Bet_Expert написа:tmanolov написа:Ivanov_95 написа:tmanolov написа:останаха някакви дребни бройки за В и, разбира се, полупразният към момента секБтор, но там със сигурност ще се напълни, ако ще да е с гратисчии в последния момент. За проеден път се вижда, че А заминава пръв, колкото е да е подобие на сектор, сравнен със западните стадиони, но пък си е топ за Бг стандартите и хората искат удобства, дори да са двойна или тройна цена спрямо останалите сектори. Чекаме да видим кога г.з. ще реши пак да "строи" и да ни изстрелва в друга орбита - странна работа е как някои хора ми се сърдят за славизацията, а нито един левскар не напъва г.з. да се строи стадион? не че имаме пари дори за първия отбор де, ама нали уж искаме да сме гранд - ако на тази публика не можеш да намериш инвеститор за 20 000 стадион, не знам как изобщо някой друг строи в Бг стадиони, ама на, строят, по един или друг начин.
П.С. И може да ми се сърдят пак някои колеги, но ако това беше мач с ребрандирания Литекс, то билетите щяха да се изкупят за 10 минути, още повече на нашия стадион и на тези ниски цени. Пък после пак д ами обясняват как не са ги припознали
А сектор не се пълни първи заради големите удобства в него,колкото заради това че сектор Б отдавна не е това което беше.Няма пеене,няма емоция,няма човек който да разпява като хората.Иди в пети блок където е дългия да видиш как се разпява без микрофон,без нищо!
Ходил съм в блок 5 - същата измет със същите черни дрехи, малоумен поглед, наглост и арогантност - никаква разлика с Б реално. Просто загубиха война за белото в Б и затова отидоха в А. А е единственият сектор с удобства, затова се изкупува първи. Апропо сектор 5 и 6 свършват винаги последни от А - и това следва да говори достатъчно
Добре де, Манолов, кажи ми твоето виждане.
Какъв идиот трябва да си, да твърдиш, че обичаш Левски, а да носиш на клуба си след всеки мач солени глоби?
Кажи ми ти, това нормални хора ли са, фенове ли са или вълци в овча кожа?
И то остави глобите, ами това се случва в период, когато събирахме пари от джоба си, за да спасим отбора и въобще да го има.
Как днес даваш, а утре правиш глоби, за да ощетиш Левски, и за да го спънеш в развитието?
Това не е ли шантаво?
Те не са левскари, а професионални фенове, които живеят за кинти от свинята и бх, когато им трябват шпиц команди, и за лайковете в социалките колко са яки и велики. Тях не ги интересува Левски, за тях той е просто средство. Същите са и в блок 5