efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Мнениеот tmanolov » 17 сеп 2025 19:46

Bet_Expert написа:
tmanolov написа:
Ivanov_95 написа:
tmanolov написа:останаха някакви дребни бройки за В и, разбира се, полупразният към момента секБтор, но там със сигурност ще се напълни, ако ще да е с гратисчии в последния момент. За проеден път се вижда, че А заминава пръв, колкото е да е подобие на сектор, сравнен със западните стадиони, но пък си е топ за Бг стандартите и хората искат удобства, дори да са двойна или тройна цена спрямо останалите сектори. Чекаме да видим кога г.з. ще реши пак да "строи" и да ни изстрелва в друга орбита - странна работа е как някои хора ми се сърдят за славизацията, а нито един левскар не напъва г.з. да се строи стадион? не че имаме пари дори за първия отбор де, ама нали уж искаме да сме гранд - ако на тази публика не можеш да намериш инвеститор за 20 000 стадион, не знам как изобщо някой друг строи в Бг стадиони, ама на, строят, по един или друг начин.

П.С. И може да ми се сърдят пак някои колеги, но ако това беше мач с ребрандирания Литекс, то билетите щяха да се изкупят за 10 минути, още повече на нашия стадион и на тези ниски цени. Пък после пак д ами обясняват как не са ги припознали

А сектор не се пълни първи заради големите удобства в него,колкото заради това че сектор Б отдавна не е това което беше.Няма пеене,няма емоция,няма човек който да разпява като хората.Иди в пети блок където е дългия да видиш как се разпява без микрофон,без нищо!

Ходил съм в блок 5 - същата измет със същите черни дрехи, малоумен поглед, наглост и арогантност - никаква разлика с Б реално. Просто загубиха война за белото в Б и затова отидоха в А. А е единственият сектор с удобства, затова се изкупува първи. Апропо сектор 5 и 6 свършват винаги последни от А - и това следва да говори достатъчно

Добре де, Манолов, кажи ми твоето виждане.
Какъв идиот трябва да си, да твърдиш, че обичаш Левски, а да носиш на клуба си след всеки мач солени глоби?
Кажи ми ти, това нормални хора ли са, фенове ли са или вълци в овча кожа?
И то остави глобите, ами това се случва в период, когато събирахме пари от джоба си, за да спасим отбора и въобще да го има.
Как днес даваш, а утре правиш глоби, за да ощетиш Левски, и за да го спънеш в развитието?
Това не е ли шантаво?

Те не са левскари, а професионални фенове, които живеят за кинти от свинята и бх, когато им трябват шпиц команди, и за лайковете в социалките колко са яки и велики. Тях не ги интересува Левски, за тях той е просто средство. Същите са и в блок 5
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 17 сеп 2025 19:47

tmanolov написа:
Bet_Expert написа:
tmanolov написа:
Ivanov_95 написа:
tmanolov написа:останаха някакви дребни бройки за В и, разбира се, полупразният към момента секБтор, но там със сигурност ще се напълни, ако ще да е с гратисчии в последния момент. За проеден път се вижда, че А заминава пръв, колкото е да е подобие на сектор, сравнен със западните стадиони, но пък си е топ за Бг стандартите и хората искат удобства, дори да са двойна или тройна цена спрямо останалите сектори. Чекаме да видим кога г.з. ще реши пак да "строи" и да ни изстрелва в друга орбита - странна работа е как някои хора ми се сърдят за славизацията, а нито един левскар не напъва г.з. да се строи стадион? не че имаме пари дори за първия отбор де, ама нали уж искаме да сме гранд - ако на тази публика не можеш да намериш инвеститор за 20 000 стадион, не знам как изобщо някой друг строи в Бг стадиони, ама на, строят, по един или друг начин.

П.С. И може да ми се сърдят пак някои колеги, но ако това беше мач с ребрандирания Литекс, то билетите щяха да се изкупят за 10 минути, още повече на нашия стадион и на тези ниски цени. Пък после пак д ами обясняват как не са ги припознали

А сектор не се пълни първи заради големите удобства в него,колкото заради това че сектор Б отдавна не е това което беше.Няма пеене,няма емоция,няма човек който да разпява като хората.Иди в пети блок където е дългия да видиш как се разпява без микрофон,без нищо!

Ходил съм в блок 5 - същата измет със същите черни дрехи, малоумен поглед, наглост и арогантност - никаква разлика с Б реално. Просто загубиха война за белото в Б и затова отидоха в А. А е единственият сектор с удобства, затова се изкупува първи. Апропо сектор 5 и 6 свършват винаги последни от А - и това следва да говори достатъчно

Какъв идиот трябва да си, да твърдиш, че обичаш Левски, а да носиш на клуба си след всеки мач солени глоби?
И то остави глобите, ами това се случва в период, когато събирахме пари от джоба си, за да спасим отбора и въобще да го има.
Как днес даваш, а утре правиш глоби, за да ощетиш Левски, и за да го спънеш в развитието?
Това не е ли шантаво?

Те не са левскари, а професионални фенове, които живеят за кинти от свинята и бх, когато им трябват шпиц команди, и за лайковете в социалките колко са яки и велики. Тях не ги интересува Левски, за тях той е просто средство. Същите са и в блок 5

Уви, имаш право.

