Грузия-България, 07.09, квалификация за СП 2026

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Грузия-България, 07.09, квалификация за СП 2026

Мнениеот ogrizko » 07 сеп 2025 19:18

vvessel написа:Истината е, че модела Борисов убива не само държавата, но и футбола.

Съгласен съм с това ...и аз си го мислех одеве между другото :) Футболът е навързан с всичко останало в държавата, манталитета и т.н. Но с едно допълнение и уточнение - моделът Борисов е всъщност моделът "Борисов-Пеевски" .....трябва да си наясно, че двамата си вървят ръка за ръка, просто единият е за пред публиката, а другият в сянка. Трябва двата тумора да бъдат премахнати и единствено Ивелин му стиска да се бори да се опита да го направи ....и направо откачам как хората вярват на истинските лъжци и си мислят, че в останалите има някой дето да се бори за тях. Затова срещу тях пускат милион лъжи и клевети ама се вижда по всичко кои са неудобните, кои остават с 3,999% извън парламента, срещу кои са репресиите и мачкането от държавата, кои не им дават гласност по телевизиите или изрязват неща извадени от контекста да компрометират, срещу кои се хвърля черен пиар и т.н. и т.н. Пак казвам - абонирайте се за "Свободен глас" и следете един месец и сами преценете дали заслужават доверие. Не слушайте само другите какво дрънкат за тях.

Дори бих казал, че ако скоро време повече хора не повярват на "лъжецът" Ивелин, то държавата си заминава и ние с нея. Единственият честен политик, държавник и желаещ общото благо и да си върнем и оправим държавата.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 07 сеп 2025 22:42

ogrizko написа:
Blagoy написа:
ogrizko написа:Браво на Илиан!

Ти нормален ли си изобщо? За кое браво, бе, неадекватник?

Ама какво ли се учудвам от човек вярващ на ИвИлин пирамидаджията?

Браво на Илиан, че минимализира щетите :) Ти се надяваше да бием Испания и Грузия ли?

Относно Ивелин - това, че властта чрез черният пиар се опитва да внуши, че Ист. Парк е пирамида, меко казано - просто не е вярно! Пирамидите обикновено бягат някъде в чужбина с една торба пари - такова нещо не видях :) Зад пирамидите обикновено няма нищо, само кухи обещания ...тук има много реални неща построени. Защо и ти припяваш в хора на лъжците и клеветниците срещу Парка? Или вярваш на неадекватниците Цанов и Жечев дето печелят от скандала и сензацията? Мога да ти кажа, че и двамата не ги гледам оттогава, защото някой като лъже за нещо, дори много от другите му неща да са верни дето говори - то вече му нямам такова доверие. В момента относно политиката в България доверие имам само на Ивелин и Величие. След като се прочистиха от полковника и избраната от него пасмина от няколко човека - единствено те се мъчат и правят каквото са казали и не спират да се борят. Щеше да е добре да не говориш неща наизуст.... ама явно ти е по-лесно само да гледаш едната гледна точка, тая на подпомагащите статуквото. Проблемът в България са Бойко и Пеевски, не е Ивелин Михайлов, много моля!

Без играчи и Гуардиола да дойде ще е точно същото. Според мен Илиан наистина трябва да напусне, но след следващите мачове на националните отбори. Щото те ще бъдат същите или по-зле като резултат. Така че по-добре нов треньор да има след тях, а Илиан да обере негативите от това, че в тая група загуби с по-малко от 3 гола ще са цяло чудо. Испания, Турция и Грузия са 3 от отборите в най-добра форма в Европа и качествена отборна игра.

На всичкото отгоре за нас Кирил Десподов е половин отбор, защото само той има достатъчно самочувствие и може да направи нещо от статични примерно. Без него ако вкараме гол пак ще е чудо в тая група. Но нямам против да идва Гуардиола да спасява положението щом толкова искате :) Вярвам, че с него ще се класираме и още следващите мачове бием Испания и Турция...

А относно Груев се видя, че нещата не са такива каквито простотии дрънкате пак по форумите. Човекът има здравословни проблеми, като не сте в съблекалнята какво ми коментирате неща, с които не сте запознати? Идете в съблекалнята и тогава бъдете такива капацитети.

