MASTER_COOL написа:Днес прочетох , че Методи Томанов и екипа му имат нов работен офис. Преместени са на Панчарево
Надявам се този ход е с цел, следобедната дрямка да приключи :twisted:
Мисля, че не трябва да сме толкова критични към Томанов. Моето лично мнение е, че и той стана жертва на хаоса причинен от един Изпълнителен директор, който вече не е на власт ;). До колкото разбрах Томанов и като цяло скаутското звено за два месеца бяха обиколили 10 държави да гледат футболисти. Една от причините някои от тях да не дойдат беше споментата и от Бойко Величков в едно интервю наскоро- един от футболистите е бил договорен, но уговорката била да изиграе последен двубой с настоящият си отбор преди да премине при нас. По време на този мач в последната минута от добавеното време той къса коленни връзки. Друг футболист с купени вече самолетни билети се отказва точно в последната минута преди да излети самолета. Другата грешка беше, че в опита си да се привлекат качествени футболисти ръководството се прицели в такива, които бяха желани от водещи отбори в Европа. При започнал шампионат, в който отбора не се представя добре да ходиш и да убеждаваш футболист, който е искан от клуб като Ференцварош например, който играе в ШЛ и да му казваш как видиш ли амбициите на нашия клуб са да играе в Европа, обаче в тоя момент сме в зоната на изпадащите е меко казано несериозно. За мен лично цялата вина беше в ИД. Той не успя да създаде организация с ясни правомощия на всички в ръководството. Назначиха като СД човек като Нога, който има страшен опит в ДЮШ, а те го хвърлиха в небрано лозе. Не беше ясно какво точно върши този човек. Съвсем нормално е като видя в каква джунгла е попаднал да се откаже. След това дилемата с треньора. Имаме важен мач за бараж за ЕКТ. Нашият ИД излиза преди него и казва "Тези футболисти не стават за ЦСКА. Треньора няма да остане след 31-ви май." Е как тези хора след това да имат мотивация да правят каквото и да е? За мен лично Томаш не практикуваше лош футбол. Просто случи на лоши ръководители. Сега се видя, че след идването на Величков къщичката започва да се подрежда. Всеки си знае отговорностите. Янев, Величков и Вангелов са работили заедно и преди, което значи, че и тук ще се сработят изключително лесно. Моето мнение е, че не трябва да бъдем толкова критични към Томанов. И той беше в същата каша като Керкез, Нога и всички останали, която беше забъркана от друг човек. Аз лично мисля, че футболистите доведени това лято макар и на пожар не са толкова зле. Просто с тях трябва да се работи много, защото те просто нямаха подготовка и време за сработване. Смятам, че с правилния подход към тях и надграждане с още 2-3 нови попълнения зимата през пролетта ще изглеждаме съвсем различно като състав.