Blagoy написа:Брат, ти не си нормален, честно ти казвам! Дано поне ти плащат тия клоуни да ги рекламираш така...
Никой не ми плаща и няма нужда. Вярвам не на 100, а на 1000% в тоя човек. И веднага ще ти дам пример.
https://www.youtube.com/watch?v=lBpal-sEr8Uhttps://www.youtube.com/watch?v=tHWIH24ZDMQЕто къде ходи и какво прави Ивелин по време на почивката. Дай ми пример друг да прави нещо подобно, който и да е?
Никъде не съм казал, че Боко-Шиши не са най-големия проблем на България, но такива като теб, дето търсят поредния спасител, пък всъщност притурка на Боко-Шиши, още повече бетонират последните двама на власт. Чий е кметът на Ветрино, който работи в пълен синхрон в ИвИлин?
Поредния "спасител" много бързо ще замине в канала, ако разбера че подвежда хората. Ама не да ми го кажа удобните медии и влогъри на властта или престъпници като Симон Милков. Или Йоан Запрянов от Капитал дето обслужва и той достатъчно интереси, за да дрънка лъжи. Щото доколкото се сещам паравоенна организация и ядрени ракети няма в община Ветрино както твърдяха :) Айде, моля!
Всъщност, имаш ли някаква идея защо промяната в България се случва толкова трудно? Ивелин обясни в някой от двата клипа дето ти пратих по-горе и не ти стиска да гледаш - защото Боко и Шиши владеят всичко! Ако Европа се обърне към институциите - там дават данни удобни за властта.... ако погледнат какво пише в медиите - пак виждат данните удобни за властта ...ако питат уж опзицията - и там казват удобни неща за властта понеже не са истинска опозиция, а притурки!
И не ми излизай с това, че работи с кмет на ГЕРБ! Защото ако следеше Свободен Глас щеше да видиш, че точно Ивелин разкрива кирливите ризи на кметовете на ГЕРБ и ДПС-НН ...това, че има отделни кметове на ГЕРБ дето си вършат добре работата и може да се работи с тях, прави Ивелин мъдър политик! Защото работи за благото на България и хората, а не бойкотира нещата с цел да си гледа само тяснопартийния интерес и само, за да не дрънкат такива палячовци като теб, че работи с кметове на ГЕРБ!
Ивелин работи с КОЙТО РАБОТИ!!! Който е измамник го изобличава ...гледай видеа с кметовете на Гълъбово, на Доспат, на Ружица, на Силистра!!!
Досега само Ивелин се осмели да направи протест пред домовете на Бойко и Пеевски! Само той се осмели да изкара тениски с ликовете на Бойко и Пеевски! Както и 2 автомобила с техните ликове (ферари и макларън) дето полицията 1000 пъти спира и им прави спънки, за да не правят антиреклама на Бойко и Шиши.
Ивелин доказа измамите с животните - дигиталните животни дето присъстват само електронно и схемите на точене евросубсидии с животни. Това, че БАБХ мамят за животните, че са болни от чума. Ама тъпанарите българи скачат за това, че малтретират едно котенце или кученце ....а това, че малтретират цели стада животни и прецакват животновъдите и земеделците на никого не му пука! Точно щото имаме продажни медии и влогъри, от които явно се информирате и много им вярвате на нещастниците...
Построил бил той... И какво като е построил? Върнал ли е обещаните пари с доходност, както е обещал на инвеститорите? Защо на жена му са запорирани сметките? Впрочем, вашите кумири уж пазителите на българщината и традиционните семейни християнски ценности, са все във формален развод с жените си? Защо е така, замислял ли си се? За да не се водят многобройните имоти на жените им съпружеска съсобственост и да могат необезпокоявано да си правят далаверите и схемичките. ИвИлин е поредния палячо гледащ си схемите и защитаващ интересите повече на русия, отколкото на България и надявайки се да привлече малко баламурници като теб. И тия ли са ти кумири - тоя и оня бесен селяк Киро Брейка, който си призна, че е бил сводник в Испания? И се гордее, че е въртял схеми и далавери. Това ли са новите носителите на морал и честност в политиката според теб? Ако е така - само мога да те съжалявам. Пак го пиша - надявам се поне да ти плащат.
Искам да ти обясня нещо и дано да го разбереш, въпреки че толкова са ти промили мозъка, че не ми се вярва. Инвеститорите са обезпечени на 100%. Исторически Парк и построените къщи са актив! Ако Исторически Парк и къщите бъдат продадени - инвеститорите ще си получат парите!
Между впрочем, 500 инвеститора излязоха пред БТА много отдавна и защитиха публично Ивелин, но тогава пак удобно никой не ги чу и показа! И пак удобно не ги поканиха в една комисия в парламента да се изкажат - защо ли ??? А 5 утрепки винаги ще се намерят, все пак дори Ивелин не може да угоди на претенциите на всички :) И не оставай с грешното впечатление, че инвеститорите се крият и ги е страх от Ивелин, че ще им направи нещо...... инвеститорите ги е страх публично да защитават Ивелин заради репресиите и заплахите дето ще следват за тях и семействата им! Но все пак ако се разровиш ще видиш, че 5-6 човека наскоро го защитиха!
Съжалявам много, аз се придържам към истината. А истината не е такава каквато ви я представят БНТ, БТВ, НОВА, Цанов, Жечев....
И аз искам да питам - ако толкова честен беше Цанов - защо излъга, че Ивелин печата пари с неговия лик ??? Понеже това не са пари, а просто по-нестандартни визитки. Ама защо удобно Цанов излъга какво са ???
А Жечев ??? Продаваше някаква вода "Свобода" уж и щеше да подарява апартамент ли какво беше - подарил ли го е ?? Или излъга хората ???
Щото ако ще вярвате на тия продажници - тогава трябва всичко при тях да е истинно.
В много голяма грешка сте масата народ относно Ивелин! Следете каналите на Величие, вижте как всеки ден се борят ...и приемете, че е възможно глупостите за понци схеми и пирамири да са абсолютно лъжа!!! А проблемите на Исторически Парк в голяма степен се дъллжат на лъжите и черния пиар срещу Исторически Парк! Не се дължат на това, че проектът не струва! И имай предвид, че Парка преживя и ковид, и войната в Украйна и черния пиар ...и още продължават да се борят за него!!! Ако беше пирамида, отдавна да са го фалирали ама толкова разбирате и вие ....
Единствено ме е яд, че вярвате на грешните хора и се предоверявате на измишльотините, а това ще доубие България понеже всички други освен Ивелин са там, за да лапат от баницата и не им пука нито за България, нито за вас!!!
Поне може да се абонирате наистина 1 месец да следите Свободен Глас и сами да се прецените.... ама дори и толкова явно не ви стига капацитета за съжаление.