Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 13 сеп 2025 19:07

LoveAndPeace написа:
damyanov1963 написа:
LoveAndPeace написа:
damyanov1963 написа:
LoveAndPeace написа:
tmanolov написа:Явно не си ходил казарма - аз пазих посолствата през 90-те и имаше десетки педали, които обикаляха вечер с предложения да ми духат. Един се наложи да зареждам автомата, за да го прогоня. Ма не съм се оплаквал и не съм станал педал - така достатъчно ясно и близо ли ти е

Чакай ся :o :roll: :roll: педалските манифестации не са ли поне десетилетие по-късно , а левия педалски диктат пречещ на damyanov1963 да си запазва семейните ценности почти три ???
Последните 10-15 години налагало ли ти се е да парираш подобни педалски щения ?

Нямам нищо против хомосексуалистите, не ме интересуват просто, дразня се когато парадират публично със сексуалната си ориентация, което на хетеросексуалните е забранено. А и не е лошо да има повече хомосексуални, защото ще има повече свободни жени ;)
А, и още нещо, аз не си падам по жени с бради, а ти?

Кой и какво ти забрани ?
Имам предвид , закона забранява да изплющиш жената на пейките пред НДК , това да. Ама какво право ти отнеха , което дадоха на тия хомота ?

Чудно ми е, та за това да те попитам, защо на почти всеки филм, заради някаква любовна сцена се предупреждава, че не се препоръчва за деца под еди колко си години, а за гей парадите не се слагат същите знаци на местата и то в центъра на София?

Еба го , че какви неща се случват по тия паради бе :lol: :lol: :lol: вярно е , че никога не съм бил някъде наблизо и ставам свидетел само на възмущението на традиционния българин , ама ............
Някакви откачалки , жадни за внимание , облечени като понита мисля е най-идиотското което може да се види ? Или има и още :?

Има, жени с бради.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 сеп 2025 19:10

realno написа:
Eminem написа:
delqnski47 написа:Даже рапа не е музика, бих казал че е абсолютна цигания. Да, добри бийтове има стария ''генгста'' рап ма кат му знам генезиса къв е и как всичко опира на некви негерски комплекси, ''моя пистолет ми е по голям от твоя'', наркотици и тем подобни и ми се отщява.

Там най-добрият е бял!

Защото е "еволюирал" от умнокрасива маймуна с бял цвят на косъма. :)))

Няма еволюция при белите. Раждаме се перфектни Богове. Еволюцията е при едни други, но ще е мнооооого дълъг процес!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 сеп 2025 19:14

Докато сме на темата...Кеч Мания 2027 ще е в Саудитска Арабия, така че по този повод - КОР за арабите!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 сеп 2025 19:17

Eminem написа:Докато сме на темата...Кеч Мания 2027 ще е в Саудитска Арабия, така че по този повод - КОР за арабите!

Що така? Те икономически са добре. Нали за вас умнокрасивите бели расисти това е важно? :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 13 сеп 2025 19:18

Eminem написа:
realno написа:
Eminem написа:
delqnski47 написа:Даже рапа не е музика, бих казал че е абсолютна цигания. Да, добри бийтове има стария ''генгста'' рап ма кат му знам генезиса къв е и как всичко опира на некви негерски комплекси, ''моя пистолет ми е по голям от твоя'', наркотици и тем подобни и ми се отщява.

Там най-добрият е бял!

Защото е "еволюирал" от умнокрасива маймуна с бял цвят на косъма. :)))

Няма еволюция при белите. Раждаме се перфектни Богове. Еволюцията е при едни други, но ще е мнооооого дълъг процес!

Потърси помощ, че нещата излизат извън контрол. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 13 сеп 2025 19:24

realno написа:
Eminem написа:Докато сме на темата...Кеч Мания 2027 ще е в Саудитска Арабия, така че по този повод - КОР за арабите!

Що така? Те икономически са добре. Нали за вас умнокрасивите бели расисти това е важно? :)))

Петролчето е важен ресурс все още, за съжаление.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 сеп 2025 19:37

Черните са по-здрави физически, бягат по-бързо, кожата им е по-устойчива, по-плътна костна структура, по-голямо количество мускулна маса при еднакви килограми. Какви Богове?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 13 сеп 2025 19:42

Хаджиевски направи смешен бъдещия ни национален селекционер.
Do Something Different!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 13 сеп 2025 19:49

DoSomethingDifferent написа:Хаджиевски направи смешен бъдещия ни национален селекционер.

Ти остави, ами и половината червени фенове го чакаха с бъклица и дрян...
Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 сеп 2025 19:51

Поглеждам Ювентус Интер, гледам страничния с боди камера, сигурно купена от Фонд, за безопасност на пътищата, за какъв чеп е тази камера?
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”