LoveAndPeace написа:damyanov1963 написа:LoveAndPeace написа:damyanov1963 написа:LoveAndPeace написа:tmanolov написа:Явно не си ходил казарма - аз пазих посолствата през 90-те и имаше десетки педали, които обикаляха вечер с предложения да ми духат. Един се наложи да зареждам автомата, за да го прогоня. Ма не съм се оплаквал и не съм станал педал - така достатъчно ясно и близо ли ти е
Чакай ся :o :roll: :roll: педалските манифестации не са ли поне десетилетие по-късно , а левия педалски диктат пречещ на damyanov1963 да си запазва семейните ценности почти три ???
Последните 10-15 години налагало ли ти се е да парираш подобни педалски щения ?
Нямам нищо против хомосексуалистите, не ме интересуват просто, дразня се когато парадират публично със сексуалната си ориентация, което на хетеросексуалните е забранено. А и не е лошо да има повече хомосексуални, защото ще има повече свободни жени ;)
А, и още нещо, аз не си падам по жени с бради, а ти?
Кой и какво ти забрани ?
Имам предвид , закона забранява да изплющиш жената на пейките пред НДК , това да. Ама какво право ти отнеха , което дадоха на тия хомота ?
Чудно ми е, та за това да те попитам, защо на почти всеки филм, заради някаква любовна сцена се предупреждава, че не се препоръчва за деца под еди колко си години, а за гей парадите не се слагат същите знаци на местата и то в центъра на София?
Еба го , че какви неща се случват по тия паради бе :lol: :lol: :lol: вярно е , че никога не съм бил някъде наблизо и ставам свидетел само на възмущението на традиционния българин , ама ............
Някакви откачалки , жадни за внимание , облечени като понита мисля е най-идиотското което може да се види ? Или има и още :?
Има, жени с бради.