15 кръг Ефбет лига /ЦСКА 1948 - Черно море/ 09.11.25 неделя 15.00ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

15 кръг Ефбет лига /ЦСКА 1948 - Черно море/ 09.11.25 неделя 15.00ч.

Мнениеот Iceberg » 03 ное 2025 16:27

Сериозно гостуване ни очаква! Много силно се представят "числата" у дома и ще е едно голямо предизвикателство за нас. Стабилен, добре комплектуван с интересни попълнения тази година отбор. Новите успешно се обиграват и вписват все по-добре в състава им. Явно и случиха на треньорско ръководство въпреки, че никой почти не очакваше от Иван Стоянов да подготви така този отбор. Лятото освободиха една камара футболисти и взеха доста нови, но явно си личи, че са случили на попълнения, а и вече показват добро обиграване и стиковка. Очаквам да излезем с поне 7-8 дефанзивни футболисти и да играем за 0:0, като знам досегашната практика. Не знам как ще стане, но Ильо да му мисли. Тези вкарват яко всеки мач и ще е много трудно. Е, явно понякога и пускат.. Все пак се надявам да играем добре, да покажем и ние хубави неща и стане интересен двубой. Успех от мен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

ShooterMan
Контакти:

Re: 15 кръг Ефбет лига /ЦСКА 1948 - Черно море/ 09.11.25 неделя 15.00ч.

Мнениеот ShooterMan » 03 ное 2025 19:09

Срещу Числата играем доста успешно там. Според мен сме в подем, а за тях смятам, че достигнаха пика на формата си с Лудогорец и е време за малко спад. Просто от чисто спекулативна гледна точка една наша победа не е изключена. Също и късмета се върти. Доста пропуски направихме и със Славия, и с Лудогорец, съдбата обича на балансира.....пък и Цецко почна да се извхърля по медиите, все неща, които завършват с обратен знак. Очаквам да поднесем някоя сензация.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 04 ное 2025 08:28

Аз мисля, че с много висока преса и младите лъвчета отпред+здраво бягане в средата (които и да са опорните) би трябвало да ги изненадаме. Илиан ще се опита да надхитри Стоянов. Очаквам много интересен мач и естествено победа! Не са толкова страшни, колкото изглеждат. Късмета ще е на наша страна този път. Пожелавам си много голове и все пак 1 повече за нас!
Само "Тича"

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 04 ное 2025 11:45

Според мен треньора на числата е от типа ,който обичат силният старт,тоест сприта.Но първенството е дълго,и трябва да се влиза постепенно,като най силната част трябва да е след зимната пауза до края на първенството.Нашият Илиан предпочита именно този тип подготовка,когато отбора влиза постепенно ,а и да не забравяме че почти винаги ИИ му се налага да сглобява нов отбор и да обиграва нови играчи.Аз залагам на чиста двойка и няма да го броя за изненада.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 ное 2025 15:13

Числата нямат треньор. Цецо избира попълненията. Цецо реди отбора. Това всеки го знае. Което, впрочем говори за нивото на футбола ни щом така са в челото. Ето, спънаха се във Враца, аз казах - Лудогорец им е пика, няма как да не врънат малко назад.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 04 ное 2025 17:17

Цецо...в числата разкара почти целия отбор в края на миналия сезон и взе нови 30 футболисти. В челото са, защото като индивидуалности са добри за нивото на лигата. Нямат постоянство обаче, просто защото не играят като отбор. Сбирщайн от чужденци. Падат от Добруджа, равен с плебеите у дома, а после гледаш бият Лудогорец. Биха естествено и ония без тирето, смърфовете с 4-0. Играят само, ако Цецо е обявил сериозни мотивиращи премии - за победа, гол, асистенция и т.н. За всичко добре се плаща там... (съм чувал)... и единствено това ги мотивира. А треньора е просто, за да ги тренира. Наема все познати имена-физкултурници. Да са без претенции и капризи.
Срещу нас ще обяви много мотивиращи премии на сбирщайна си и ... ни чака определено тежък мач!!! Тежък ще бъде.

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 06 ное 2025 19:18

Х2. Както и при предния мач, просто не виждам Илиан да допусне името Иван Стоянов да фигурира в раздел ‘Загуби’ в резюмето му. Излизаме с вълшебното трио в средата, начело с Човекът Пас В.П и гасим телевизорите в 30 мин. Ако се опазим при корнерите, може и да докопаме трето поредно 0:0.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 07 ное 2025 20:08

ПФК Черно море / PFC Cherno more
1 ч
·
Треньорът на Черно море - Илиан Илиев определи групата за гостуването на ЦСКА 1948.
В нея са Пламен Илиев, Кристиан Томов, Живко Атанасов, Асен Дончев, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Даниел Мартин, Жоао Бандаро, Васил Панайотов, Асен Чандъров, Николай Костадинов, Мартин Милушев, Давид Телеш, Андреяс Калкан, Жоао Педро, Филипе Кардосо, Уеслен Жуниор, Николай Златев, Георги Лазаров, Селсо Сидни и Густаво Франса.
Аут за срещата са невъзстановените от контузии Димитър Тонев и Берк Бейхан.
Двубоят от 15-ия кръг на efbet Лигата между „моряците“ и столичани е в неделя, 9 ноември от 15 часа в Бистрица.
Главен съдия на мача е Димитър Димитров, а негови асистенти - Дарин Иванов и Марио Данаилов.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”