rhaegar написа:
Ем да, ама изпадаме в ситуация damned if you do, damned if you don't. Щото ако пък не сме all in (въпреки че не мисля че сме, просто имаме приемлива за момента ръка и маса) ще се започне с "ама тия не искат нищо да спечелят", "нямаме амбиции като клуб" и прочее.
Иначе съм съгласен, че титлата може да е изключително важна за оцеляването ни като клуб, но не мисля че сме на един сезон без групи разтояние от фалита. По-скоро на 2-3 сезона от отпадане в първи квалификационен, което не е невъзможно, но се надявам да се надгражда тоя отбор и с по-добър коефициент да не минаваме през драми като Бер Шева.
До не малка степен си прав - така е, просто аз имам ненавист към Насо Ануса от 1994 насам, когато ми беше идол и ни заряза за пари, която ненавист само е подсилвана през годините, та не вярвам, че имам и 1% шанс да бъдем този Левкси, който следва да бъдем, под неговото скъсаняшко управление. Отделно, считам, че ол ин-ът, ако не са му обещани пари за догодина, е супер вреден за нас, при наличието 20-на взаимозаменяеми футболисти, които вземат немалко пари - веднъж само да има забавяне и ще има No pay, no play и сме довиждане, а парите ни са силно лимитирани, особено след като не се очаква нищо сериозно като постъпления в следващите 8-9 месеца (освен трансфер).
Та малко като сектор А на тотонев - че ни трявба нов сектор/стадион, е безспорен факт, ама като тръгнеш на изуй гащи и на обещания, независещи от теб (Южен поток и Газпром), става това, което стана. А ние втори такъв момент не съм съм сигурен, че ще го преживеем. Правилният вариант беше този на Мъри - правиш играчи, продаваш, събираш някой лев, разплащаш се и лека-полека поставяш реалистични цели и си градиш кочинката, а не прескачаш етапи. Етапи се прескачат с много пари, каквито ние нямаме - това ми е проблемът