9 кръг/ Ботев Враца- ЦСКА/ 22.09.2025 г./20.30 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 9 кръг/ Ботев Враца- ЦСКА/ 22.09.2025 г./20.30 ч.
Да се закрива този цирк. Кефете се на новото стадионче, което ще седи празно, и не забравяйте да се хвалите с парите на Папазки. Пълна пародия.
Все пак не паднахме. Ето О няма място в ЦСКА. Мартино ме изненадва, слабо. Санянг бе по-добър от него.
Играем без крила и това е много кофти.
Тия които са правели селекцията не е зле да бъдат разкарани от ЦСКА.
Играем без крила и това е много кофти.
Тия които са правели селекцията не е зле да бъдат разкарани от ЦСКА.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Честита точка! :lol:
Не може да изхвърлим целия отбор. Имаме слаби звена, заради които цялата игра не върви.
Намираме по-добри, заменяме слабите и караме напред.
Не може да изхвърлим целия отбор. Имаме слаби звена, заради които цялата игра не върви.
Намираме по-добри, заменяме слабите и караме напред.
-
- Контакти:
Всъщност ,
Да победиш този ЦСКА може да го стори и националният отбор на Бфс .
Даваш им топката , червените нищо както винаги не могат да измислят ( понеже нищо не са тренирали - с конусджии на тъч линията , които няма какво да ги научи - нормално) , правиш контра атака , вкарваш гол . Мача приключва.
Да победиш този ЦСКА може да го стори и националният отбор на Бфс .
Даваш им топката , червените нищо както винаги не могат да измислят ( понеже нищо не са тренирали - с конусджии на тъч линията , които няма какво да ги научи - нормално) , правиш контра атака , вкарваш гол . Мача приключва.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Скъпоценна точица в борбата за оставане в групата.
Браво на момичетата.

Браво на момичетата.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Мисля, че тук повечето тайно са се надявали да е имало някакъв бойкот или Керкез да е бил ултра мега слаб треньор и щом се махне още първия мач да мачкаме с 5:0. И аз честно казано се надявах на живец и някаква минимална победа, но още на полувремето беше ясно, че ще е късмет, ако не ни метнат с 1:0 чисто тактически. Трябва да се приемат реалностите, а те са, че се борим да не изпаднем, иначе ако не сме стъпили здраво на земята нещата няма как да се оправят.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Вальо Илиев няма вина за състоянието на отбора, но има вина за това, че започна срещата без крила и остави Годой резерва.Панайотов не е за титуляр, Турицов нямаше точен пас или центриране , а и капитан пак станал.Другият капитан Лапеня също е под всякаква критика.Не може при всяко центриране и да получаваме гол.Трябва да се спре с тези залитания да се пускат млади футболисти които не са готови за първият отбор само за да се харесаш на феновете.Днес Антонов на два пъти взема топката, навежда главата и излиза с нея в аут.Тасев при всичките му кусури има повече опит и щеше да се включи по-добре.Младите момчета първо трябва да се докажат във втория отбор и тогава да се борят за място в първия отбор.
Последна промяна от peliforewer на 23 сеп 2025 05:37, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Да физ. подготовка е много зле. Казвах го още след мача със Спартак когато насред София трябваше да обръщаме мача ,но нямахме въздух да го направим. Ицо Янев си каза, че цялата му тактика е да ни натиснат след 60 мин. когато се изморим и нещата му се получиха точно така, тогава вкара Генов в игра и пусна свежи крила. Нещата са прости в този спорт трябва и тичане. Не може да се изпълнява никаква тактика, ако нямаш въздух.
На този фон искам само да спомена ,че един от най-добрите ни кондиционни тренери Кирил Динчев голям Цесекар, в момента е прокуден в Славия.
На този фон искам само да спомена ,че един от най-добрите ни кондиционни тренери Кирил Динчев голям Цесекар, в момента е прокуден в Славия.
Равностоен мач се получи между два от отборите, които явно ще са замесени в борбата между отборите от втората половина на таблицата ( това го казвам сериозно ;) ).
Никой не е коментирал оставането на Делова извън състава. Не го и питаха треньора репортерите. За мен в последните мачове Делова показа, че ни е най добрият ЦЗ, но днес пред него бяха предпочетени и Лапеня, и Теодор.
Лентата и тя си сменя притежателя за н-ти път.
Между другото Лапеня сложи ли лентата не знае къде се намира. Второто не може да изнесем топката с елементарни пасове заради него. Просто не е за капитан!
Първите 15-20 минути Жордао си беше 6-ца, а Ето'0 почна най-близо зад нападателя— Питас. След 20-та минута някъде ролите се смениха— Жордао мина зад нападателя, а Ето'0 премина пред защитата ни.
