Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот metodito » 29 сеп 2025 08:51

Eminem написа:
bubka написа:
Eminem написа:Днес, две мигрантски групи са се сбили помежду си в центъра на София, а малко след това, в боя се е намесила и трета такава група. Цигани пък стояли и гледали цирк.

София вече се е превърнала в гнусна, отвратителна, мигрантско-циганска кочина!

После разни олигофрени правят иронични подмятания.....

Ба, ще е интересно като се сблъскат с Бай Мангал. Споделят една и съща територия.

Гледай какво става тук, култово е:
https://www.youtube.com/watch?v=ZjeQsk_Szgw

"Не можаха да ме довършат. Ама аз ще ги довърша"....."Те не са за тука. Те са убийци, трябва да ги махнат някъде. Ако не, аз ще ги запаля". хахаххахаххаха

"Искаме тея сирийци да се ликвидират по някакъв начин". хаххахахахаха
------------------------
Ние сме мишки, но циганите ще им еб@т майката, ако стане по-масов конфликт между тях.

Замисли се за друго. Това е България, човек. Маалата, Харманли, масова циганизация. Вече цели части от България са така. Ако там имало някакво брюкселско кварталче, което е no-gone зона, тук говорим за територии в километри, които са no-gone zone - врачанско, Средна гора, по Дунава има такива. Bulgaria No More!, Eminem. В това превърнаха страната ни канселистите и демокрачичи - сороски и всякакви копои. Територията се зачиства от българите. И това с водните кризи въобще не е от сега. И си е съвсем умишлено. Както и със селските животини и всичко.

Иначе да, тези мигранЧи по-добре да не се захващат с бай МангаУ щото това не са възпитаните и разединени българи. Там няма втора сигнална система. Взема брадва, мотика, сатър и в главата.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 29 сеп 2025 10:00

Eminem написа:Днес, две мигрантски групи са се сбили помежду си в центъра на София, а малко след това, в боя се е намесила и трета такава група. Цигани пък стояли и гледали цирк.

Това е ежедневие в Западна Европа. Уви, ние също вървим натам ..... влизането в ЕССР беше най-фаталната ни грешка.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 сеп 2025 11:11

ReBorn1982 написа:...влизането в ЕССР беше най-фаталната ни грешка.

Самото му сформиране е целяло заличаването на западноевропейската идентичност.
Френският шансон, кросаните, Делон и френското кино, френската революция (за мен това си е чиста проба геноцид и ужасна гражданска война), Париж, обуславят години наред френската идентичност. Както индустриалната мощ и техническия гений, Fur Elise, Октоберфест, здраво работещият бюргер обуславят немската идентичност. А красивите коли и красивите жени, Верона и цялата онази архитектурна красота, останките на Древен Рим, представляват Италия. Всичко това напъхано насила в някакъв тюрлюгювеч, наречен ЕС. А испанците и италианците, французите не са вече испанци, италианци и французи, а трябва да мислят за себе си на първо място като граждани на ЕС и "европейци". Точно, както арменци или таджики, руснаци или украинци, не са арменци, таджики и тъ нъ. А са "съветски хора". Зайби.
Британците показаха защо се мислят за (и са) по-умни от тези на Континента. И се изнесоха бързо-бързо.

Апропо, унищожаването на националните валути е една от най-крещящите изяви на това заличаване на националната идентичност.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 29 сеп 2025 12:00

https://news.bg/regions/chuzhdenets-schupi-vitrinite-na-sedem-magazina-v-sofiya.html

Случката е на "Мария Луиза", точно където си завъждаме арабско гето ..... та извършителят почти сигурно е от "клетите бежанци".

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 29 сеп 2025 12:41

metodito написа:Замисли се за друго. Това е България, човек. Маалата, Харманли, масова циганизация. Вече цели части от България са така. Ако там имало някакво брюкселско кварталче, което е no-gone зона, тук говорим за територии в километри, които са no-gone zone - врачанско, Средна гора, по Дунава има такива. Bulgaria No More!, Eminem. В това превърнаха страната ни канселистите и демокрачичи - сороски и всякакви копои. Територията се зачиства от българите. И това с водните кризи въобще не е от сега. И си е съвсем умишлено. Както и със селските животини и всичко.

Иначе да, тези мигранЧи по-добре да не се захващат с бай МангаУ щото това не са възпитаните и разединени българи. Там няма втора сигнална система. Взема брадва, мотика, сатър и в главата.

Така си е, няма вече България. Ако махнем пенсионерите, ние и сега сме малцинство в собствената си страна.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 сеп 2025 14:28

Добре, че е лошият Запад да дава работа

Изображение
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 29 сеп 2025 14:29

metodito написа:
Eminem написа:
bubka написа:

Ба, ще е интересно като се сблъскат с Бай Мангал. Споделят една и съща територия.

Гледай какво става тук, култово е:
https://www.youtube.com/watch?v=ZjeQsk_Szgw

"Не можаха да ме довършат. Ама аз ще ги довърша"....."Те не са за тука. Те са убийци, трябва да ги махнат някъде. Ако не, аз ще ги запаля". хахаххахаххаха

"Искаме тея сирийци да се ликвидират по някакъв начин". хаххахахахаха
------------------------
Ние сме мишки, но циганите ще им еб@т майката, ако стане по-масов конфликт между тях.

Замисли се за друго. Това е България, човек. Маалата, Харманли, масова циганизация. Вече цели части от България са така. Ако там имало някакво брюкселско кварталче, което е no-gone зона, тук говорим за територии в километри, които са no-gone zone - врачанско, Средна гора, по Дунава има такива. Bulgaria No More!, Eminem. В това превърнаха страната ни канселистите и демокрачичи - сороски и всякакви копои. Територията се зачиства от българите. И това с водните кризи въобще не е от сега. И си е съвсем умишлено. Както и със селските животини и всичко.

Колко деца имаш?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 сеп 2025 16:09

pomiqrat написа:
Колко деца имаш?

Защо питаш?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 сеп 2025 16:31

metodito написа:
pomiqrat написа:
Колко деца имаш?

Защо питаш?

Мога да предположа че е защото не правиш българи, а същевременно се оплакваш от циганизация и дебългаризация и каквото още там. И не само ти попадаш в двете графи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 29 сеп 2025 17:08

На двуместен самолет F-16D Block 70 е констатиран теч на гориво от един от вътрешните отсеци за разполагане на горивните резервоари, а представител на "Локхийд Мартин" (Lockheed Martin) ще пристигне до края на септември за отстраняване на неизправността.
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”