Човек като гледа с 2 вагона кеш какъв отбор е спретнал Шефа, .... да го е страх да му стъпи на стадиона :)))))
2 пъти сме губили лиценз но аз по-умряла селекция никога не съм гледал! Лупи и гърнетата вече ми изглеждат като ядрени физици пред сегашните.
То бива да не можеш, ама след 2 години и 60 милиона в канала вече е време да се запитаме дали изобщо искат нещо да се случи с този клуб.
9 кръг/ Ботев Враца- ЦСКА/ 22.09.2025 г./20.30 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 9 кръг/ Ботев Враца- ЦСКА/ 22.09.2025 г./20.30 ч.
Последна промяна от Red_Neck на 22 сеп 2025 23:03, променено общо 2 пъти.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
MASTER_COOL написа:dedko2022 написа:Не зная какво са тренирали досега, но отбора е в потресаващо слаба физическа форма! Футбол ходом не се играе и не мисля, че главната вина е във футболистите!
От кога мрънкахме срещу престъпната подготовка на Керкез. Този шут през 2025 Г има само 3 победи - ТРИ!
Да му е.а шиптърската м...й...а на този боклук мръсен.
Ясно, сега Керкез е най-големият виновник. А тези, които са го назначили? А този, който седи най-отгоре? Защо всички ги е страх да кажат нещо срещу “големия” шеф? За 2 години стигнахме немислимо дъно и нещата даже отиват към по-зле. ЦСКА вече е средняшки отбор, но явно е по-важно дербитата с Ботев Враца, Септември и Спартак Варна да се играят на нов стадион.
-
- Контакти:
Всъщност ,
Да победиш този ЦСКА може да го стори и националният отбор на Бфс .
Даваш им топката , червените нищо както винаги не могат да измислят ( понеже нищо не са тренирали - с конусджии на тъч линията , които няма какво да ги научи - нормално) , правиш контра атака , вкарваш гол . Мача приключва.
Да победиш този ЦСКА може да го стори и националният отбор на Бфс .
Даваш им топката , червените нищо както винаги не могат да измислят ( понеже нищо не са тренирали - с конусджии на тъч линията , които няма какво да ги научи - нормално) , правиш контра атака , вкарваш гол . Мача приключва.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”
Скъпоценна точица в борбата за оставане в групата.
Браво на момичетата.

Браво на момичетата.

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- MASTER_COOL
- Контакти:
The_Miz написа:MASTER_COOL написа:dedko2022 написа:Не зная какво са тренирали досега, но отбора е в потресаващо слаба физическа форма! Футбол ходом не се играе и не мисля, че главната вина е във футболистите!
От кога мрънкахме срещу престъпната подготовка на Керкез. Този шут през 2025 Г има само 3 победи - ТРИ!
Ясно, сега Керкез е най-големият виновник. А тези, които са го назначили? А този, който седи най-отгоре? Защо всички ги е страх да кажат нещо срещу “големия” шеф? За 2 години стигнахме немислимо дъно и нещата даже отиват към по-зле. ЦСКА вече е средняшки отбор, но явно е по-важно дербитата с Ботев Враца, Септември и Спартак Варна да се играят на нов стадион.
Нали Томаш ти беше виновник номер 1.
Относно Папазки бъди спокоен взел си е поука и повече нито един мизерник няма да получи пари без да си е заслужил.
И да Керкез е виновник номер 1 за безобразната подготовка, виновник номер 2 е главния скаут за престъпната селекция.
Я сега влез в обувките на Папазки и виж как се чувства след толкова много пръснати милиони в първия отбор. Знам, че не можеш да го направиш, защото си краен и за теб ЦСКА е само Победа и Титла и нищо друго!
Повече от всякога отбора има нужда от подкрепа, защото момента е труден и гаден.
СРАМ ме е от повечето от вас. Вие за мен не сте никакви фенове. Когато си номер 1, много е лесно да си на стадиона и да се биеш в гърдите че си ФЕН
Не се притеснявай и без твоето присъствие Армията ще е пълна, защото за щастие повечето от нас са благодарни хора.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Който пази номера на Вилдсхут, да му звъни да идва !
Сега е момента да го превърнем в звезда !

