Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот noo » 25 окт 2025 15:56

futbolqga написа:
W84me написа:Гьозтепе на гьозтепарите пак мътят водата.

От утре в управителният им съвет влиза Стоян Търкаланов. Прилагам днешния пост за Светльо Вуцов на тази долна утайка, който резюмира приоритетите на наркогрупата:
Господин Иванов, ако върнеш този недисциплиниран футболист в националният отбор ада ще се отвори за теб! Не те заплашвам!!! Преди години звездата на "Барселона" Христо Стоичков се отказа от националния отбор, защото искаше Димитър Пенев да продължава да води националите. Наложи му се да купува голям букет с цветя и да се извинява на големият Христо Бонев! Значи Христо Стоичков може да се извини, а някакво недоказало се вратарче поставя условия !?!? О, времена! О, нрави!

Този е фен на Гьозтепе - такива левскари с лопата да ги ринеш.

ElCochino
Контакти:

Re: Re:metodito

Мнениеот ElCochino » 26 окт 2025 01:39

metodito написа:
Странджата написа:Старозагорското клане след Берлинския договор ли е ? Не знаех ...
Знам само , че най-жестокият атентат до скоро беше в една църква в София, после един български писател написа, че през '923, сме се клали, както турчин не ни е клал, после за три-четири дни народна власт сме изтрепали толкова, колкото башибозукът не е успял за всички въстания на куп, че '85, който не искаше да носи българско име, го изпратихме на екскурзия до Турция и тя прие 300 хиляди, без да заколи ни един гяурин ...

Колко е разликата? Иначе интересно защо намесваш белия терор. Автогол ли си вкарваш?
За другото... странно е мнението ти предвид годините ти. Защото знаеш, че е преувеличено. И за едното и за другото. Но манипулацията не ти е чужда. Няма проблем.
Голямата екскурзия знаеш много добре защо е инициирана. За подобно нещо Израел днес убива десетки хиляди. Сам прецени. А ти с какви очи имаш наглостта да го говориш след като си избрал да живееш в държава, която е започнала да интернира евреите в лагери и да ги избива даже преди Хитлер. Аман от лицемери!
Невъзвращенци. Това не е било лоша идея. Плюеш родината си, живеейки в нацистка държава. Поне се поинтересувай къде си избрал да живееш.

Хахаха.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 окт 2025 12:00

Мажото как ги натроли Спорт Републик :lol: :lol: :lol: умрях от смях

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 окт 2025 12:40

Бях чувал,че Мъри и Иво Ивков са се срещали с Шолак зад гърба на Сираков ,но не го вярвах . Уви оказа се ,че е вярно .
Декларацията на Сираков наистина е смешна- почти му повярвах ,че е по-заинтересуван за благоденствието на Левски , а не за неговото лично :lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 окт 2025 12:50

metodito написа:Реално погледнато, собственик на "Левски" българин няма как да има. Защото трябва да са му чисти парите. А ако някой е съгласен да имаме "арена", която да се казва "КОЧ Арена "Георги Аспарухов"... Изразява всичко грешно с днешния българин.
Самият Левски не е мразил обикновените турци и турците като народ. И в тази връзка, нацисти в агитката на отбор, носещ името на най-свободолюбивия българин е предателство. Самите българи днес не мразим турците. Поне аз не ги мразя. Имам си проблем като слушам турска реч у нас. Инак имам приятели български турци и са хора, които много харесвам. Не пият, честни са и никога не са ми правили курвачки. Те спазват едни консервативни възгледи и за тях чест, приятелство, не са просто някакви си думи.

Прекалено е рано да се коментира едно евентуално придобиване на ПФК Левски от "Коч холдинг" . Между другото "Коч" е фамилното име на семейството собственик на холдинга. Логото им е глава на ..коч/овен
За мен това би било по-скоро стъпка в положителна посока. Макар ,че пиша това,защото така ми се иска ,а не защото знам нещо по въпроса.
Иначе ,ако построят нов стадион 99% няма да се казва "Коч Арена "Георги Аспарухов"" , а примерно "Беко Арена "Георги Аспарухов"" или " Тойота Арена "Георги Аспарухов"' или " Форд....." . Все пак говорим за холдинг ,който е един от най-големите производители на електродомакинска техника , а партньори им са гигантите в автомобилната индустрия ( "Коч холдинг" имат съвместни заводи с "Тойота" и "Форд" ) ...
Аз лично нямам нищо напротив нашия Левски да бъде споменаван заедно с такива компании.
Пиша това , при положение,че доста мои предшественици са били офицери в Българската Армия и са участвали във войните за национално обединение.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 26 окт 2025 12:51

Но Рибаря плува в свои богати води, а Ивков остана на сухо.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Методито

Мнениеот Странджата » 26 окт 2025 13:29

Бедни ми, бедни Методи, защо не си остана в преди Десети! Добре си беше с Девети, що ти трябваше ....

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 26 окт 2025 14:49

realno написа:Но Рибаря плува в свои богати води, а Ивков остана на сухо.

