Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот ogrizko » 01 ное 2025 23:15

kubik написа:Само от Величие не разбрахте , че симулира, и собтвеника на "ботев" нареди да се прекрати мача.
Това с Величие се шегувам, но изобщо не четеш какво ти се пиши.Отговаряш по инерция.
Феновете на Локомотив осъждат постъпката, и виновника трябва да си понесе последствията.
П.П. Говориш за мафия, но е подкрепяш, след като подкрепяш действията на човека на Шиши, който прекрати мача!

Именно, че НЕ действам по инерция :) Мен не ме интересува кой на кого е човек и разни такива - интересуват ме действията! Това, че е човек на Шиши не значи, че не може да вземе и вярно решение в конкретен случай. И не всички хора в ДПСНН и ГЕРБ не струват - все някъде има някой дето струва. Опитвам се да отсявам във всяка конкретна ситуация и всеки конкретен случай, а не да генерализирам и изразявам обобщаващи твърдения. Макар че сигурно го правя като набера повече - но то е по-скоро да подсиля малко нещата, за да няма колебания за позицията ми накъде клони :) Навсякъде има свестни хора - сигурно и на вас се е случвало да поздравите фен на Ботев Пд, че е дал обективно мнение или ви е поздравил понякога, макар в повечето случаи да не харесвате феновете на канарчетата.

В случая беше правилно прекратен мача. Мафията е тая дето хвърля бутилки, а не пострадалия от бутилката дето симулирал :) Така че не подкрепям мафията. Само дето ти е трудно май да приемеш, че в случая мафията са част от феновете на Локо Пд.

Защо просто не се извините за хвърлената бутилка, не си признаете грешката и не си понесете последствията? Ама точно така и мафията - извършват дадено злодеяние и престъпление и..... понеже са в България и обикновено няма последствия и се разминава всичко :) Ами, писнало ми е - не искам да се разминава повече! Просто замълчете и си понесете последствията - за какво се оправдавате и търсите вината в другите? Щом не може да я намерите в себе си - лошо.

Не е нормално да се налага да сменят играч на противника заради публиката. И не видях провокация от страна на Наумов, така че няма оправдание. Светльо Вуцов като се кланяше на Тича повече щях да разбера нещо такова, но пак щях да искам наказание за Черно море. Мен такива неща ме разочароват, защото не са нормални. Ако ги смятате за нормални - ми давайте просто да се събираме да се бием по улиците и да си организираме мелета, бой с бомбички, бухалки и бутилки - наистина крайно смислено.
ИзображениеИзображениеИзображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 01 ное 2025 23:25

ogrizko написа:
kubik написа:Само от Величие не разбрахте , че симулира, и собтвеника на "ботев" нареди да се прекрати мача.
Това с Величие се шегувам, но изобщо не четеш какво ти се пиши.Отговаряш по инерция.
Феновете на Локомотив осъждат постъпката, и виновника трябва да си понесе последствията.
П.П. Говориш за мафия, но е подкрепяш, след като подкрепяш действията на човека на Шиши, който прекрати мача!

Именно, че НЕ действам по инерция :) Мен не ме интересува кой на кого е човек и разни такива - интересуват ме действията! Това, че е човек на Шиши не значи, че не може да вземе и вярно решение в конкретен случай. И не всички хора в ДПСНН и ГЕРБ не струват - все някъде има някой дето струва. Опитвам се да отсявам във всяка конкретна ситуация и всеки конкретен случай, а не да генерализирам и изразявам обобщаващи твърдения. Макар че сигурно го правя като набера повече - но то е по-скоро да подсиля малко нещата, за да няма колебания за позицията ми накъде клони :) Навсякъде има свестни хора - сигурно и на вас се е случвало да поздравите фен на Ботев Пд, че е дал обективно мнение или ви е поздравил понякога, макар в повечето случаи да не харесвате феновете на канарчетата.

В случая беше правилно прекратен мача. Мафията е тая дето хвърля бутилки, а не пострадалия от бутилката дето симулирал :) Така че не подкрепям мафията. Само дето ти е трудно май да приемеш, че в случая мафията са част от феновете на Локо Пд.

Защо просто не се извините за хвърлената бутилка, не си признаете грешката и не си понесете последствията? Ама точно така и мафията - извършват дадено злодеяние и престъпление и..... понеже са в България и обикновено няма последствия и се разминава всичко :) Ами, писнало ми е - не искам да се разминава повече! Просто замълчете и си понесете последствията - за какво се оправдавате и търсите вината в другите? Щом не може да я намерите в себе си - лошо.

