Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Eminem » 21 окт 2025 17:42

Dust написа:Важното е, че вие имате идея. Освен престъпление извършени от мигранти да разбираме, че няма такива извършени от местни жители.

Я кажи защо това, че има местни престъпници, омаловажава вкарването на чуждестранни такива. Точно и ясно отговори, без измъкване в стил - "не твърдя такова нещо".

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 окт 2025 17:51

Има ли престъпност от местните, има. Има ли престъпност от мигранти, има. Какво е съотношението за да може наистина да се води някаква дискусия. Защо има мигранти ли, защо световните лидери са полудели за власт.
Ако не са войните в Близкия изток нямаше да има такива талази. Ако не беше войната в Украйна нямаше да има талази.
Всеки търси начин да се спасява, а че има престъпници сред мигрантите никой не го отрича.
Защо дадени държави ги приемат, защото така е устроен света колкото и да не ни харесва.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 окт 2025 18:01

Мда, празни приказки.

Данните показват, че мигрантите извършват повече престъпления! Преди време, един левскарски толераст си мислише, че ще ме затапи като ми поиска данни. Дадох му от Германия, където дори властите и дори либералите си признаха, че в училищата и въобще в живота, мигрантите извършват двойно повече престъпления, като тенденцията отива на увеличение!

Можеш да видиш изнасилванията в Англия до 2015г. и след това. Само пакистанска банда там е изнасилила над 250 000 жени за 25 години.

А имай предвид, че в една Франция, например, милиони араби и черни си имат френско гражданство и престъпленията им се отчитат като "френски". Същото и в Белгия и Великобритания.

Там, където има концентрация на бяло население, се живее много по-спокойно и сигурно. И това е факт. Има си данни. И дори много чернокожи в ютуб го признават и при първа възможност отиват именно в бели квартали да живеят.
Последна промяна от Eminem на 21 окт 2025 18:06, променено общо 2 пъти.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 окт 2025 18:10

Eminem написа:Мда, празни приказки.

Данните показват, че мигрантите извършват повече престъпления! Преди време, един левскарски толераст си мислише, че ще затапи като ми поиска данни. Дадох му от Германия, където дори властите и дори либералите си признаха, че в училищата и въобще в живота, мигрантите извършват двойно повече престъпления, като тенденцията отива на увеличение!

Можеш да видиш изнасилванията в Англия до 2015г. и след това. Само пакистанска банда там е изнасилила над 250 000 жени за 25 години.

А имай предвид, че в една Франция, например, милиони араби и черни са има френско гражданство и престъпленията им се отчитат като "френски".

Там, където има концентрация на бяло население, се живее много по-спокойно и сигурно. И това е факт. Има си данни. И дори много чернокожи в ютуб го признават и при първа възможност отиват именно в бели квартали да живеят.

Последно за мигранти през последните години ли говорим или за аладиновци родени там, а някои са и трето поколение вече такива?
И съм абсолютно сигурен, че повече ти е интересно да се правиш на патриот по форумите, отколкото наистина да ти пука за случващо се в Германия. (примерно)
Относно Германия в годината поне два месеца ми минават там под формата на гостуване и смея да кажа, че имам някакви наблюдения плюс това което ми се споделя от живеещите там на които гостувам.
Дори съм го споделял тук, че да, последните години се е понапълнило с аладиновци, но и положението към момента не е чак толкова черно както се опитваш да го изкараш.
Всички пътуваме из Европа, така че всеки може да си направи извод на база негови наблюдения.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 окт 2025 18:28

Неслучайно, германските власти заплашиха жена със затвор, защото изнасяше данните за мигрантската престъпност. Обвиниха я в подстрекаване в омраза и расизъм. Само защото казваше истината.
Ако броим нахлуващите - съотношението откъм престъпност е двойно. Че и повече.
Ако броим и родените на континента - положението става още по-зле.

И да, всеки има наблюдения по един или друг начин. Който не е промит мозък, вижда какво се случва. Според семеен приятел в Швеция и 10% от мигрантските престъпни новини НЕ са достигнали до наш ефир, дори и по интернет.

Специално за Германия, друг познат каза, че на германците вече не им прави впечатление и са свикнали, защото мигрантските престъпления са ежедневие и новото нормално. Приемат го, както ние за съжаление приехме циганската престъпност.
Можеш да провериш какво се случи в една новогодишна нощ в Кьолн. И това не е нещо инцидентно.
Последна промяна от Eminem на 21 окт 2025 20:40, променено общо 1 път.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 21 окт 2025 19:52

Свободата има и своите минуси. Другият вариант е Северна Корея, само по този начин няма да има мигранти. Мигранти има навсякъде. По-скоро се опитвам да разбера за себе си след като ежедневно търсите подобни новини и ги споделяте едва ли само тук, каква е целта на всичко това.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 окт 2025 20:19

Каква свобода, след като държавите НЯМАТ ПРАВО да си защитят границите и са длъжни да пуснат мигрантите?
Това ли ти е свободата? С какво е по-различно от диктатурата? Да НЕ можеш сам да решиш кого да пуснеш сред теб и кого не. Идват, разбиват ти дома, изнасилват и убиват и нямаш право да ги изгониш, а ми говориш за свобода? Що за глупост?

Може да има мигранти в Европа, но това НЕ означава да няма закони и правила, да имат само права и да нямат отговорности и НЕ означава да си отвориш вратата да влизат всякакви престъпници и да си като разграден двор. Трябва да има и някаква граница колко да пуснеш, иначе се получава подмяна на местното населението. И ако някой извърши престъпление, след изтърпяване на наказанието, да бъде екстрадиран, а не някакви либерални отрепки да обясняват, че изнасилвачът и убиецът имали права и не можели да бъдат изгонени.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 21 окт 2025 20:31

Dust написа:Важното е, че вие имате идея. Освен престъпление извършени от мигранти да разбираме, че няма такива извършени от местни жители.

Ми не е трудно да имаш идея, стига да се поинтересуваш, а не да пишеш наизуст ...

https://btvnovinite.bg/svetut/tijnejdzharki-v-shvecija-se-predlagat-kato-naemni-ubijci-na-prestapni-grupi.html

У нас има ли подобни неща ??

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 окт 2025 20:35

Bet_Expert написа:
Thsmith написа:Защо трябва да ни интересува какви медии има в русия, кой му бил съперник на дребния и дали могат да ползват ютуб? :lol:
Важното е да седят там, а ако искат и трици да ядат, все тая.
Аз като казвам, че не можеш да водиш спор и постигаш обратен ефект, ти се сърдиш : )

На глупави хора никога и за нищо не се сърдя.
Глупаците са ощетени от Онзи.
Има ли смисъл да се сърдя?
Мъката е за близкото им обкръжение. На мен ми е все едно. Да си живеят със заблудите. В случая е тежко за хората около теб. И понеже брилянтно умееш да водиш спор, никога не даваш отговори, още по-малко конкретни. Очарователно е да виждаш един глупак как поставя оценки кой може да води спор, смятайки себе си за нещо средно между Сенека и Лао Дзъ.
Щом за теб няма смисъл нищо от изброеното, за което попитах, то и ти като потребител нямаш никакъв смисъл за мен. Народът ги нарича празнодумци такива.
А, и още нещо, когато двама си мерят доводите, не си залагай историческите анали.
Освен, ако не си малко "мяу".
Успех!
Всичко добро!

Нямаше нужда да доказваш, че не може да водиш спор и говориш празни приказки ;) Това го минахме вече и без още едно потвърждение : )
И един дребен съвет. Ако искаш тезата ти да има някакъв смисъл, гледай да е къса и стегната. Недей да смесваш едно вярно нещо с много теории и безсмислени неща просто за да има нещо казано. Така само отнемаш от основата на истината.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 21 окт 2025 20:36

Dust написа:Има ли престъпност от местните, има. Има ли престъпност от мигранти, има.

Ти наистина нищо не разбираш. Престъпността сред местните и тази сред мигрантите е несравнима. Разликата е космическа. Всички гета на запад са от мигранти, едно гето от местни, бели европейци няма.

Върни се в “Свободна зона”