Dust написа:Ева е албанка, но се подвизава в италианските медии и е доста известна, чак ми стана странно, че колегата не я знае.
Албански реотан :mrgreen:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Dust написа:Ева е албанка, но се подвизава в италианските медии и е доста известна, чак ми стана странно, че колегата не я знае.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
damyanov1963 написа:Тая Ева ли е, Мева ли е, само кожа и кости и 2 увиснали цицки.
bubka написа:damyanov1963 написа:Тая Ева ли е, Мева ли е, само кожа и кости и 2 увиснали цицки.
Викаш требва да има малко месце да има за какво да се хванеш като щипнеш по д... :lol: .
MASTER_COOL написа:realno написа:вие доказахте, мразите беден ЦСКА и го убихте, защото сте шумкари.
Прекаляваш с квалификациите. Ела на 4 очи да ми кажеш, че съм "шумкар"
Остави тази омраза и глупост - днес ви е решаващият мач
realno написа:obi4am_pirin написа:realno написа:obi4am_pirin написа:Човека се бори за неустойката
Разбира се, че ще се бори. Да не е като вас припоците да обърне гръб на интереса си както вие обърнахте гръб на умрелия си клуб.
Това, което най - много ми хареса в Керкез е че преди да се махне ви обезкърви и ви преля нова скъпоплатена кръв. Евала. :mrgreen:
Съберете жълтите си стотинки в отборчето от софийските покрайнините, после ги умножение по 1000!Хей толкова може да си позволи да пилее славния армейски отбор! Събирате огризките...
До кога ще се печете на това стадиончеЖалка картинка!
Вижте вземете нещо по някоя европейска програма...поне за временен навес от найлон и дървени подпори! Мъка, мъкаааа
Всичко можем да вземем, но вие никога повече няма да си имате ЦСКА, защото бяхте безхаберни и ръкопляскахте като комунист на конгрес на Ганчев когато обяви, че ще трябва да закрие фалиралото ви комунистическо дружество. Левскарите доказаха, че си обичат клуба дори задлъжнял, вие доказахте, мразите беден ЦСКА и го убихте, защото сте шумкари.
MASTER_COOL написа:Ти какво "скрито" (открито) комплексарче си :oops:
Не ми се мисли след една година как ще преглъщаш, когато видиш един модерен стадион светнал целия в червено...С пяна на уста ще скандираш "Литекс сте", но вътрешно ще си под центрофуга ! Ти си ми ясен. Мразиш на първо място, след това обичаш
Радваш се на болката на съседа ти, нищо че и ти си "цъфнал и вързал"
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
MASTER_COOL написа:Ти какво "скрито" (открито) комплексарче си :oops:
Не ми се мисли след една година как ще преглъщаш, когато видиш един модерен стадион светнал целия в червено...С пяна на уста ще скандираш "Литекс сте", но вътрешно ще си под центрофуга ! Ти си ми ясен. Мразиш на първо място, след това обичаш
Радваш се на болката на съседа ти, нищо че и ти си "цъфнал и вързал"
Потребители, разглеждащи този форум: Vladislav и 26 госта