realno написа:tmanolov написа:лелче, ти си неспасяема - ми нали точно затова мразим пупудейберастите, щото те трябваше да са промяната, която да разкара Бх и свинята - да ти напомням ли какви всенародни тържества имаше, когато Бх беше арестуван? После се оказаха едни други работи, едно ембаси се обади, че им трябват дупедавци за украйнааааа и съответно една Несглобка на една Некоалиция препраци, изплакна и изцентрофугира напълно горните двама и сега те са "чисти и честни евроатлантици"
Ей, го! Първия манипулатор, който се припозна в думите ми като пеевско слово и се обажда неподготвен.
Скрития "опозиционер", който уж мрази Тиквата и Прасето, но е пръв техен защитник. Уж не е копейка, но в друг форум под друг ник, вчера "доказва", че "колективния запад" "воюва" срещу любимия му бункерски плешив плъх, защото виждате ли, давали руски координати на военни обекти на Украйна за да бъдат унищожени. Ало путлерче, имам новина за теб, това се прави от началото на войната. Манипулаторче и лицемерче, по - добре се скрий, защото никога не си бил за "промяната", а си мутренско прокси, никога не си бил неутрален във Руската агресия, а си копейка и то от най - гнусните тези, които са маскирани.
Няма да се учудя ако си хвърлял душеци, бюра и всякакви боклуци пред контейнерите за да саботираш кмета на София.
ахаха, истината явно много боли :mrgreen: Ще пробвам по точки, макар положението при теб да е неспасяемо, точно като при копейките:
- любимите ти капути от подмяната се оказаха просто ибрикчии на свинята и бх - те, точно те първи влязоха в Некоалиция с тях, докато се кълняха, че нямат нищо общо. И точно с гласовете на свинята и Бх промениха Конституцията, с която даодха пълна власт именно на горните двамата
- "колективният запад" си воюва в прокси война с орките от дей уан и аз го твърдя това от дей уан по всички форуми, в които някога съм писал! И точно вие, умнокраставите, винаги сте го отричали, щото те орки2 били много велики и всичко сами си правили - смях пълен
- путлераст никога и за нищо не съм бил - наричам нещата с истинските им имена винаги и по всякакъв повод, за разлика от коейките или умнокраставите
- при положение че не си от София, едва ли знаеш къде е кризата с боклука и че аз, като човек с възможности (хехе) няма как да живея в подобни квартали - при нас се чисти всичко и криза няма
- и финално, понеже не ми се рови, но явно си пропуснал в Инвестор-а, че нямам нито един загубен бас на тема Украйна - нито един! Но пък и опонентите ми там, за разлика от теб, се оказаха мъже и си ги изпълниха - една камара бутилки имам вкъщи, че и няколко дарения направихме по повода за загубените басове с колегите.
Оставям те с манджите - не че е лошо, но вески си има силни страни, а твоите определено не са в тази тема с дУшеците :mrgreen: