1914.1902 написа:И аз се чудя. Лятото направих няколко теми в раздел световен футбол във форума, когато на почти никой не му се занимаваше с това, а във всекидневната на Левски се коментират играчите на РБ Лайпциг. :lol: Значи да премахнат няколко раздела от форума и всичко да се обедини в темата Левски: Всичко около клуба.
Щото, когато се говорят лъжи, те трябва да се разобличават. В събота, понеже не бях ходил скоро до фен шопа, се разходих да си купя нещо. Купих си де, после реших да го проверя дали го има на сайта и защо е с 20% отстъпка - няма го, което не е новина, разбира се, доста неща ги има във фен шопа, но ги няма онлайн, което пък говори много за нивото на "невероятния маркетинг, сътворен от насо ануса, издигнал ни на друго ниво". Просто левскарите сме такива, че и сами си купуваме нещата. Напук
както и да е, ровя си из онлайн магазина и хоп - ми още се продава юбилейната двулицева фланелка, известна повече като "ментето на влахчето от Мюнхен 1860". Пак нишо кой знае какво, но се сетих да проверя съобщенията на клуба и бааам - това е от май 2024:
Левскари,
В навечерието на нашия юбилей вие отново извършихте едно чудо. С радост Ви съобщаваме, че закупените двулицеви юбилейни фланелки удариха 8000! Налични са последни бройки от всички размери за хората, които искат да притежават частица от историята чрез фланелката...."
Мда, продали сме 8000, ама имало едни последни бройки, дето ги продаваме вече година и половина. И за капак, още тогава на пресконференцията при представянето през април'24 боримечков рече, че са поръчали да бъдат изработени само 8000 бройки:
На пресконференцията стана ясно, че проектът за фланелката струва 500 000 лева. От този екип ще бъдат изработени само 8000 фланелки, което доведе и до небивал интерес от страна на феновете. Стигна се и до срив на клубния сайт на Левски веднага след пускането на екипите в продажба.
Та нищо особено де, всичко е цветя и рози - Фърчим в небесата, ний сме Левски, бааа, Щампиони и т.н. остава само да видим откъде идват парите за издръжката ни в момента, щото и парите от ЕКТ заминали за "инфраструктурни подобрения"...