Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот olimpi » 14 окт 2025 12:34

miro_rz написа:Еми ще гледаш Вердон и Дуарте!
Имаме едно 13:0, дано днес се смилят за едно 6:0.

Ако се напънат шпаньолците може и да ни лепнат десетуна та и повече. Това е отбор, който като надуши кръв и ако реши да прави шоу за публиката не спира. А сега без титулярите като нищо т.н. резерви може да поискат да се доказват.

Прогнозирам от 6 нагоре. Дано не е десетуна.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 14 окт 2025 12:41

Мисля, че дългата ръка на Стоичков в Испания отново ще се намеси относно резултата. Мои роднини в Испания ми споделят, след първия мач по разни техни спортни предавания техните журналисти често са коментирали именно същото.
Днес не мисля, че ще загубим с повече от три гола. Просто ще ни лепнат една класическа тройка и кой от къде е.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 14 окт 2025 12:57

България се управлява от Мафията вече и официално.
Отвлякоха кмета на Варна.
Сега отмъкнаха и Варненския турнир на Европейското първенство по волейбол.
Анатема!
Голяма била залата. Що не се покатерят на най-горните редове или да седнат на най-долните, за да видят какво се вижда.

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 14 окт 2025 13:21

За тези, които имат малки дечица, давам най-лесната и бърза рецепта за запазване на психичното им здраве. Загасва се телевизора и право към кревата. По желание може да се прочете някоя по-щадяща приказка тип Грозното патенце.

Децата често вярват в чудесата, а такова тук няма как да се случи.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 окт 2025 13:31

NOMER14 написа:България се управлява от Мафията вече и официално.
Анатема!
Голяма била залата. Що не се покатерят на най-горните редове или да седнат на най-долните, за да видят какво се вижда.

Разбира се, че ще управляват след като народа е лесен за манипулация и има хора, които вярват на пеевското облъчване - клеветите и манипулациите му като на истина. Докато свежия полъх от млади, образовани и неподкупни политици са приемани като, че ли са "един дол дренки" с мутрите и прокситата им в парламента, ще се въртим в кръг като куче, което гони опашата си. Така, че ще става по зле. Татарпазарджик е местния пример за това какво ще се случи в бъдеще в страната. Докато народа спи, мафията работи активно, дори и във форума.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 окт 2025 13:37

realno написа:
NOMER14 написа:България се управлява от Мафията вече и официално.
Анатема!

Разбира се, че ще управляват след като народа е лесен за манипулация и има хора, които вярват на пеевското облъчване - клеветите и манипулациите му като на истина. Докато свежия полъх от млади, образовани и неподкупни политици са приемани като, че ли са "един дол дренки" с мутрите и прокситата им в парламента, ще се въртим в кръг като куче, което гони опашата си. Така, че ще става по зле. Татарпазарджик е местния пример за това какво ще се случи в бъдеще в страната. Докато народа спи, мафията работи активно, дори и във форума.

лелче, ти си неспасяема - ми нали точно затова мразим пупудейберастите, щото те трябваше да са промяната, която да разкара Бх и свинята - да ти напомням ли какви всенародни тържества имаше, когато Бх беше арестуван? После се оказаха едни други работи, едно ембаси се обади, че им трябват дупедавци за украйнааааа и съответно една Несглобка на една Некоалиция препраци, изплакна и изцентрофугира напълно горните двама и сега те са "чисти и честни евроатлантици"
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 окт 2025 14:00

tmanolov написа:лелче, ти си неспасяема - ми нали точно затова мразим пупудейберастите, щото те трябваше да са промяната, която да разкара Бх и свинята - да ти напомням ли какви всенародни тържества имаше, когато Бх беше арестуван? После се оказаха едни други работи, едно ембаси се обади, че им трябват дупедавци за украйнааааа и съответно една Несглобка на една Некоалиция препраци, изплакна и изцентрофугира напълно горните двама и сега те са "чисти и честни евроатлантици"

