honda написа:Bet_Expert написа:tmanolov написа:Muaddib написа:Призовавам Манолов да продължим дискусията тук, за да не правим оффтопик в темата за мача с Чорбое.
Тук съм, ма аз съм вестоносецът с лошите вести, дето го “убиват”. И понякога ми писва да пиша очеизвадни неща, за което получавам само хули(о). Вчера постнах един пасквил на очевиден гъзолизец на ануса - лошото е, че май го вярва човекът, а и мнозинството тук. Факт е, че от по-сериозните ни мачове единствено гостуването на Сабах мина, без да си скъсам нервите ит напрежение, но пък и там до голяна степен се случи заради случайният гол в последните секунди на домакинството. Та късметът е интегрална част от играта и дано ни покрива дълго време, но не е вечен, а зависим прекалено много от него, особено финансови, щото нови приходи скоро, освен от спонсира, няма откъде да дойдат - нито фланелки, нито карти, нито билети, нито ект, а разходите си вървят - само заплатите са над 1 милион на месец, та и ще чакаме пак на трансфери нешо, ма на кого?
Разходите за заплати не са над 1 млн, а над 1.5 млн месечно.
Те заради сините очи на Насо ли са дошли треньори, били в Бенфика и Реал?
Пари се хвърлят като за световно.
И както правилно си отбелязал, приходи сериозни отникъде не се очакват.
Но да не забравяме, че сме в плен на един комарджия, а той това прави цял живот, играе хазартни ходове, в случая с Левски.
И разчита на късмета да му спаси задника.
Наистина ли заплатите са над 1,5 млн лв на месец?
Според ГФО са приблизително 2 пъти по-малко от това ,което ти посочваш.
Продължаваш с глупостите - заплатата на Веласкес и целия му екип е доста по-малко от заплатата на Мъри и екипа му. Само Мъри получаваше колкото целия екип на Веласкес.
Защо е необходимо да пишеш глупости.
Къде съм намесвал Мъри и съм правил сравнения между неговата заплата и тази на Хулио?
Май ти пишеш глупости в случая?
Кой и кога е говорил тук за Мъри?
И защо въобще го вкарваш в разговора?
А ако си мислиш, че треньори били в Бенфика и Реал са дошли в Левски за 2 лв заплата, си в сериозна заблуда.
Лека вечер!