Не е нормално да се налага да сменят играч на противника заради публиката. И не видях провокация от страна на Наумов, така че няма оправдание. Светльо Вуцов като се кланяше на Тича повече щях да разбера нещо такова, но пак щях да искам наказание за Черно море. Мен такива неща ме разочароват, защото не са нормални. Ако ги смятате за нормални - ми давайте просто да се събираме да се бием по улиците и да си организираме мелета, бой с бомбички, бухалки и бутилки - наистина крайно смислено.

Разбирам Шиши защо е на власт. Разделяй и владей
Не те интересува, че действа като мутра. Ясно!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

На линия
Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 01 ное 2025 23:26

Съвсем ясна ситуация - удар с пълна бутилка с вода и то по главата. Минимума трябва да е служебна загуба и няколко мача без публика.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 01 ное 2025 23:29

Цеца Величкович е по-голям мъж от всички наши политици взети заедно...
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 01 ное 2025 23:32

Самият факт, че бай-мангалите не осъзнават престъпния характер на стореното днес на техния стадион, самият факт че всячески оправдават ударът в главата на Наумов, че филосостват колко бил тежък/или лек ударът, пък комоцио ли било или нямало комоцио, и т.н. абсурдни идиотщини ... показва че това е една опасна сган. Показва че рецидивите на техния, СПЕЦИАЛНО НА ТЕХНИЯ /!!!/ стадион не са случайни ! Показва че ако хипотетично мачът беше продължил, то това нямаше да е последният такъв инцидент. Футболният Съюз трябва да осъзнае че в лицето на лаутските роми има проблем със сигурността ! И ако отново си затворят очите, ще има нови пострадали делегати, съдии, играчи и случайни хора. Нямам особена надежда, че неукият Гозню /буфер без тапия за средно образование/ е в състояние да осъзнае това и да надскочи фенските си обвързаности. По-скоро очаквам някаква реакция от Държавата, от МВР, от Парламента който да приеме спешно Закона против футболното хулиганство, влачещ се вече половин година в зала... А Крушарски е пълен дегенерат. Да очакваме нещо да произлезе от самия ромски лагер е абсурдно. Те не осъзнават какво са направили. За да схванете дълбочината на мозъчните им увреди само вижте по-горе - те твърдят че агенти на жълтитие, внедрени в тяхната публика, нарочно са хвърлили бутилката по главата на Наумов ... :mrgreen: Буфер, това е диагноза. Психиатрична.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 01 ное 2025 23:52

Хахаха, единственият психично болен тук си ти, вземи поне да се научиш на български да пишеш, че видяхме на какво ниво ти е английският вече. Типично по селски тертип не минаха опорките от предните постове и почна с лъжи и внушения, които не са се случили, аз не съм видял някой тук да е казал, че мистериозен жълт агент е хвърлил бутилката или някой да оправдава постъпката.

Господин рецидив, в правото никой не бива наказван за нещо, което теоретично или хипотетично би извършил, пък вие с батИ Илиян двамата си се съберете и си представяйте сценарии със стъклени бутилки, шишета по литър и половина и нескончаем ужас за нежните ви жълти души.
2024:
https://www.vbox7.com/play:a41f7608b2?p=user&id=4543234
2018:
https://www.plovdiv24.bg/sport/810194.html?amp=true

Малко лицемерно е точно вие да ревете за целене на вратари с предмети и да се изкарвате по-чисти от момина сълза.

Усетих искра от факлата, която прелетя зад мен. Нещо ме изгори по врата и не знаех дали не съм се запалил. Не е фатално, но не са хубави тези работи. Това е една игра, но не трябва да се случват такива неща".

Завършвам с думите на Луков от 2018, Наумов за нещо такова щяхте да го пишете с трета степен на изгаряния.
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 01 ное 2025 23:55, променено общо 1 път.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 ное 2025 23:54

kubik написа:Разбирам Шиши защо е на власт. Разделяй и владей
Не те интересува, че действа като мутра. Ясно!

Интересен опит за провокация и да ме подразниш :) Или просто искаш да си отгоре и крайното мнение да е твое :)

Иначе май ясно казах в предните си коментари, че трябва да се обединим и да изметем Шиши и Боко .....а и Гонзо ;) Обаче понеже са ми малко дълги коментарите, та явно си чел по диагонал.

Боко и Шиши трябва да се махнат със задна дата и да лежат в затворите както и много хора покрай тях. Боко и Шиши не спират да крадат и съсипват държавата. Боко и Шиши са виновни за тая лумпенизация дето виждам покрай себе си, защото няма справедливост - съд, прокуратура, полиция са техни и толерират престъпните прояви на удобните и удрят с държавните бухалки по неудобните. Боко и Шиши узурпират държавата като крадат, купуват и манипулират изборите. Боко и Шиши представят постоянно лъжливи данни пред Европа. Боко и Шиши удобно държат повечето медии в България и не може да се види какво наистина става. Заради Боко и Шиши на много места в България няма вода. Заради Боко и Шиши и толерирането на кражбите и схемите умират хора в наводнения. Заради незаконните сметища толерирани от Боко и Шиши хората се разболяват, защото тази мръсотия отива в подпочвените води и после пием от нея. Заради Боко и Шиши страдат хиляди невинни семейства, които ги рекетират и им съсипват бизнесите понеже са неудобни на тях или на някой покрай тях. Заради Боко и Шиши и техните схеми се толерират наркотиците и децата израстват лумпенизирани - щото наркосите им пазаруват изборите. Заради Боко и Шиши се подменя статута на плодородните ни земи и ги изкарват незаконно като неплодородни, за да може да си правят перки и солари - а пък плодородните почви ги продават в чужбина. Заради Боко и Шиши вече няма да имаме родно зеленчукопроизводство и животновъдство и губим суверенитета си хранителния поне. Заради Боко и Шиши нямаме армия и хората бягат в чужбина. И така мога да продължавам до безкрай ама ще ме заболят пръстите и затова ще спра до тук...... нарочно се опитах да повторя повече пъти Боко и Шиши, за да не се опиташ пак да ми извъртиш думите :)))
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 ное 2025 00:05

Затова ли се строят нови футболни стадиони без писти и скочища, за да бъдат ултрасите близо до игрището. Сега доглеждам Пул Вила. Публиката е до линиите на полето навсякъде. Явно се е очаквало подобно нещо днес, защото долните редове не бяха заети, взети са мерки , но...
Еми..., в Източна Румелия живеят друг тип хора. Септември месец пловдивското кметче в речта си за Съединението пред тв камерите големи антибългарски глупости издума. Реакция от властта - никаква. На другия пловдивски стадион клетката за гости е ужасна без никакви разрешения за безопасност. Преди 2 седмици във Варна можеха ли варналии да хвърлят нещо по Светльо. Можеха, но не го направиха, защото не са от Източна Румелия. Само с ругатни и псувни си останаха.
А комсомолските секретари станаха най-големите простаци като се започне от забравения бургаски боклук. Карадимов не го споменавам, нито някои сегашни министри.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 02 ное 2025 00:06

ReBorn1982 написа:
Bet_Expert написа:https://www.vesti.bg/sviat/pentagonyt-odobri-raketi-tomahouk-za-ukrajna-6242719

След 21.11 идва и изхвърлянето на всички руски банки от swift. Както и техните клонове и подразделения.

Примката около простия диктатор - убиец се затяга и краят му се вижда!
Казах, че до юни Путин е чао, но може би няма да избута дотогава.
Путин унищожава собственият си народ и страна!
Уникален идиот!
Като всеки диктатор и този ще свърши с позор!

Дано си тук юни месец, щото ще падне голяма гавра с теб.

Пич, на теб Путин и Русия са ти по-скъпи от родната България.
И що си реборн, пиши се "преродилься".
Не ползвай гадните думи на Запада.
Имаш си руски, английският е лош език все пак, пък и никой не го говори.:))))
И последно, аз юни ще бъда тук, ама Путин едва ли ще е вече на власт тогава.
Интересно, продължаваш ли да твърдиш, че Путин не е диктатор и масов убиец?
Кажи честно?

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 02 ное 2025 00:26

ogrizko написа:Много правилно беше прекратен мача! Съжалявам ама да са мислили като са мятали бутилката, че може и да го оцелят. Това дали е симулирал или не - няма никакво значение! После реакциите на вратаря няма да са същите, самочувствието му на вратата няма да е същото, ще очаква постоянно че може още някой лумпен да метне нещо.

Изобщо не ме вълнува за кой отбор става въпрос - пострада ли играч заради публиката на другия отбор - прекратяване на мача и толкоз. На мен пък ми писна от всякакви лумпени наоколо дето отиват на война - да се бият, да мятат, да псуват и да се правят на мъже каквито очевидно НЕ са! 3+ мача без публика и доживотна забрана за който е метнал бутилката да посещава всякакъв спорт!

Или се научете да бъдете нормални хора или много ви здраве! Че и редят по Наумов след мача вместо да се засрамят и да се извинят от името на лумпенизираната част от публиката си.... Мен лично ще ме е срам ако същото стане от страна на феновете на Черно море - изобщо няма да ги оправдавам! Разбирам да псуват ама да се мята вече е прекалено! Много сурови мерки трябва да се вземат за тия провинения! HD камери да снимат цялата публика и доживотни забрани за лумпените. Сори ама отивайте в боксовите зали или някъде другаде да си хабите енергията или каквото е там!

А относно мача - да се доиграе без публика.

Напълно споделям мнението!

Върни се в “Левски”