Ей, го! Първия манипулатор, който се припозна в думите ми като пеевско слово и се обажда неподготвен.
Скрития "опозиционер", който уж мрази Тиквата и Прасето, но е пръв техен защитник. Уж не е копейка, но в друг форум под друг ник, вчера "доказва", че "колективния запад" "воюва" срещу любимия му бункерски плешив плъх, защото виждате ли, давали руски координати на военни обекти на Украйна за да бъдат унищожени. Ало путлерче, имам новина за теб, това се прави от началото на войната. Манипулаторче и лицемерче, по - добре се скрий, защото никога не си бил за "промяната", а си мутренско прокси, никога не си бил неутрален във Руската агресия, а си копейка и то от най - гнусните тези, които са маскирани.
Няма да се учудя ако си хвърлял душеци, бюра и всякакви боклуци пред контейнерите за да саботираш кмета на София.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 окт 2025 14:21

realno написа:
tmanolov написа:лелче, ти си неспасяема - ми нали точно затова мразим пупудейберастите, щото те трябваше да са промяната, която да разкара Бх и свинята - да ти напомням ли какви всенародни тържества имаше, когато Бх беше арестуван? После се оказаха едни други работи, едно ембаси се обади, че им трябват дупедавци за украйнааааа и съответно една Несглобка на една Некоалиция препраци, изплакна и изцентрофугира напълно горните двама и сега те са "чисти и честни евроатлантици"

Ей, го! Първия манипулатор, който се припозна в думите ми като пеевско слово и се обажда неподготвен.
Скрития "опозиционер", който уж мрази Тиквата и Прасето, но е пръв техен защитник. Уж не е копейка, но в друг форум под друг ник, вчера "доказва", че "колективния запад" "воюва" срещу любимия му бункерски плешив плъх, защото виждате ли, давали руски координати на военни обекти на Украйна за да бъдат унищожени. Ало путлерче, имам новина за теб, това се прави от началото на войната. Манипулаторче и лицемерче, по - добре се скрий, защото никога не си бил за "промяната", а си мутренско прокси, никога не си бил неутрален във Руската агресия, а си копейка и то от най - гнусните тези, които са маскирани.
Няма да се учудя ако си хвърлял душеци, бюра и всякакви боклуци пред контейнерите за да саботираш кмета на София.

ахаха, истината явно много боли :mrgreen: Ще пробвам по точки, макар положението при теб да е неспасяемо, точно като при копейките:
- любимите ти капути от подмяната се оказаха просто ибрикчии на свинята и бх - те, точно те първи влязоха в Некоалиция с тях, докато се кълняха, че нямат нищо общо. И точно с гласовете на свинята и Бх промениха Конституцията, с която даодха пълна власт именно на горните двамата
- "колективният запад" си воюва в прокси война с орките от дей уан и аз го твърдя това от дей уан по всички форуми, в които някога съм писал! И точно вие, умнокраставите, винаги сте го отричали, щото те орки2 били много велики и всичко сами си правили - смях пълен
- путлераст никога и за нищо не съм бил - наричам нещата с истинските им имена винаги и по всякакъв повод, за разлика от коейките или умнокраставите
- при положение че не си от София, едва ли знаеш къде е кризата с боклука и че аз, като човек с възможности (хехе) няма как да живея в подобни квартали - при нас се чисти всичко и криза няма
- и финално, понеже не ми се рови, но явно си пропуснал в Инвестор-а, че нямам нито един загубен бас на тема Украйна - нито един! Но пък и опонентите ми там, за разлика от теб, се оказаха мъже и си ги изпълниха - една камара бутилки имам вкъщи, че и няколко дарения направихме по повода за загубените басове с колегите.

Оставям те с манджите - не че е лошо, но вески си има силни страни, а твоите определено не са в тази тема с дУшеците :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 окт 2025 14:32

tmanolov написа:- путлераст никога и за нищо не съм бил - наричам нещата с истинските им имена винаги и по всякакъв повод,

Оставям те с манджите - не че е лошо, но вески си има силни страни, а твоите определено не са в тази тема с дУшеците :mrgreen:

Лицемерче, самия факт, че знаеш, че съм мъж (защото го обясних на друг преди време във същия форум), а продължаваш да ме наричаш "лелче" доказва, че си гнусен манипулатор с нечистоплътни мотиви и че горното ти твърдение е лъжа. Готов си заради личния си интерес да хвърля кал от свинската кочина на всекиго и всичко.
Второ, ако ПП-ДБ искаха да крадат, сглобката щеше още да я има, а нямаше днес като прокситата на свинята да говорят за пълен мандат, а членове на Промяната да бъдат по затворите. Като гнусен интересчия няма как да разбереш някого когато постави държавния интерес над партийния.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 окт 2025 14:47

Някои тук много съжаляват, че Карлос Насар е отказал да се снима с Пеевски.Само заради това заслужава уважение.Дамянов като се прибира от чужбина семейството му трябва да го посреща на летището с ракия и шопска салата :) . Трябва да си олигофрен за да не разбереш, че Карлос е едно възпитано момче което говори много добре.Стефан Ботев много бързо смени плочата, вчера го пращаше в Катар, а днес щял да направи всичко възможно да задържи Карлос в България.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”