kubik написа:Само от Величие не разбрахте , че симулира, и собтвеника на "ботев" нареди да се прекрати мача.
Това с Величие се шегувам, но изобщо не четеш какво ти се пиши.Отговаряш по инерция.
Феновете на Локомотив осъждат постъпката, и виновника трябва да си понесе последствията.
П.П. Говориш за мафия, но е подкрепяш, след като подкрепяш действията на човека на Шиши, който прекрати мача!
Именно, че НЕ действам по инерция :) Мен не ме интересува кой на кого е човек и разни такива - интересуват ме действията! Това, че е човек на Шиши не значи, че не може да вземе и вярно решение в конкретен случай. И не всички хора в ДПСНН и ГЕРБ не струват - все някъде има някой дето струва. Опитвам се да отсявам във всяка конкретна ситуация и всеки конкретен случай, а не да генерализирам и изразявам обобщаващи твърдения. Макар че сигурно го правя като набера повече - но то е по-скоро да подсиля малко нещата, за да няма колебания за позицията ми накъде клони :) Навсякъде има свестни хора - сигурно и на вас се е случвало да поздравите фен на Ботев Пд, че е дал обективно мнение или ви е поздравил понякога, макар в повечето случаи да не харесвате феновете на канарчетата.
В случая беше правилно прекратен мача. Мафията е тая дето хвърля бутилки, а не пострадалия от бутилката дето симулирал :) Така че не подкрепям мафията. Само дето ти е трудно май да приемеш, че в случая мафията са част от феновете на Локо Пд.
Защо просто не се извините за хвърлената бутилка, не си признаете грешката и не си понесете последствията? Ама точно така и мафията - извършват дадено злодеяние и престъпление и..... понеже са в България и обикновено няма последствия и се разминава всичко :) Ами, писнало ми е - не искам да се разминава повече! Просто замълчете и си понесете последствията - за какво се оправдавате и търсите вината в другите? Щом не може да я намерите в себе си - лошо.
Не е нормално да се налага да сменят играч на противника заради публиката. И не видях провокация от страна на Наумов, така че няма оправдание. Светльо Вуцов като се кланяше на Тича повече щях да разбера нещо такова, но пак щях да искам наказание за Черно море. Мен такива неща ме разочароват, защото не са нормални. Ако ги смятате за нормални - ми давайте просто да се събираме да се бием по улиците и да си организираме мелета, бой с бомбички, бухалки и бутилки - наистина крайно смислено.