Наистина , чудно защо ли ??
"Ромуло затвърди страхотния момент, в който се намира с екипа на червените бикове. Нападателят бързо се адаптира към стила на Оле Вернер и се утвърди като важна фигура в отбора, който мечтае да се бори за титлата в Бундеслигата", пишат в Германия.

Бразилският нападател има 8 мача за РБ Лайпциг в първенството, като е вкарал три гола и е направил 3 асистенции. Той беше привлечен през лятото от Гьозтепе на Станимир Стоилов за 20 млн. евро, а още 5 са предвидени под формата на леснопостижими бонуси.

Южноамериканецът игра под ръководството на Мъри година и половина и значително разви играта си, след като беше твърда резерва в Атлетико Паранаензе преди да осъществи трансфер в Турция.

Купен за 3-4 , продаден за 25
но това мажоритаските ви главички , не могат да го схванат.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 26 окт 2025 15:22

honda написа:Прекалено е рано да се коментира едно евентуално придобиване на ПФК Левски от "Коч холдинг" . Между другото "Коч" е фамилното име на семейството собственик на холдинга. Логото им е глава на ..коч/овен
За мен това би било по-скоро стъпка в положителна посока. Макар ,че пиша това,защото така ми се иска ,а не защото знам нещо по въпроса.
Иначе ,ако построят нов стадион 99% няма да се казва "Коч Арена "Георги Аспарухов"" , а примерно "Беко Арена "Георги Аспарухов"" или " Тойота Арена "Георги Аспарухов"' или " Форд....." . Все пак говорим за холдинг ,който е един от най-големите производители на електродомакинска техника , а партньори им са гигантите в автомобилната индустрия ( "Коч холдинг" имат съвместни заводи с "Тойота" и "Форд" ) ...
Аз лично нямам нищо напротив нашия Левски да бъде споменаван заедно с такива компании.
Пиша това , при положение,че доста мои предшественици са били офицери в Българската Армия и са участвали във войните за национално обединение.

Е, то и аз ако станат собственик на "Левски", няма да се откажа от отбора ми. А и парите са им чисти. Което май не е било.... никога? На "палмите" парите са чисти, но има доста неясноти. А и това е компания за комар. Това все едно спонсор да е наркопласьор.
Аз имам пра-прадядо, който се е бил на Шипка и има даже Георгиевски кръст. Определено между български мафиот, като Срас Русев или Черепа, предпочитам турска компания. Както писах, щеше да е хубаво българин, но такъв с чисти пари няма. А мръсните пари са мръсни пари. Нямат място в "Левски".

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 26 окт 2025 15:28

LoveAndPeace написа:
realno написа:Но Рибаря плува в свои богати води, а Ивков остана на сухо.

Наистина , чудно защо ли ??
"Ромуло затвърди страхотния момент, в който се намира с екипа на червените бикове. Нападателят бързо се адаптира към стила на Оле Вернер и се утвърди като важна фигура в отбора, който мечтае да се бори за титлата в Бундеслигата", пишат в Германия.

Бразилският нападател има 8 мача за РБ Лайпциг в първенството, като е вкарал три гола и е направил 3 асистенции. Той беше привлечен през лятото от Гьозтепе на Станимир Стоилов за 20 млн. евро, а още 5 са предвидени под формата на леснопостижими бонуси.

Южноамериканецът игра под ръководството на Мъри година и половина и значително разви играта си, след като беше твърда резерва в Атлетико Паранаензе преди да осъществи трансфер в Турция.

Купен за 3-4 , продаден за 25
но това мажоритаските ви главички , не могат да го схванат.

Какво общо има това с настоящата тема?
Само за твоя информация въпросния играч (Ромуло) не е привлечен от Мъри , а от главния скаут ,който съвсем случайно е ...бразилец от същия град. И въпросния скаут и Мъри са в открит конфликт. И трансфера е станал не благодарение на Мъри , а въпреки него и през главата му. И заради въпросния трансфер на Мъри му е било обяснено ,че той е треньор ,а не селекционер или мениджър и неговата работа е да тренира първия отбор на Гьозтепе да играят тези играчи ,които му кажат , и неговите задължения нямат никакво отношение към трансферите в клуба или работата в ДЮШ . Над неговите правомощия е кой играч в кой от клубовете на "Спорт републик" ще играе. Обяснено му е било ,че ако този негов статут не го устройва е свободен да напусне. Информацията ми е от човек,който е много близко до Мъри.
Дори в поздравленията от Шолак и директора на Гьозтепе към привържениците на Гьозтепе за края на миналия сезон Мъри въобще не бил споменат . Споменават се играчите , но треньора и екипа му не са споменати никъде.
Всички в настоящия форум знаем какъв тип нападатели харесва Мъри , ами въпросния Ромуло е нещо много по-различно - висок 195см , типичен тежък ЦН тип таран. Между другото не е купен за 3-4 млн евро , а за 5,5 млн евро без наема( с наема около 7 млн) На всеки е ясно ,че Гьозтепе не разполага с такива възможности и решението за въпросния трансфер не е взето в Измир. Продаден е за 20 млн евро .

Върни се в “Левски”