Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Bet_Expert
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Bet_Expert » 05 окт 2025 23:51

honda написа:
Bet_Expert написа:
tmanolov написа:
Muaddib написа:Призовавам Манолов да продължим дискусията тук, за да не правим оффтопик в темата за мача с Чорбое.

Тук съм, ма аз съм вестоносецът с лошите вести, дето го “убиват”. И понякога ми писва да пиша очеизвадни неща, за което получавам само хули(о). Вчера постнах един пасквил на очевиден гъзолизец на ануса - лошото е, че май го вярва човекът, а и мнозинството тук. Факт е, че от по-сериозните ни мачове единствено гостуването на Сабах мина, без да си скъсам нервите ит напрежение, но пък и там до голяна степен се случи заради случайният гол в последните секунди на домакинството. Та късметът е интегрална част от играта и дано ни покрива дълго време, но не е вечен, а зависим прекалено много от него, особено финансови, щото нови приходи скоро, освен от спонсира, няма откъде да дойдат - нито фланелки, нито карти, нито билети, нито ект, а разходите си вървят - само заплатите са над 1 милион на месец, та и ще чакаме пак на трансфери нешо, ма на кого?

Разходите за заплати не са над 1 млн, а над 1.5 млн месечно.
Те заради сините очи на Насо ли са дошли треньори, били в Бенфика и Реал?
Пари се хвърлят като за световно.
И както правилно си отбелязал, приходи сериозни отникъде не се очакват.
Но да не забравяме, че сме в плен на един комарджия, а той това прави цял живот, играе хазартни ходове, в случая с Левски.
И разчита на късмета да му спаси задника.

Наистина ли заплатите са над 1,5 млн лв на месец?
Според ГФО са приблизително 2 пъти по-малко от това ,което ти посочваш.
Продължаваш с глупостите - заплатата на Веласкес и целия му екип е доста по-малко от заплатата на Мъри и екипа му. Само Мъри получаваше колкото целия екип на Веласкес.
Защо е необходимо да пишеш глупости.

Къде съм намесвал Мъри и съм правил сравнения между неговата заплата и тази на Хулио?
Май ти пишеш глупости в случая?
Кой и кога е говорил тук за Мъри?
И защо въобще го вкарваш в разговора?
А ако си мислиш, че треньори били в Бенфика и Реал са дошли в Левски за 2 лв заплата, си в сериозна заблуда.
Лека вечер!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 05 окт 2025 23:54

Странджата написа:Не знам защо е трудно да се разбере, че Левски е златната кокошчица на Сираков. И кой би искал да си я изгуби, като й позволи да снася повечко яйчица. Как може да се надяваме, че Мажоритаро ще доведе Левски до положение да е привлекателен за човек с пари?

Прекрасно казано!
И логично!
Мъдър човек си ти, Странджа!
Левски е точно златната кокошка за Сираков.
И за семейството му.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 окт 2025 00:06

Странджата написа:Не знам защо е трудно да се разбере, че Левски е златната кокошчица на Сираков. И кой би искал да си я изгуби, като й позволи да снася повечко яйчица. Как може да се надяваме, че Мажоритаро ще доведе Левски до положение да е привлекателен за човек с пари?

Както казах по-горе, Левски е в най-привлекателното си положение за човек с пари, от 15 години насам. Не кой знае колко от това е по "вина" на Сираков, но е факт.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 окт 2025 04:11

Не знам защо е трудно да се разбере, че Наско е сламен човек в "Левски". Той е независим, понеже от него нищо не зависи. Донякъде изборът на треньор. Но, както видяхме в случая с Мъри, не и до оставянето му. "Левски" не е златна кокошчица. "Левски" е играчка, ловен трофей за властта, за скритата/явна власт. Той е поробен. А аватарите на поробителите му бяха Батков, жепееца, адвокат Ангелов, Срас, Черепахата, днес Мило ли какъв беше, нюнютата. Да обвиняваш Наско за нещо е, като да си мислиш, че България ще се оправи с премахването на Боко или Шиши. Това са просто имена. Конструкцията на властта е покварена. Тя може с години наред да генерира иванкостовци, муравейрадевци, георгипървановци, сергейстанишевци, бойкоборисовци, делянпеевци, няма значение името. "Левски" днес е олицетворение на случващото се у нас в последните... не знам колко години. Всеки...или почти всеки вижда голямата картина, ма си мълчи, като *утка. Няма случайни неща.
Апропо, тук се споменава Мъри. Пичът знае къде трябва да е "Левски", като клуб. И знае как да го докара до там. Демонстрира го при последния си престой и трансфери за едни 20 милиона лева. А те можеше да са 50-60, ако бяха оставили да работи нормално. На българите дявол на казана им не требе обаче. Виждам, че тук има много такива дяволи. Доказа го при първия си престой. Той изкара на Батков колко? Едни 10-15 милиона лева? Или май повече? Само се замисли за мисленето на тоя човек. Едно от първите неща, които иска с тези пари да се направи е модерен терен. Не привличането на Х дзвезда, а дългосрочна инвестиция. Никой не е пророк в собствената си страна. Ама в наш'та, ептен няма начин да си.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 окт 2025 04:47

@honda: Как имаш въобще очите да го споменаваш това със заплатата. Звучиш като малоумните пепедебейци и пропагандата им. Те ти разправят някаква глупост и ти си викаш: "Бе тези верно ли си вярват?". Ама те продължават и такива някакви натопорчени.
Имаш фирма. Наемаш ме да ти върша работа. Аз я върша. Фирмата расте. Всичко е шест. И ти идваш и ми казваш: "Много ти давам". Ще те сменям. Да речем с Вили Вуцов. Той няма екип, не иска много. Едва ли ще свърши работа, ма е евтин. Дано нямаш фирма, honda.

Върни се в “Левски”