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Мисля, че тук повечето тайно са се надявали да е имало някакъв бойкот или Керкез да е бил ултра мега слаб треньор и щом се махне още първия мач да мачкаме с 5:0. И аз честно казано се надявах на живец и някаква минимална победа, но още на полувремето беше ясно, че ще е късмет, ако не ни метнат с 1:0 чисто тактически. Трябва да се приемат реалностите, а те са, че се борим да не изпаднем, иначе ако не сме стъпили здраво на земята нещата няма как да се оправят.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Вальо Илиев няма вина за състоянието на отбора, но има вина за това, че започна срещата без крила и остави Годой резерва.Панайотов не е за титуляр, Турицов нямаше точен пас или центриране , а и капитан пак станал.Другият капитан Лапеня също е под всякаква критика.Не може при всяко центриране и да получаваме гол.Трябва да се спре с тези залитания да се пускат млади футболисти които не са готови за първият отбор само за да се харесаш на феновете.Днес Антонов на два пъти взема топката, навежда главата и излиза с нея в аут.Тасев при всичките му кусури има повече опит и щеше да се включи по-добре.Младите момчета първо трябва да се докажат във втория отбор и тогава да се борят за място в първия отбор.
Последна промяна от peliforewer на 23 сеп 2025 05:37, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
ugly bug написа:Който пази номера на Вилдсхут, да му звъни да идва !
Навремето мислех, че няма как да има по-слаб играч, който да стъпи на Армията, ама явно не е било така :lol: . Иначе от миналогодишните, поне Локило мисля, че трябваше да го запазим.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
MASTER_COOL написа:The_Miz написа:MASTER_COOL написа:dedko2022 написа:Не зная какво са тренирали досега, но отбора е в потресаващо слаба физическа форма! Футбол ходом не се играе и не мисля, че главната вина е във футболистите!
Нали Томаш ти беше виновник номер 1.
Относно Папазки бъди спокоен взел си е поука и повече нито един мизерник няма да получи пари без да си е заслужил.
И да Керкез е виновник номер 1 за безобразната подготовка, виновник номер 2 е главния скаут за престъпната селекция.
Я сега влез в обувките на Папазки и виж как се чувства след толкова много пръснати милиони в първия отбор. Знам, че не можеш да го направиш, защото си краен и за теб ЦСКА е само Победа и Титла и нищо друго!
Повече от всякога отбора има нужда от подкрепа, защото момента е труден и гаден.
СРАМ ме е от повечето от вас. Вие за мен не сте никакви фенове. Когато си номер 1, много е лесно да си на стадиона и да се биеш в гърдите че си ФЕН
Не се притеснявай и без твоето присъствие Армията ще е пълна, защото за щастие повечето от нас са благодарни хора.
Голяма част от загубените мачове миналия сезон бяха именно заради ината на Томаш. Керкез е ясно, че с нищо не е по-добър и затова е логично да се замислим - кой ги води тези некадърници в ЦСКА?
Ти Папазки лично ли го познаваш, че знаеш как се чувства? Нали си беше взел поука още края на миналия сезон? Несериозно е всички в клуба да се критикуват освен човекът, който реално отговаря за всичко. Ама ние не искаме да нараним чувствата на богатия ни чичко, че ще вземе да си тръгне. Нищо, че отборът никога не е бил в по-плачевно състояние, но дай на сляпо да вярваме, че тази мутра е по-читава от другите мутри.
А и никога не съм казвал, че ЦСКА трябва само да печели. Винаги съм апелирал за търпение, но това, което се случва в момента минава всякакви граници. Трябва да си много наивен да си мислиш, че на човек, чието всяко едно решение е грешно, някога случайно ще вземе да уцели нещата.
Аз за последните 5 години нямам пропуснат домакински мач на отбора, нещо с което ти сигурно не можеш да се похвалиш. И ще продължа да ходя. Но няма да си мълча и да се правя на ударен, когато убиват отбора пред очите ми. А ти се замисли дали подкрепяш клуба ЦСКА или г-н Папазки. И продължавай да пишеш във форума на говедата колко са силни и после говори как други трябва да се срамуват.