Брат, ти не си нормален, честно ти казвам! Дано поне ти плащат тия клоуни да ги рекламираш така...
Никъде не съм казал, че Боко-Шиши не са най-големия проблем на България, но такива като теб, дето търсят поредния спасител, пък всъщност притурка на Боко-Шиши, още повече бетонират последните двама на власт. Чий е кметът на Ветрино, който работи в пълен синхрон в ИвИлин? Построил бил той... И какво като е построил? Върнал ли е обещаните пари с доходност, както е обещал на инвеститорите? Защо на жена му са запорирани сметките? Впрочем, вашите кумири уж пазителите на българщината и традиционните семейни християнски ценности, са все във формален развод с жените си? Защо е така, замислял ли си се? За да не се водят многобройните имоти на жените им съпружеска съсобственост и да могат необезпокоявано да си правят далаверите и схемичките. ИвИлин е поредния палячо гледащ си схемите и защитаващ интересите повече на русия, отколкото на България и надявайки се да привлече малко баламурници като теб. И тия ли са ти кумири - тоя и оня бесен селяк Киро Брейка, който си призна, че е бил сводник в Испания? И се гордее, че е въртял схеми и далавери. Това ли са новите носителите на морал и честност в политиката според теб? Ако е така - само мога да те съжалявам. Пак го пиша - надявам се поне да ти плащат.

Но тук темата е футбол все пак. И преди да си ми написал пак какъв гениален треньор е варненското джудже, ето ти с какви играчи Хубчев би Нидерландия преди 8 години:

https://www.espn.com/soccer/lineups/_/gameId/431776

Нашите играят в отбори като Амкар Перм, Касъмпаша, Лудогорец, ЦСКА, Кротоне. Сегашните играят дори в по-силни отбори вероятно.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 08 сеп 2025 00:25

ogrizko написа:
vvessel написа:Истината е, че модела Борисов убива не само държавата, но и футбола.

Съгласен съм с това ...и аз си го мислех одеве между другото :) Футболът е навързан с всичко останало в държавата, манталитета и т.н. Но с едно допълнение и уточнение - моделът Борисов е всъщност моделът "Борисов-Пеевски" .....трябва да си наясно, че двамата си вървят ръка за ръка, просто единият е за пред публиката, а другият в сянка. Трябва двата тумора да бъдат премахнати и единствено Ивелин му стиска да се бори да се опита да го направи ....и направо откачам как хората вярват на истинските лъжци и си мислят, че в останалите има някой дето да се бори за тях. Затова срещу тях пускат милион лъжи и клевети ама се вижда по всичко кои са неудобните, кои остават с 3,999% извън парламента, срещу кои са репресиите и мачкането от държавата, кои не им дават гласност по телевизиите или изрязват неща извадени от контекста да компрометират, срещу кои се хвърля черен пиар и т.н. и т.н. Пак казвам - абонирайте се за "Свободен глас" и следете един месец и сами преценете дали заслужават доверие. Не слушайте само другите какво дрънкат за тях.

Дори бих казал, че ако скоро време повече хора не повярват на "лъжецът" Ивелин, то държавата си заминава и ние с нея. Единственият честен политик, държавник и желаещ общото благо и да си върнем и оправим държавата.

Мисля, че това е форум за футбол! Хайде,стига политика!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 сеп 2025 02:52

Да видим сега Томето и другите пишман-журналисти-националнихилисти какво ще разправят след 0-6 в Турция. Дали в Турция разкъсват своите, както го направиха нашите у нас?

Гледам сайтовете Илиан още не си е подал оставката.

Почитател съм на "Левски", но непоставянето на Димитър Митов на вратата за сметка на Вуцов, смърди отвсякъде на мениджърска работа. Не, че Грузия нямаше да ни бият с Митов. Щеше да е с поне един гол по-малко. А може и два...

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 сеп 2025 12:39

Положение като на Марин е престъпно да изпуснеш.
Илиан Илиев е манна небесна , НО за Черно море и нито крачка настрани или нагоре.
За това дали играчите ти стават или не стават най-точно се вижда в това къде играят.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 08 сеп 2025 12:44

ogrizko написа:Пак казвам - абонирайте се за "Свободен глас" и следете един месец и сами преценете дали заслужават доверие. Не слушайте само другите какво дрънкат за тях.

