Eminem написа:bubka написа:Eminem написа:Днес, две мигрантски групи са се сбили помежду си в центъра на София, а малко след това, в боя се е намесила и трета такава група. Цигани пък стояли и гледали цирк.
София вече се е превърнала в гнусна, отвратителна, мигрантско-циганска кочина!
После разни олигофрени правят иронични подмятания.....
Ба, ще е интересно като се сблъскат с Бай Мангал. Споделят една и съща територия.
Гледай какво става тук, култово е:
https://www.youtube.com/watch?v=ZjeQsk_Szgw
"Не можаха да ме довършат. Ама аз ще ги довърша"....."Те не са за тука. Те са убийци, трябва да ги махнат някъде. Ако не, аз ще ги запаля". хахаххахаххаха
"Искаме тея сирийци да се ликвидират по някакъв начин". хаххахахахаха
------------------------
Ние сме мишки, но циганите ще им еб@т майката, ако стане по-масов конфликт между тях.
Замисли се за друго. Това е България, човек. Маалата, Харманли, масова циганизация. Вече цели части от България са така. Ако там имало някакво брюкселско кварталче, което е no-gone зона, тук говорим за територии в километри, които са no-gone zone - врачанско, Средна гора, по Дунава има такива. Bulgaria No More!, Eminem. В това превърнаха страната ни канселистите и демокрачичи - сороски и всякакви копои. Територията се зачиства от българите. И това с водните кризи въобще не е от сега. И си е съвсем умишлено. Както и със селските животини и всичко.
Иначе да, тези мигранЧи по-добре да не се захващат с бай МангаУ щото това не са възпитаните и разединени българи. Там няма втора сигнална система. Взема брадва, мотика, сатър и в главата.