15 кръг Ефбет лига /ЦСКА 1948 - Черно море/ 09.11.25 неделя 15.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
15 кръг Ефбет лига /ЦСКА 1948 - Черно море/ 09.11.25 неделя 15.00ч.
Сериозно гостуване ни очаква! Много силно се представят "числата" у дома и ще е едно голямо предизвикателство за нас. Стабилен, добре комплектуван с интересни попълнения тази година отбор. Новите успешно се обиграват и вписват все по-добре в състава им. Явно и случиха на треньорско ръководство въпреки, че никой почти не очакваше от Иван Стоянов да подготви така този отбор. Лятото освободиха една камара футболисти и взеха доста нови, но явно си личи, че са случили на попълнения, а и вече показват добро обиграване и стиковка. Очаквам да излезем с поне 7-8 дефанзивни футболисти и да играем за 0:0, като знам досегашната практика. Не знам как ще стане, но Ильо да му мисли. Тези вкарват яко всеки мач и ще е много трудно. Е, явно понякога и пускат.. Все пак се надявам да играем добре, да покажем и ние хубави неща и стане интересен двубой. Успех от мен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
ShooterMan
- Контакти:
Re: 15 кръг Ефбет лига /ЦСКА 1948 - Черно море/ 09.11.25 неделя 15.00ч.
Срещу Числата играем доста успешно там. Според мен сме в подем, а за тях смятам, че достигнаха пика на формата си с Лудогорец и е време за малко спад. Просто от чисто спекулативна гледна точка една наша победа не е изключена. Също и късмета се върти. Доста пропуски направихме и със Славия, и с Лудогорец, съдбата обича на балансира.....пък и Цецко почна да се извхърля по медиите, все неща, които завършват с обратен знак. Очаквам да поднесем някоя сензация.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Аз мисля, че с много висока преса и младите лъвчета отпред+здраво бягане в средата (които и да са опорните) би трябвало да ги изненадаме. Илиан ще се опита да надхитри Стоянов. Очаквам много интересен мач и естествено победа! Не са толкова страшни, колкото изглеждат. Късмета ще е на наша страна този път. Пожелавам си много голове и все пак 1 повече за нас!
Само "Тича"
Само "Тича"
Според мен треньора на числата е от типа ,който обичат силният старт,тоест сприта.Но първенството е дълго,и трябва да се влиза постепенно,като най силната част трябва да е след зимната пауза до края на първенството.Нашият Илиан предпочита именно този тип подготовка,когато отбора влиза постепенно ,а и да не забравяме че почти винаги ИИ му се налага да сглобява нов отбор и да обиграва нови играчи.Аз залагам на чиста двойка и няма да го броя за изненада.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
ShooterMan
- Контакти:
Числата нямат треньор. Цецо избира попълненията. Цецо реди отбора. Това всеки го знае. Което, впрочем говори за нивото на футбола ни щом така са в челото. Ето, спънаха се във Враца, аз казах - Лудогорец им е пика, няма как да не врънат малко назад.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Цецо...в числата разкара почти целия отбор в края на миналия сезон и взе нови 30 футболисти. В челото са, защото като индивидуалности са добри за нивото на лигата. Нямат постоянство обаче, просто защото не играят като отбор. Сбирщайн от чужденци. Падат от Добруджа, равен с плебеите у дома, а после гледаш бият Лудогорец. Биха естествено и ония без тирето, смърфовете с 4-0. Играят само, ако Цецо е обявил сериозни мотивиращи премии - за победа, гол, асистенция и т.н. За всичко добре се плаща там... (съм чувал)... и единствено това ги мотивира. А треньора е просто, за да ги тренира. Наема все познати имена-физкултурници. Да са без претенции и капризи.
Срещу нас ще обяви много мотивиращи премии на сбирщайна си и ... ни чака определено тежък мач!!! Тежък ще бъде.
Срещу нас ще обяви много мотивиращи премии на сбирщайна си и ... ни чака определено тежък мач!!! Тежък ще бъде.