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 17 сеп 2025 20:22

tmanolov написа:
Bet_Expert написа:
tmanolov написа:
Ivanov_95 написа:

Това не е ли шантаво?

Според мен нищо общо нямат запада и дивизията и си личи по силата на сектора.Едните допринасят всеки мач глоби на отбора,другите с доста по малко хора много често ги надпяват по време на мачовете.Само като видиш хореографиите в Б сектор след като се махнаха и ти става ясно кой колко струва!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 17 сеп 2025 22:44

Ivanov_95 написа:Според мен нищо общо нямат запада и дивизията и си личи по силата на сектора.Едните допринасят всеки мач глоби на отбора,другите с доста по малко хора много често ги надпяват по време на мачовете.Само като видиш хореографиите в Б сектор след като се махнаха и ти става ясно кой колко струва!

Всеки има право на мнение и аз уважавам твоето, но моето е малко по-различно. Ще го кажа така - колкото блок 5 са алтернатива ма Б, толкова Б са алтернатива на г.з. Блок 5, които са около 100 човека макс, няма как да надпее и надвика Б, които са между 10 и 50 пъти повече на всеки мач. Единствената мисъл в блок 5 е за Украйнааааа, доколкото в Б такава дейност (мисловната) отдавна липсва
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 сеп 2025 01:03

Не знам кой какъв е и за какъв се има, но да отидеш с черна, а не със синя фанелка на домакински мач, си е шизофрения откъдето и да го погледнеш. Загрозява и картината на телепредаването. Не става въпрос за оная черна адидаска с палмичките.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 18 сеп 2025 02:37

NOMER14 написа:Не знам кой какъв е и за какъв се има, но да отидеш с черна, а не със синя фанелка на домакински мач, си е шизофрения откъдето и да го погледнеш. Загрозява и картината на телепредаването. Не става въпрос за оная черна адидаска с палмичките.

Евала за мнението!
Отборът е син, а не черен!
и не сме на погребение, нито сме мутри от 90-те.
На мач на Левски се ходи в синьо или в жълто-червено(знаеш онези екипи).
С черни тениски с мъртвешка глава(Totenkopf) и други черни атрибути се ходи на рок(хеви метъл) концерт, а не на мач на Сините от София!
Браво за мнението, номер 14!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 сеп 2025 08:13

"КАсмет" !?
Победните голове на Ливърпул от началото на сезона:
88' vs Борнемут
90+10' vs Нюкасъл
83' vs Арсенал
90+5' vs Бърнли
90+2' vs Атлетико Мадрид
Характер, непримиримост и битка за победата до край!
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 18 сеп 2025 09:00

Леле и фен на Пуул..... :twisted:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 18 сеп 2025 09:32

tmanolov написа:
Ivanov_95 написа:Според мен нищо общо нямат запада и дивизията и си личи по силата на сектора.Едните допринасят всеки мач глоби на отбора,другите с доста по малко хора много често ги надпяват по време на мачовете.Само като видиш хореографиите в Б сектор след като се махнаха и ти става ясно кой колко струва!

Всеки има право на мнение и аз уважавам твоето, но моето е малко по-различно. Ще го кажа така - колкото блок 5 са алтернатива ма Б, толкова Б са алтернатива на г.з. Блок 5, които са около 100 човека макс, няма как да надпее и надвика Б, които са между 10 и 50 пъти повече на всеки мач. Единствената мисъл в блок 5 е за Украйнааааа, доколкото в Б такава дейност (мисловната) отдавна липсва

Ами това е въпроса че са доста повече,но го няма това постоянно пеене в сектора.Въртят се едни и същи песни цял мач,няма емоция,няма я тръпката от това да си в Б сектор.Може би и това е едно от нещата което спира хората да ходят там.

Както и да е,тази тема е много дълга и никога няма да се стигне до съгласие по нея.Да си пожелаем един добър мач утре и да се поздравим с победа! :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 сеп 2025 09:57

Ivanov_95 написа:
tmanolov написа:

Ами това е въпроса че са доста повече,но го няма това постоянно пеене в сектора.Въртят се едни и същи песни цял мач,няма емоция,няма я тръпката от това да си в Б сектор.Може би и това е едно от нещата което спира хората да ходят там.

Както и да е,тази тема е много дълга и никога няма да се стигне до съгласие по нея.Да си пожелаем един добър мач утре и да се поздравим с победа! :)

така е, за огромно съжаление Б е потрес - като знам как съм се редил по опашки, за да взема за Б (например за Ювентус) и свършваха първи билетите за сектора, а сега никой не иска да купува там, нищо че В , да речем, е тотална кочина (Б е по-здрав като контрукция, нали му правиха и някакъв ремонт с циментиране) - абе лоша работа. Идеята ми е, че аз също имах някакви мега очаквания и бях на 100% зад Дивизията, като някакво ново начало (специално за реално-то), докато не отидох на няколко мача в "техния" блок - черни тениски, празни погледи, бутане на останалите, пререждане на опашките за храна/напитки, гледане лошо, закани да се пее/вика и следене - същият репертоар като в Б, никаква разлика...

та спирам и аз - да си пожелаем победа в петък или поне хубава игра и доволни фенове след мача!
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”