:lol: :lol: :lol: Към абонамента :lol: бих добавил и 2-3-4-5 потребителски кредита да изтеглят.
Ако атестат за работата и възможнотите на ИвИлИн е просперитета на бизнес империята му ............. остави , остави :lol:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 сеп 2025 13:17

Blagoy написа:Брат, ти не си нормален, честно ти казвам! Дано поне ти плащат тия клоуни да ги рекламираш така...

Никой не ми плаща и няма нужда. Вярвам не на 100, а на 1000% в тоя човек. И веднага ще ти дам пример.
https://www.youtube.com/watch?v=lBpal-sEr8U
https://www.youtube.com/watch?v=tHWIH24ZDMQ
Ето къде ходи и какво прави Ивелин по време на почивката. Дай ми пример друг да прави нещо подобно, който и да е?

Никъде не съм казал, че Боко-Шиши не са най-големия проблем на България, но такива като теб, дето търсят поредния спасител, пък всъщност притурка на Боко-Шиши, още повече бетонират последните двама на власт. Чий е кметът на Ветрино, който работи в пълен синхрон в ИвИлин?

Поредния "спасител" много бързо ще замине в канала, ако разбера че подвежда хората. Ама не да ми го кажа удобните медии и влогъри на властта или престъпници като Симон Милков. Или Йоан Запрянов от Капитал дето обслужва и той достатъчно интереси, за да дрънка лъжи. Щото доколкото се сещам паравоенна организация и ядрени ракети няма в община Ветрино както твърдяха :) Айде, моля!

Всъщност, имаш ли някаква идея защо промяната в България се случва толкова трудно? Ивелин обясни в някой от двата клипа дето ти пратих по-горе и не ти стиска да гледаш - защото Боко и Шиши владеят всичко! Ако Европа се обърне към институциите - там дават данни удобни за властта.... ако погледнат какво пише в медиите - пак виждат данните удобни за властта ...ако питат уж опзицията - и там казват удобни неща за властта понеже не са истинска опозиция, а притурки!

И не ми излизай с това, че работи с кмет на ГЕРБ! Защото ако следеше Свободен Глас щеше да видиш, че точно Ивелин разкрива кирливите ризи на кметовете на ГЕРБ и ДПС-НН ...това, че има отделни кметове на ГЕРБ дето си вършат добре работата и може да се работи с тях, прави Ивелин мъдър политик! Защото работи за благото на България и хората, а не бойкотира нещата с цел да си гледа само тяснопартийния интерес и само, за да не дрънкат такива палячовци като теб, че работи с кметове на ГЕРБ!

Ивелин работи с КОЙТО РАБОТИ!!! Който е измамник го изобличава ...гледай видеа с кметовете на Гълъбово, на Доспат, на Ружица, на Силистра!!!

Досега само Ивелин се осмели да направи протест пред домовете на Бойко и Пеевски! Само той се осмели да изкара тениски с ликовете на Бойко и Пеевски! Както и 2 автомобила с техните ликове (ферари и макларън) дето полицията 1000 пъти спира и им прави спънки, за да не правят антиреклама на Бойко и Шиши.

Ивелин доказа измамите с животните - дигиталните животни дето присъстват само електронно и схемите на точене евросубсидии с животни. Това, че БАБХ мамят за животните, че са болни от чума. Ама тъпанарите българи скачат за това, че малтретират едно котенце или кученце ....а това, че малтретират цели стада животни и прецакват животновъдите и земеделците на никого не му пука! Точно щото имаме продажни медии и влогъри, от които явно се информирате и много им вярвате на нещастниците...

Построил бил той... И какво като е построил? Върнал ли е обещаните пари с доходност, както е обещал на инвеститорите? Защо на жена му са запорирани сметките? Впрочем, вашите кумири уж пазителите на българщината и традиционните семейни християнски ценности, са все във формален развод с жените си? Защо е така, замислял ли си се? За да не се водят многобройните имоти на жените им съпружеска съсобственост и да могат необезпокоявано да си правят далаверите и схемичките. ИвИлин е поредния палячо гледащ си схемите и защитаващ интересите повече на русия, отколкото на България и надявайки се да привлече малко баламурници като теб. И тия ли са ти кумири - тоя и оня бесен селяк Киро Брейка, който си призна, че е бил сводник в Испания? И се гордее, че е въртял схеми и далавери. Това ли са новите носителите на морал и честност в политиката според теб? Ако е така - само мога да те съжалявам. Пак го пиша - надявам се поне да ти плащат.

