Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот wilge » 27 окт 2025 11:36

ElCochino написа:Засегнахме пак болната тема за Гьозтепе и техния треньор. Аз продължавам да се чудя как е свързана с Левски и защо се коментира в темата "Всичко около клуба".

Как де не е свързана? Нишката е много омотана, но се замисли: Левски -> Стоилов -> Шолак -> Гьозтепе. Изборът е три от четири.

На линия
Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 27 окт 2025 11:42

wilge написа:
ElCochino написа:Засегнахме пак болната тема за Гьозтепе и техния треньор. Аз продължавам да се чудя как е свързана с Левски и защо се коментира в темата "Всичко около клуба".

Как де не е свързана? Нишката е много омотана, но се замисли: Левски -> Стоилов -> Шолак -> Гьозтепе. Изборът е три от четири.

Направо си е като партия бридж, само да не играем ние мор.

За Мъри хвала, спаси ни, сега само усоех, но е част от друг отбор, ние си имаме нашите си трески да дяламе. Имаме добра основа да катурнем каузата, дано не се оголим сериозно през зимния трансферен джам.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 окт 2025 11:44

И аз се чудя. Лятото направих няколко теми в раздел световен футбол във форума, когато на почти никой не му се занимаваше с това, а във всекидневната на Левски се коментират играчите на РБ Лайпциг. :lol: Значи да премахнат няколко раздела от форума и всичко да се обедини в темата Левски: Всичко около клуба.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 окт 2025 13:41

1914.1902 написа:И аз се чудя. Лятото направих няколко теми в раздел световен футбол във форума, когато на почти никой не му се занимаваше с това, а във всекидневната на Левски се коментират играчите на РБ Лайпциг. :lol: Значи да премахнат няколко раздела от форума и всичко да се обедини в темата Левски: Всичко около клуба.

Щото, когато се говорят лъжи, те трябва да се разобличават. В събота, понеже не бях ходил скоро до фен шопа, се разходих да си купя нещо. Купих си де, после реших да го проверя дали го има на сайта и защо е с 20% отстъпка - няма го, което не е новина, разбира се, доста неща ги има във фен шопа, но ги няма онлайн, което пък говори много за нивото на "невероятния маркетинг, сътворен от насо ануса, издигнал ни на друго ниво". Просто левскарите сме такива, че и сами си купуваме нещата. Напук

както и да е, ровя си из онлайн магазина и хоп - ми още се продава юбилейната двулицева фланелка, известна повече като "ментето на влахчето от Мюнхен 1860". Пак нишо кой знае какво, но се сетих да проверя съобщенията на клуба и бааам - това е от май 2024:

Левскари,

В навечерието на нашия юбилей вие отново извършихте едно чудо. С радост Ви съобщаваме, че закупените двулицеви юбилейни фланелки удариха 8000! Налични са последни бройки от всички размери за хората, които искат да притежават частица от историята чрез фланелката...."

Мда, продали сме 8000, ама имало едни последни бройки, дето ги продаваме вече година и половина. И за капак, още тогава на пресконференцията при представянето през април'24 боримечков рече, че са поръчали да бъдат изработени само 8000 бройки:

На пресконференцията стана ясно, че проектът за фланелката струва 500 000 лева. От този екип ще бъдат изработени само 8000 фланелки, което доведе и до небивал интерес от страна на феновете. Стигна се и до срив на клубния сайт на Левски веднага след пускането на екипите в продажба.

Та нищо особено де, всичко е цветя и рози - Фърчим в небесата, ний сме Левски, бааа, Щампиони и т.н. остава само да видим откъде идват парите за издръжката ни в момента, щото и парите от ЕКТ заминали за "инфраструктурни подобрения"...
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 27 окт 2025 14:19

Да то щото преди при сдруженците, фен шопа беше цъфнал та вързал, само глупости говориш понякога, вижда се че отбора прогресира, ама същия си като оня с очилата, глупост след глупост.. Очаквам скоро и за седалките и тоалетните да се хванете под ръчичка да мрънкате.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 окт 2025 14:36

tmanolov написа:
1914.1902 написа:И аз се чудя. Лятото направих няколко теми в раздел световен футбол във форума, когато на почти никой не му се занимаваше с това, а във всекидневната на Левски се коментират играчите на РБ Лайпциг. :lol: Значи да премахнат няколко раздела от форума и всичко да се обедини в темата Левски: Всичко около клуба.

Щото, когато се говорят лъжи, те трябва да се разобличават.

Каква лъжа на Сираков и компания се изобличава с РБ Лайпциг, ''който мечтае да се бори за титлата в Бундеслигата''? Може и да си прав с написаното, но не разбирам трансферите на ''биковете'' в каква лъжа на ръководството на Левски присъстват.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 окт 2025 14:44

Много тежки тия двулицеви фанелки. Нямаше да си купувам, но малките ми я подариха за рожден ден.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 27 окт 2025 14:56

1914.1902 написа:
Каква лъжа на Сираков и компания се изобличава с РБ Лайпциг, ''който мечтае да се бори за титлата в Бундеслигата''? Може и да си прав с написаното, но не разбирам трансферите на ''биковете'' в каква лъжа на ръководството на Левски присъстват.

Лъжата как сме по-добре без мърльо, който искал цялата власт и да открадне едва ли не подарените акции на мажоритаря. А трансферите на РБЛайпциг само показават, че въпросният мърльо, поне в последните години, ако му дадеш леФ, ти връща 50, т.е. трябва да си изключително малоумен г.з, за да го разкараш - оф, забравих, че той сам си тръгна :mrgreen:
Примерът го дадох само за онагледяване колко невероятен маркетинг имаме и доколко може да се вярва на изявленията на насо!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 27 окт 2025 15:03

Все по-съмнително ми става, дали самият Мъри не пише в този форум.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 окт 2025 15:05

Кога ще подновяваме членските карти?

Върни се в “Левски”