tmanolov написа:Видях ;) даже преговарям с агитката на Добруджа (цели трима човека, дето се чудят в Б или В да идат)
Аз имам добър приятел от Добрич, дет преди ходеше на мачове, Владо Владимиров. Да не се окаже, че го познаваш?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
tmanolov написа:Видях ;) даже преговарям с агитката на Добруджа (цели трима човека, дето се чудят в Б или В да идат)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:tmanolov написа:Видях ;) даже преговарям с агитката на Добруджа (цели трима човека, дето се чудят в Б или В да идат)
Аз имам добър приятел от Добрич, дет преди ходеше на мачове, Владо Владимиров. Да не се окаже, че го познаваш?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Не, но ти познаваш Пешо от Разлог, убеден съм - голям левскар във всяко отношение ;)
rhaegar написа:tmanolov написа:Не, но ти познаваш Пешо от Разлог, убеден съм - голям левскар във всяко отношение ;)
С фамилия, че така се сещам за един дет отговаря и на двете условия ма знам ли дали е той.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Фамилията ми бяга - сега е юрист в София, преди беше в Разлог - няма начин да не го знаеш ;) доволно се набутва във всякакви глупости, за да остане незабележим :)
1914.1902 написа:Няма как всички да станат шампиони или да вземат ШЛ, без значение дали в състава разчитат предимно на играчи от държавата си или на чужденци. Следвах думите на НОМЕР14, а след това и някакво сравнение, като това ме накара да пусна съставите от последните седмици на няколко тима с по-високи цели в държавите си.
Само година по-рано Реал с чужденците взе ШЛ, Ла Лига и Суперкупата на Испания. Като първия трофей им даде шанс да участват в битката за тези 'въшливи' купи.
Това, че ти не броиш определени трофеи за постижение, не означава, че всеки гледа така на нещата. Да ги закрият, ако са толкова безсмислени.
Титлата на Барселона я броим, но тези на Байерн и Наполи не. Страшна логика. :lol:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта