Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 19 сеп 2025 10:02

Dust написа:Ева е албанка, но се подвизава в италианските медии и е доста известна, чак ми стана странно, че колегата не я знае.

Албански реотан :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 19 сеп 2025 10:02

Ева дори започна да остарява, но все си е хубавица.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 19 сеп 2025 10:08

На 30 години колко па да е остаряла
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 сеп 2025 10:09

damyanov1963 написа:Тая Ева ли е, Мева ли е, само кожа и кости и 2 увиснали цицки.

Викаш требва да има малко месце да има за какво да се хванеш като щипнеш по д... :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 сеп 2025 10:25

bubka написа:
damyanov1963 написа:Тая Ева ли е, Мева ли е, само кожа и кости и 2 увиснали цицки.

Викаш требва да има малко месце да има за какво да се хванеш като щипнеш по д... :lol: .

Ми така де, като я гушнеш да ти обере луфтовете м/у ръцете :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 сеп 2025 10:59

MASTER_COOL написа:
realno написа:вие доказахте, мразите беден ЦСКА и го убихте, защото сте шумкари.

Прекаляваш с квалификациите. Ела на 4 очи да ми кажеш, че съм "шумкар"
Остави тази омраза и глупост - днес ви е решаващият мач

Шумкари сте, защото бившия ви отбор беше създаден от шумкари. Без значение, че го убихте, пак сте такива.
Шумкарите сте, защото сте футболни разбойници т.е. шумакри, използвайки същите методи като вашите червени създатели с цел да прекриете престъпленията си с лъжи и манипулации.
Шумкари сте, защото като наследници на един престъпен режим, сте научени само да вземате, но не и да давате. Тупате се по петолъчките на гърдите си заради "успехите" с кървави пари откраднати от пребоядисаните червени мутри.
Вместо да се правиш на бабаит, по - добре се замисли за схемите заради, които все още го има заместителя на оригинала. Всички кърваво червени пари, не могат да сменят цвета на ловешкия имитатор.
Относно нашия мач, не го мисли. Съхранихме си клуба затова има важен мач. Независимо от резултата Левски ще го има, а ЦСКА не. Стадион дори на Марс да построите, умрелия ви гранд никога няма да играе в него, за разлика от все по задлъжняващия Литекс.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 сеп 2025 11:08

Ти какво "скрито" (открито) комплексарче си :oops:
Не ми се мисли след една година как ще преглъщаш, когато видиш един модерен стадион светнал целия в червено...С пяна на уста ще скандираш "Литекс сте", но вътрешно ще си под центрофуга ! Ти си ми ясен. Мразиш на първо място, след това обичаш
Радваш се на болката на съседа ти, нищо че и ти си "цъфнал и вързал"
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 сеп 2025 11:28

realno написа:
obi4am_pirin написа:
realno написа:
obi4am_pirin написа:Човека се бори за неустойката

Разбира се, че ще се бори. Да не е като вас припоците да обърне гръб на интереса си както вие обърнахте гръб на умрелия си клуб.

Това, което най - много ми хареса в Керкез е че преди да се махне ви обезкърви и ви преля нова скъпоплатена кръв. Евала. :mrgreen:

Съберете жълтите си стотинки в отборчето от софийските покрайнините, после ги умножение по 1000!Хей толкова може да си позволи да пилее славния армейски отбор! Събирате огризките...
До кога ще се печете на това стадиончеЖалка картинка!
Вижте вземете нещо по някоя европейска програма...поне за временен навес от найлон и дървени подпори! Мъка, мъкаааа

Всичко можем да вземем, но вие никога повече няма да си имате ЦСКА, защото бяхте безхаберни и ръкопляскахте като комунист на конгрес на Ганчев когато обяви, че ще трябва да закрие фалиралото ви комунистическо дружество. Левскарите доказаха, че си обичат клуба дори задлъжнял, вие доказахте, мразите беден ЦСКА и го убихте, защото сте шумкари.

Мечтай!Мечтите са безплатни!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 19 сеп 2025 11:30

MASTER_COOL написа:Ти какво "скрито" (открито) комплексарче си :oops:
Не ми се мисли след една година как ще преглъщаш, когато видиш един модерен стадион светнал целия в червено...С пяна на уста ще скандираш "Литекс сте", но вътрешно ще си под центрофуга ! Ти си ми ясен. Мразиш на първо място, след това обичаш

Тук реалната буля е права, нищо че залита умнокрасиво - ние има(х)ме огромно морално превъзходство над вас заради припознаването. Лошото е, че масата левскари не го осъзнаха (реално е от малкото, които са осъзнати) и ви припознваха повече и от вас самите, оти они си сакат "вечното" дерби и да бият чорбата по главата, баце.

Аз и вас не ви разбирам - е, Делянката на стари години стигна до някакво осъзнване - казвате си, че сте припоци за пари, ама пък (ще) имате хубав стадион (което е изключително важно - факт) и готово. В реалността ни ние, ни вие сме цъфнали и вързали, ама вие припознахте за пари и ще имате стадион, докато ние сме скъсаняци, които дори не могат да се възползват от единственото си предимство и е въпрос на време също да поемат по вашия път
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 сеп 2025 11:49

MASTER_COOL написа:Ти какво "скрито" (открито) комплексарче си :oops:

Защо да се радвам на "болката" на "съседа", след като сте радостни. Всички демонстрирате щастие и просперитет заради новия стадион. :)

Не сме цъфнали, но ни има. За разлика от нас, ЦСКА никога няма да цъфне и върже. Дори на новия стадион няма да играе. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”