PFC Litex написа:При изпълнение на наказателен удар (дузпа) вратарят има право да излиза напред от вратата и футболисти да навлизат в наказателното поле, нали така?
Та ще ми отговориш ли на въпроса?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
PFC Litex написа:При изпълнение на наказателен удар (дузпа) вратарят има право да излиза напред от вратата и футболисти да навлизат в наказателното поле, нали така?
haha написа:pehopeho написа:Като са толкова добри от Ловеч, може ли да коментират следните факти! Първи кръг-мач с Локо Мездра в Ловеч и скандална дуспа! Втори кръг-гостуване на Пирин в Благоевград (Кюстендил) и се назначава за главен съдия Николай Йорданов!!! Помните ли го този! Ако не ще ви припомня, свири мача на Герена с Литекс миналата есен (2 на 2) с многото изгонени играчи на Левски и многото пожалени играчи на Литекс! Гришата после го направи съдия на годината!!!Пирин на всичкото отгоре си взима предното гостуване в ... Перник (да видим колко отбора ще бият в Перник до края) и сега може и да не се напрягат много!!! Не стига, че може би са уговорили мача още предния кръг, ами отиват и със съдиите най-добрите от Ловеч! Май малко ги е страх! И не ми говорете, че Никито не е човек на Гришата! Ако мача се играе съм сигурен, че ще има мноооооооого скандали!!! За всички, който сега ще ударят гъза в тавана, да ми пишат на лично след мача, щото аз вече съм го гледал! Да им е честита титлата на Ловеч, ама да знаят, че така идва нов Видзев!
Ами да,Гриша уговаря всички мачове през този шампионат и нарежда на съдиите как да свирят.Пръсни се от яд,че Литекс ще са шампиони.
П.п. А Левски,какво ги чака в Европа?Сигурно някой нов Аалст,Офи,Олимпия,Люцерн,Антверпен,Беверен,Тампере,Жилина,БАТЕ или Дебрецен!!!
pehopeho написа: Ако аз бях съдия, давах картон на Пламен Николов, че е навлязъл по-рано и сочех аут!Не е редно друго! Съдията трябва да отсъжда най-вече по съвест мойто момче!
rocknrolla написа:доколкото си спомням тази есен,въпреки загубите от Дебрецен и тези в лига Европа ЛЕВСКИ е най-добре представилият се отбор евротурнирите,докато селяните от Ловеч това лято ги очаква ново БАТЕ или нов СПАРТАК МОСКВА.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта