metodito написа:Реално погледнато, собственик на "Левски" българин няма как да има. Защото трябва да са му чисти парите. А ако някой е съгласен да имаме "арена", която да се казва "КОЧ Арена "Георги Аспарухов"... Изразява всичко грешно с днешния българин.
Самият Левски не е мразил обикновените турци и турците като народ. И в тази връзка, нацисти в агитката на отбор, носещ името на най-свободолюбивия българин е предателство. Самите българи днес не мразим турците. Поне аз не ги мразя. Имам си проблем като слушам турска реч у нас. Инак имам приятели български турци и са хора, които много харесвам. Не пият, честни са и никога не са ми правили курвачки. Те спазват едни консервативни възгледи и за тях чест, приятелство, не са просто някакви си думи.
Прекалено е рано да се коментира едно евентуално придобиване на ПФК Левски от "Коч холдинг" . Между другото "Коч" е фамилното име на семейството собственик на холдинга. Логото им е глава на ..коч/овен
За мен това би било по-скоро стъпка в положителна посока. Макар ,че пиша това,защото така ми се иска ,а не защото знам нещо по въпроса.
Иначе ,ако построят нов стадион 99% няма да се казва "Коч Арена "Георги Аспарухов"" , а примерно "Беко Арена "Георги Аспарухов"" или " Тойота Арена "Георги Аспарухов"' или " Форд....." . Все пак говорим за холдинг ,който е един от най-големите производители на електродомакинска техника , а партньори им са гигантите в автомобилната индустрия ( "Коч холдинг" имат съвместни заводи с "Тойота" и "Форд" ) ...
Аз лично нямам нищо напротив нашия Левски да бъде споменаван заедно с такива компании.
Пиша това , при положение,че доста мои предшественици са били офицери в Българската Армия и са участвали във войните за национално обединение.