Тази рокада беше странна и така и не я разбрах. Всички виждат, че Жордао не е за 10-ка, не за друго просто не е достатъчно подвижен и повратлив.
И на мен ми се стори, че ВИ реши да заложи на Българското така да се каже. Дали е успешно, всеки да си преценя.
Второто ВИ направи рисков ход, но се оказа доста печеливш. Махна Жордао, който е най-бавният ни халф в тази конфигурация и останахме с Ето'о и Петко. Пусна Годой, който се включваше по фланга често и това изненада Враца, а пък пред бързите Петко и Ето'о се откриха повече празни пространства в средата, кото те с дрибъл можеха да превземат, а и двамата имат афинитет към това.
Хубав пас с външен фалц и най-после добро и типично за ЦН отиграване между двама защитници на Питас. Гол... И неистова радост, все едно е вкарал на Световно. :)
Едва тогава Ботев Враца погледнаха напред, преди това не знам кво чакаха. Сигурно да стане 90-та минута и да вкарат победен гол в продължението.
Тръгнаха ли напред обаче не трябваше много време, за да изравнят. Центриране от дясно, избиване с глава, оня пич имаше време да направи една бройка, да се обърне, а Ето'о така и не отиде по-близо да блокира центрирането.
Оттам нататък всички от отбранителната линия изтеглиха поне на метър- два пред последните от Враца, в последния момент се усети и Мартино, само Теодор не зацепи да направи изкуствена, ама.....
Не ми хареса как се включиха смените. Додай не успя да се впише, Антонов— не ми се коментира даже, а Сегер и той не успя да играе почти с топката, но в края даде хубав и тънък пас ( аз казах ли ви, че става за 10-ка).
Както и да е. Аз не съм впечатлен от Янев, а камо ли от водения от него тим. Той бая се "самопредложи " в интервюто, но от това, което видях в този мач вече не съм убеден, че той е нашия човек.
Никой не е коментирал оставането на Делова извън състава. Не го и питаха треньора репортерите. За мен в последните мачове Делова показа, че ни е най добрият ЦЗ, но днес пред него бяха предпочетени и Лапеня, и Теодор.
Лентата и тя си сменя притежателя за н-ти път.
Между другото Лапеня сложи ли лентата не знае къде се намира. Второто не може да изнесем топката с елементарни пасове заради него. Просто не е за капитан!
Първите 15-20 минути Жордао си беше 6-ца, а Ето'0 почна най-близо зад нападателя— Питас. След 20-та минута някъде ролите се смениха— Жордао мина зад нападателя, а Ето'0 премина пред защитата ни.
Тази рокада беше странна и така и не я разбрах. Всички виждат, че Жордао не е за 10-ка, не за друго просто не е достатъчно подвижен и повратлив.
И на мен ми се стори, че ВИ реши да заложи на Българското така да се каже. Дали е успешно, всеки да си преценя.
Второто ВИ направи рисков ход, но се оказа доста печеливш. Махна Жордао, който е най-бавният ни халф в тази конфигурация и останахме с Ето'о и Петко. Пусна Годой, който се включваше по фланга често и това изненада Враца, а пък пред бързите Петко и Ето'о се откриха повече празни пространства в средата, кото те с дрибъл можеха да превземат, а и двамата имат афинитет към това.
Хубав пас с външен фалц и най-после добро и типично за ЦН отиграване между двама защитници на Питас. Гол... И неистова радост, все едно е вкарал на Световно. :)
Едва тогава Ботев Враца погледнаха напред, преди това не знам кво чакаха. Сигурно да стане 90-та минута и да вкарат победен гол в продължението.
Тръгнаха ли напред обаче не трябваше много време, за да изравнят. Центриране от дясно, избиване с глава, оня пич имаше време да направи една бройка, да се обърне, а Ето'о така и не отиде по-близо да блокира центрирането.
Оттам нататък всички от отбранителната линия изтеглиха поне на метър- два пред последните от Враца, в последния момент се усети и Мартино, само Теодор не зацепи да направи изкуствена, ама.....
Не ми хареса как се включиха смените. Додай не успя да се впише, Антонов— не ми се коментира даже, а Сегер и той не успя да играе почти с топката, но в края даде хубав и тънък пас ( аз казах ли ви, че става за 10-ка).
Както и да е. Аз не съм впечатлен от Янев, а камо ли от водения от него тим. Той бая се "самопредложи " в интервюто, но от това, което видях в този мач вече не съм убеден, че той е нашия човек.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Влизаме сериозно в борбата за оставане в групата. Предвиждам една или две спечелени точки в следващите шест мача срещу Монтана и Добруджа. Останалите четири ще са загуби: Локо Сф,Лудогорец, Левски,Берое. В началото на ноември ще сме в тройката изпадащи