Искам да ти обясня нещо и дано да го разбереш, въпреки че толкова са ти промили мозъка, че не ми се вярва. Инвеститорите са обезпечени на 100%. Исторически Парк и построените къщи са актив! Ако Исторически Парк и къщите бъдат продадени - инвеститорите ще си получат парите!

Между впрочем, 500 инвеститора излязоха пред БТА много отдавна и защитиха публично Ивелин, но тогава пак удобно никой не ги чу и показа! И пак удобно не ги поканиха в една комисия в парламента да се изкажат - защо ли ??? А 5 утрепки винаги ще се намерят, все пак дори Ивелин не може да угоди на претенциите на всички :) И не оставай с грешното впечатление, че инвеститорите се крият и ги е страх от Ивелин, че ще им направи нещо...... инвеститорите ги е страх публично да защитават Ивелин заради репресиите и заплахите дето ще следват за тях и семействата им! Но все пак ако се разровиш ще видиш, че 5-6 човека наскоро го защитиха!

Съжалявам много, аз се придържам към истината. А истината не е такава каквато ви я представят БНТ, БТВ, НОВА, Цанов, Жечев....

И аз искам да питам - ако толкова честен беше Цанов - защо излъга, че Ивелин печата пари с неговия лик ??? Понеже това не са пари, а просто по-нестандартни визитки. Ама защо удобно Цанов излъга какво са ???

А Жечев ??? Продаваше някаква вода "Свобода" уж и щеше да подарява апартамент ли какво беше - подарил ли го е ?? Или излъга хората ???

Щото ако ще вярвате на тия продажници - тогава трябва всичко при тях да е истинно.

В много голяма грешка сте масата народ относно Ивелин! Следете каналите на Величие, вижте как всеки ден се борят ...и приемете, че е възможно глупостите за понци схеми и пирамири да са абсолютно лъжа!!! А проблемите на Исторически Парк в голяма степен се дъллжат на лъжите и черния пиар срещу Исторически Парк! Не се дължат на това, че проектът не струва! И имай предвид, че Парка преживя и ковид, и войната в Украйна и черния пиар ...и още продължават да се борят за него!!! Ако беше пирамида, отдавна да са го фалирали ама толкова разбирате и вие ....

Единствено ме е яд, че вярвате на грешните хора и се предоверявате на измишльотините, а това ще доубие България понеже всички други освен Ивелин са там, за да лапат от баницата и не им пука нито за България, нито за вас!!!

Поне може да се абонирате наистина 1 месец да следите Свободен Глас и сами да се прецените.... ама дори и толкова явно не ви стига капацитета за съжаление.

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 сеп 2025 14:32

Тестостероне, доказал си, че ти е трудно да преценяваш кой става за нещо. :mrgreen:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 сеп 2025 14:55

drvasko98 написа:Тестостероне, доказал си, че ти е трудно да преценяваш кой става за нещо. :mrgreen:

За Илиан Илиев ли говориш или за Ивелин Михайлов? Или за Бербатов? Най-много съм се хвърлял да защитавам Бербатов и Ивелин, защото най-мн вярвам в техните намерения :) Илиан нямам против да си подава оставката, Черно море само може да спечели от това :) Бербата не знам как е доказал, че не става като не го избраха начело на БФС ??? А сигурно аз най-мн пледирах във форума за него и срещу Боби и Гонзо.

Относно Ивелин. Друга реална опозиция в България въобще няма човек. Възраждане са с Бойко. ДБ са също с Бойко, защото в европейския парламент са в една група. ПП като ги попритиснат малко поддават, а и като цяло са там да крадат от баницата. ИТН и БСП ги видяхме, въпреки големите думи на Тошко и как го играеше голям мъж на думи. Радостин е същия от МЕЧ. На приказки е мн голям, на дела нищо не е показал.

