efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Неделя от 20:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Неделя от 20:30 ч.

Мнениеот NOMER14 » 15 сеп 2025 17:19

tmanolov написа:
tiamat написа:Не може да изискваш от някой повече от това което може.

абсолютно си прав, затова, въпреки първоначалния ми скептицизъм към Хулио, към момента му слагам оценка около Много добър, с оглед наличната среда, дори по-скоро към 5+. Ама сбиращйанът, дето го тренира, си е сбирщайн и е виновен, че не си поиска играчи

А какви оценки поставяш на великите ни бивши треньори за първия им престой, ьото вторият им винаги е по-зле. Неписано синьо правилп. Топчо и Г.Тодоров не ги броим.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 сеп 2025 17:29

tmanolov написа:

абсолютно си прав, затова, въпреки първоначалния ми скептицизъм към Хулио, към момента му слагам оценка около Много добър, с оглед наличната среда, дори по-скоро към 5+. Ама сбиращйанът, дето го тренира, си е сбирщайн и е виновен, че не си поиска играчи

Веласкес има една загуба в над 20 шампионатни мача, точно не съм ги смятал, 22-23 сигурно, което е почти едно първенство по класическата ни система от 30 кръга.

Потребителски аватар
burchill
Контакти:

Мнениеот burchill » 15 сеп 2025 17:38

Добър мач за нас,с много борба и непримиримост.С наличният потенциал е добро представяне.Много пропускаме и напрежение има знаят,че нямаме право на грешка.Все пак трябваше да се бръкнат за един качествен център.Генчев се изказа коректно и си призна поражението.Хулио накрая ме изкефи на макс,все едно цял живот е бил в Левски.Така е Хулио,не всичко е пари.Продължавай все така да ни радваш!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 15 сеп 2025 18:42

NOMER14 написа:
tmanolov написа:

А какви оценки поставяш на великите ни бивши треньори за първия им престой, ьото вторият им винаги е по-зле. Неписано синьо правилп. Топчо и Г.Тодоров не ги броим.

Кои по-точно? За мен вторият престой на Мъри е по-силен от първия (лично мнение), щото без надеждата, запалена от него и все още горяща, отивахме да играем мечтаното от много сини припоци вечно дерби в небитието. А онова около спечелената купа и мачовете с паок ме върна в златните ни години.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 15 сеп 2025 18:55

Мъри наистина беше основен катализатор за спасяването на оная ситуация. Направо стил Тед Ласо си беше :) Много жалко, че не се разбраха и че не остана в някакъв капацитет... Ама минало заминало...

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 15 сеп 2025 19:41

tmanolov написа:
NOMER14 написа:
tmanolov написа:

Кои по-точно? За мен вторият престой на Мъри е по-силен от първия (лично мнение), щото без надеждата, запалена от него и все още горяща, отивахме да играем мечтаното от много сини припоци вечно дерби в небитието. А онова около спечелената купа и мачовете с паок ме върна в златните ни години.

Мъри с годините натрупа опит и стана по-гъвкав в тактическите решения. Очевидно при вторият си престой бе по-добър треньор, отколкото при първия. Въпросът е, дали Веласкес е по-добър треньор от Мъри? За мен да.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 сеп 2025 19:55

Манолов,
Преди да попитам за треньорите се замислих наистина как да сравня двата престоя на Мъри.
Все едно да сравниш материалното и духовното.
Мъри изпълни своята функция тогава, като върна гордостта на отбора - на играчи, на публика. След него у нас пак имахме загуби, но никога не бяхме надигравани.
Манолов, не знам откога гледаш Левски. Вуцата май не го помниш? Шпайдела, Гочето...
Тези четиримата от времето на Кръстьо Чакъров са единствените, които имат поне два пълни последователни сезона. Сега погледнах в Уикито. Ами, с изключение на тях нямаме треньор започнал и завършил два сезона подред. Е, Шпайдела Компартията го изгони и не играхме последния мач, но дефакто взехме титлата, която при Демокрацията ни я възстановиха.
Защо Левски всяка година сменщ треньора от 60-те насам. Тук съм го писал. Червената партия на червено-кафявия отбор бе забранила Левски да има 2 поредни титли и си сменяхме треньорите без да 2 пълни шампионата. Вуцата е изключение, защото първата година я дадпхме на Локо Сф. Гочето и Мъри творяха след Комунизма.
Тук се забравя фигурата на Кръстьо Чакъров като треньор и ръководител. Аз го помня от черно-белите снимки, по които съм се захласвал като малчуган.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 сеп 2025 19:56

Венелине,
Даваш ли си сметка какво изрече? Сега ще видиш къде зимуват рибите...:)

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 сеп 2025 19:58

Номер 14 винаги съм се чудел, кой номер набор си?
Без никакви задни мисли!
САМО ЛЕВСКИ!

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 15 сеп 2025 20:06

Мъри беше бащица за много от футболистите, взети по негово желание.
Имаше бг ядро и отдадени бразилчета,имаше по-задружен колектив, настроение и хъс.
Веласкес компенсира с други неща, не съм в кухнята и не съм спец по тактика и стратегия.
За мен, въпреки 11 поредни, двамата са
50/50
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”