Eminem написа:Мда, празни приказки.
Данните показват, че мигрантите извършват повече престъпления! Преди време, един левскарски толераст си мислише, че ще затапи като ми поиска данни. Дадох му от Германия, където дори властите и дори либералите си признаха, че в училищата и въобще в живота, мигрантите извършват двойно повече престъпления, като тенденцията отива на увеличение!
Можеш да видиш изнасилванията в Англия до 2015г. и след това. Само пакистанска банда там е изнасилила над 250 000 жени за 25 години.
А имай предвид, че в една Франция, например, милиони араби и черни са има френско гражданство и престъпленията им се отчитат като "френски".
Там, където има концентрация на бяло население, се живее много по-спокойно и сигурно. И това е факт. Има си данни. И дори много чернокожи в ютуб го признават и при първа възможност отиват именно в бели квартали да живеят.
Последно за мигранти през последните години ли говорим или за аладиновци родени там, а някои са и трето поколение вече такива?
И съм абсолютно сигурен, че повече ти е интересно да се правиш на патриот по форумите, отколкото наистина да ти пука за случващо се в Германия. (примерно)
Относно Германия в годината поне два месеца ми минават там под формата на гостуване и смея да кажа, че имам някакви наблюдения плюс това което ми се споделя от живеещите там на които гостувам.
Дори съм го споделял тук, че да, последните години се е понапълнило с аладиновци, но и положението към момента не е чак толкова черно както се опитваш да го изкараш.
Всички пътуваме из Европа, така че всеки може да си направи извод на база негови наблюдения.