БФС отново угоди на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: БФС отново угоди на Литекс

Мнениеот PFC Litex » 02 мар 2010 22:02

PFC Litex написа:При изпълнение на наказателен удар (дузпа) вратарят има право да излиза напред от вратата и футболисти да навлизат в наказателното поле, нали така?

Та ще ми отговориш ли на въпроса?
Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 02 мар 2010 22:05

Такива са правилата бе, мойто момче има си ги и се изпълняват.
Тук не говорим за феърплей, а за това дали има нарушение на правилника толкова ли ти е трудно да го разбереш мойто момче?

Абе ти правиш ли разлика между чупене на крак и биене на дузпа?
Естествено, че ще изкарат топката заради това, въпреки че е извън правилата - боже какви неуместни сравнения :shock:

Какво ли съм седнал да водя дискусия изобщо с тебе като не ти го побира главицата.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 03 мар 2010 11:38

Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 03 мар 2010 11:45

haha написа:
pehopeho написа:Като са толкова добри от Ловеч, може ли да коментират следните факти! Първи кръг-мач с Локо Мездра в Ловеч и скандална дуспа! Втори кръг-гостуване на Пирин в Благоевград (Кюстендил) и се назначава за главен съдия Николай Йорданов!!! Помните ли го този! Ако не ще ви припомня, свири мача на Герена с Литекс миналата есен (2 на 2) с многото изгонени играчи на Левски и многото пожалени играчи на Литекс! Гришата после го направи съдия на годината!!! :oops: Пирин на всичкото отгоре си взима предното гостуване в ... Перник (да видим колко отбора ще бият в Перник до края) и сега може и да не се напрягат много!!! Не стига, че може би са уговорили мача още предния кръг, ами отиват и със съдиите най-добрите от Ловеч! Май малко ги е страх! И не ми говорете, че Никито не е човек на Гришата! Ако мача се играе съм сигурен, че ще има мноооооооого скандали!!! За всички, който сега ще ударят гъза в тавана, да ми пишат на лично след мача, щото аз вече съм го гледал! Да им е честита титлата на Ловеч, ама да знаят, че така идва нов Видзев!

Ами да,Гриша уговаря всички мачове през този шампионат и нарежда на съдиите как да свирят.Пръсни се от яд,че Литекс ще са шампиони.
П.п. А Левски,какво ги чака в Европа?Сигурно някой нов Аалст,Офи,Олимпия,Люцерн,Антверпен,Беверен,Тампере,Жилина,БАТЕ или Дебрецен!!!

доколкото си спомням тази есен,въпреки загубите от Дебрецен и тези в лига Европа ЛЕВСКИ е най-добре представилият се отбор евротурнирите,докато селяните от Ловеч това лято ги очаква ново БАТЕ или нов СПАРТАК МОСКВА.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 мар 2010 18:07

pehopeho написа: Ако аз бях съдия, давах картон на Пламен Николов, че е навлязъл по-рано и сочех аут!Не е редно друго! Съдията трябва да отсъжда най-вече по съвест мойто момче!

Принципно по правилник не се дава картон, но се свири непряк свободен удар, а не аут, в случая в полза на Мездра. Подозирам обаче, че това правило не се знае от футболистите, а като гледам и от повечето съдии.
Съдията не трябва да свири по съвест, а по правилник.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

haha

Мнениеот haha » 03 мар 2010 21:24

rocknrolla написа:доколкото си спомням тази есен,въпреки загубите от Дебрецен и тези в лига Европа ЛЕВСКИ е най-добре представилият се отбор евротурнирите,докато селяните от Ловеч това лято ги очаква ново БАТЕ или нов СПАРТАК МОСКВА.

Смяташ отпадане от Спартак (Москва) за срамно,моля ти се не се излагай.Иначе,истината е,че всичките ни отбори са много слаби за в ЕКТ.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 04 мар 2010 17:09

Започва се, другия път изобщо да не играят, като едни други преди време. После обаче идват Дебрецен и Бате и довиждане! Дано Гришата като е член на БФС да не опорочи нещата, както го прави Лечков. Не мога да си представя Литекс играе за влизане в Лигата на В.Левски пред 4000 зрители. Някак е неуместно-добър отбор, смешна публика! Видяхме с купени титли до къде го докарахме, до задния двор на Европа.

Върни се в “Пирин”