И остава един Ивелин дето реално извършва ДЕЙСТВИЯ в опити да пребори Бойко и Пеевски и да промени нещата в България. Подава хиляди сигнали за незаконни сметища, които пряко удрят по много кметове на ГЕРБ и ДПС. Прави протест пред домовете им. Прави протест дори в Брюксел с цел да изобличи и там мафията. Ходи в ООН да търси разчупване на модела. Наскоро намери опозиционни лидери и медии от цяла Европа и организираха форум в България наречен Демополи, на който се обсъждаше как да се преодолее мафията в България и Европа. Подава сигнали единствен Ивелин до европейските институции в опит нещо да се промени. Единствено Ивелин ДОКАЗА манипулираните избори. Единствено Ивелин ДОКАЗА дигиталните животни и краденето на евросубсидии за несъществуващи животни.

И сега нещо друго, казах да се абонирате за Свободен Глас. Ама ако се абонирате за ютуб канала на партия Величие ще видите там как всеки парламентарен ден има парламентарно студио и там депутатите на Величие обясняват пред избирателя как е протекъл парламентарния ден, какво се е случвало там, защо какво и как са гласували и т.н. Т.е. пълна отчетност и откритост пред избирателя!

Както си видял може би от двата линка дето пуснах по-горе... в почивните си дни Ивелин не ходи да разпуска в Дубай, а е на 3-4 часови срещи с българите в Чехия и Германия, а сме извън избори. Същото го прави и по време на избори като ходи на колкото се може повече населени места.

Кой друг ги прави тия неща ??? Дори да беше измамник, а той не е!!! Но дори да беше - то предпочитам измамник дето поне гради нещо (Исторически Парк, църкви, мостове, къщи), дето се бори с престъпността и наркотиците (такива няма в Неофит Рилски), такъв дето издава книги за големи и малки с цел да ограмотява и одухотворява хората, такъв дето сади дървета и мисли за чистотата на водата и природата. Разликата е от земята до небето, ако трябва да правим сравнение. И аз наистина не схващам как може да сте толкова слепи и да не виждате нещо супер елементарно - че психологически са се опитали да ви внушат думите "пирамида", "фараон", "измамник" като ви ги дрънкат почти отвсякъде и вие разбрали недоразбрали се връзвате на тия глупости.....

Толкова ли е трудно да ДОПУСНЕТЕ, че може Ивелин да не е това дето ви го представят и да се абонирате да следите 1 месец видеата дето пускат Свободен Глас и сами да си прецените заслужават ли доверие или не, действат ли или не?! Там всичките сектии са активни - видеа, шортс, живи излъчвания, публикации.... Може да прегледате и назад като искате.

п.п. Сега се сетих, че може за някоя игра да говориш :))) Ама там е съвсем друго.... освен това аз публично няма да тръгна толкова да настоявам относно партии и политика ако не вярвам на 1000% ...затова като съм гласувал за други не съм ги защитавал публично, сега с Величие ми се налага да го правя понеже искам истинска промяна, а не подмяна както се случи с Боби и Гонзо във футбола.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 09 сеп 2025 00:47

Нямало наркотици в Неофит Рилски... То ти си на наркотици, така като гледам. В колко български села има наркомани? Били актив и обезпечение къщите и парка. И кой ще се засили като невиждал да купува къщи в някакво залюхано село, че да може Ивелин да обезпечи вземанията на инвеститорите? А и те имотите по документи са на жена му, която всъщност не му е жена, но пък живеят заедно. И като е толкова чист "цар" Ивелин, защо са му десетки фирми с подобни имена? Не може ли с 1-2 фирми да си осъществява изключително "родолюбивите" проекти? Кажи, де, какво крие с тия десетки фирми? Нищо не каза и за хората, с които се е обградил като Киро Брейка. И той ли е чист като сълза според теб?
И, да, разследването на Йоан Запрянов си беше доста добре проведено с факти и документи. На Жечев имаше вероятно някои инсинуации, но и той предостави доста документи, разкази на "доволни" инвеститори и т.н. На Йоан Запрянов кой да му плаща? Капитал му плащат, което си е напълно в реда на нещата - те са му работодател. Други тъпи констатации имаш ли?
Нито ще се абонирам за някакъв кирлив канал в Ютуб, нито ме интересува къде ходят тия бесни селяци Ивелин и свитата му в почивните си дни.
Съвет от мен - спри да летиш в облаците!
И да не забравя - к*р за Ивелин, к*р за Илиан, к*р за Черно море! К*р за всички мьекащи варньенски русоробски селяци!
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Национален отбор”