баннат от отбора - ша ми излиза той с номер 88 - изрод, това си е нацистки символ отвсякъде. Анатема за тоя, докато се сложи лентата с дъгата на ръкава.

Понякога се Очудвам колко немислещи левскари има...

Е той е 88, а не 14/88.
Марин си е по правилата.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 ное 2025 08:51

helic написа:
vvessel написа:
helic написа:
ми например скорошното оттегляне на тоя на "Уолтопия" от България. Той е силно приближен до гроб.

Методи, на кого е приближен до гроб тоя от Уолтопия, че не разбрах от поста?

Вероятно има предвид - приближен до ГЕРБ.

Знам ли. Ще изчакам да ми отговори, не съм на 100 % сигурен, че има предвид точно ГЕРБ

На Дракула е близък. До ГЕРБ.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 ное 2025 09:10

ananas написа:
realno написа:Дано осъдят тоя качулат лумпен и му вземат 20 хил лева и тогава да видим смелите расисти дали ще имат смелостта пак да демонстрират малоумната си идеология заради, която клуба страда
...идеите на клуба ни за свобода

Има ли по-голяма карикатура от Нереалното? Голям борец за демокрация, свобода и справедливост, против корупция. Но иначе подкрепя абсурдни и непропорционални наказания за дребни провинения и със задоволство обяснява как иска хората да ги е страх да изразяват публично неправилни мнения, да не падне върху тях тежката ръка на Сталин. Като пекински комунист, който е твърдо против вицовете за Мечо Пух.
Разбира се, нереалната идеология не носи на клуба глоби, защото тя е на власт и определя посоките и размера на наказанията. Съответно сърпа и чука не са забранени, както и символите на антифа терористите и приветстването на бежанци. Но напишеш ли "бежанците вън" лошо ти се пише. Както и показването на символи на всевъзможни националистически организации от цяла Европа.
Bet_Expert написа:Твърдо съм против 400000 лв за лукса да не играем с българи.
Ако си чел мненията ми, щеше да знаеш.
Относно другото - мери си приказките и обидите.
Все пак тук има някакви правила.

Не са 400хил., а над 600 хил. загуба от плащането на глоба.
Защо лъжеш? Почти нищо не си писал за правилото и глобата, а единственото ти мнение по въпроса е, че било логично да я платим и нямало как, но била рекет.
Не ме заплашвай, мен и без това ме банват постоянно за глупости, а други си ме обиждат непрекъснато и ми пишат как трябвало да ме абортира майка ми, но за тях-нищо.

Расист, трябва да има страх да се вършат престъпления и нарушават законите, а не страх да се говори истината. Да се веят свастики не е свобода, както не е свобода да се убиват хора в газови камери. Да се представя фашизма за добро не е истина, а лъжа. Няма по - жалки "еволюирали маймуни" от вас вас расистите. Вие сте позор за "бялата елитна раса".
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 13 ное 2025 11:15

metodito написа:
helic написа:
vvessel написа:
helic написа:
ми например скорошното оттегляне на тоя на "Уолтопия" от България. Той е силно приближен до гроб.

Методи, на кого е приближен до гроб тоя от Уолтопия, че не разбрах от поста?

Вероятно има предвид - приближен до ГЕРБ.

Знам ли. Ще изчакам да ми отговори, не съм на 100 % сигурен, че има предвид точно ГЕРБ

На Дракула е близък. До ГЕРБ.

беше един от големите дарители на ПП и ДБ, не знам как точно е близък до ГЕРБ, ама нейсе.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 ное 2025 13:09

Завъртя се такъв слух и аз поне му вярвам. В тоталитарната ни капиталистическа страница, няма как да развиваш бизнес, и то голям, без отношения с властта. Инак мен, като човек, този... Пенчев ли беше, ме кефи. На пръв поглед изглежда, че е заработил парите си честно. А не като Домус бей да речем.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 13 ное 2025 14:47

metodito написа:Завъртя се такъв слух и аз поне му вярвам. В тоталитарната ни капиталистическа страница, няма как да развиваш бизнес, и то голям, без отношения с властта. Инак мен, като човек, този... Пенчев ли беше, ме кефи. На пръв поглед изглежда, че е заработил парите си честно. А не като Домус бей да речем.

Зад всяко голямо богатство се крие престъпление.
Оноре дьо Балзак

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 13 ное 2025 15:38

metodito написа:Завъртя се такъв слух и аз поне му вярвам. В тоталитарната ни капиталистическа страница, няма как да развиваш бизнес, и то голям, без отношения с властта. Инак мен, като човек, този... Пенчев ли беше, ме кефи. На пръв поглед изглежда, че е заработил парите си честно. А не като Домус бей да речем.

Разбрира се , този е същия предложил на здравното министерство в началото на пандемията да им закупи апатура , но с условие ако негов служител се разболее да изключат когото са включили и човекът му да е с предимство.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 ное 2025 16:13

LoveAndPeace написа:

Разбрира се , този е същия предложил на здравното министерство в началото на пандемията да им закупи апатура , но с условие ако негов служител се разболее да изключат когото са включили и човекът му да е с предимство.

същият е - и други го правиха, но не бяха толкова нагли като него. Просто човекът е такъв -през наглост към прогрес. Всъшност, ти не следва да си срещу него - все пак беше брандирал сградата в Тех парка със знамето на дъгата доволно дълго време :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”