Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот rhaegar » 13 окт 2025 21:14

tmanolov написа:Видях ;) даже преговарям с агитката на Добруджа (цели трима човека, дето се чудят в Б или В да идат)

Аз имам добър приятел от Добрич, дет преди ходеше на мачове, Владо Владимиров. Да не се окаже, че го познаваш?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 окт 2025 21:16

rhaegar написа:
tmanolov написа:Видях ;) даже преговарям с агитката на Добруджа (цели трима човека, дето се чудят в Б или В да идат)

Аз имам добър приятел от Добрич, дет преди ходеше на мачове, Владо Владимиров. Да не се окаже, че го познаваш?

Не, но ти познаваш Пешо от Разлог, убеден съм - голям левскар във всяко отношение ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Air_Smuggler
Контакти:

Мнениеот Air_Smuggler » 13 окт 2025 21:48

бОГ ДА ГО ПРОСТИ БОБАТА ЖЕЧЕВ, ЩЕ ГО ЗАПОМНИМ С ДОБРО !

При това в ония години, в които се класирахме за СП и ЕП, във финалите на СП участваха 16 отбора, а за ЕП - 8 !

Сега още 20-25 години няма да участваме на голям форум, освен ако алчниците от ФИФА и УЕФА не направят така, че на финалите на ЕП да играят 64 отбора, а на СП - 128.... И пак не е сигурно :-))

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 окт 2025 22:25

tmanolov написа:Не, но ти познаваш Пешо от Разлог, убеден съм - голям левскар във всяко отношение ;)

С фамилия, че така се сещам за един дет отговаря и на двете условия ма знам ли дали е той.

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 окт 2025 22:36

rhaegar написа:
tmanolov написа:Не, но ти познаваш Пешо от Разлог, убеден съм - голям левскар във всяко отношение ;)

С фамилия, че така се сещам за един дет отговаря и на двете условия ма знам ли дали е той.

Фамилията ми бяга - сега е юрист в София, преди беше в Разлог - няма начин да не го знаеш ;) доволно се набутва във всякакви глупости, за да остане незабележим :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 окт 2025 22:57

tmanolov написа:Фамилията ми бяга - сега е юрист в София, преди беше в Разлог - няма начин да не го знаеш ;) доволно се набутва във всякакви глупости, за да остане незабележим :)

Лично не се познаваме, но се сещам кой е. Изображение

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 окт 2025 20:57

1914.1902 написа:Няма как всички да станат шампиони или да вземат ШЛ, без значение дали в състава разчитат предимно на играчи от държавата си или на чужденци. Следвах думите на НОМЕР14, а след това и някакво сравнение, като това ме накара да пусна съставите от последните седмици на няколко тима с по-високи цели в държавите си.

Само година по-рано Реал с чужденците взе ШЛ, Ла Лига и Суперкупата на Испания. Като първия трофей им даде шанс да участват в битката за тези 'въшливи' купи.

Това, че ти не броиш определени трофеи за постижение, не означава, че всеки гледа така на нещата. Да ги закрият, ако са толкова безсмислени.

Титлата на Барселона я броим, но тези на Байерн и Наполи не. Страшна логика. :lol:

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 окт 2025 21:07

Ямалчо и онзи в най-дясно са едни испанци...мале мале..

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 14 окт 2025 21:09

blue avalanche написа:
1914.1902 написа:Няма как всички да станат шампиони или да вземат ШЛ, без значение дали в състава разчитат предимно на играчи от държавата си или на чужденци. Следвах думите на НОМЕР14, а след това и някакво сравнение, като това ме накара да пусна съставите от последните седмици на няколко тима с по-високи цели в държавите си.

Само година по-рано Реал с чужденците взе ШЛ, Ла Лига и Суперкупата на Испания. Като първия трофей им даде шанс да участват в битката за тези 'въшливи' купи.

Това, че ти не броиш определени трофеи за постижение, не означава, че всеки гледа така на нещата. Да ги закрият, ако са толкова безсмислени.

Титлата на Барселона я броим, но тези на Байерн и Наполи не. Страшна логика. :lol:

Изображение

ПП. Нещо ми подсказва, че Байерн и Наполи не се натъпкаха с чужденци, за да спечелят местната титла. Че ПСЖ не събраха Меси, Неймар и Мбапе, за да спечелят титлата. Ама, какво ли разбирам аз?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 окт 2025 21:27

blue avalanche написа:

Изображение

И какво по-различно на тази снимка от това, което написа преди няколко дни? Какво има да коментираме още?

Върни се в “Левски”