Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот realno » 02 сеп 2025 10:14

tmanolov написа:
realno написа:Нептунопоклонниците трябва да разберат, че времето на разпродажбите, каквото беше по времето на Костов, приключиха.

стринке, гледй си печката и не си бутай гагата в нещата, от които не разбираш - питай кака кокорка по въпроса :geek:

"Кака кокорка" направи вас Тиквениците да си говорите сами. Много ви пречи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 02 сеп 2025 11:01

Нито съм Мъривист, нито Раевист, а съм Левскар! Нито знаем параметрите за наем, нищо и защо последните часове на пазара? Ако са го искали, са щели да го вземат! Предполагам че 3мил евро са им по силите..

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 02 сеп 2025 11:15

Под наем със задължителна опция за закупуване е единствената опция в този случей, иначе не дай боже къса връзки и оставме с една застраховка и надежди да се върне като преди! Не се излагайте да обеснявате за Петрис или Краев, те бяха с изтичащи договори и отказаха да се влагат точно от страх от контузия. В този случей всеки си има неговата истина! Ние не сме им дали нови договори когато е трябвало и тяхната, че искат да излезнат и играят по - качествен футбол. За мен лично единия дойде от втора лига, а другия от отбора на безработните и можеха да покажат малко повече уважение и класа!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 сеп 2025 16:13

То и мароканецът отказа да подпише нов договор, на терена играеше сякаш е в квартален мач и е пораждал лошо влияние върху отбора - но НЕ получи същото унизително отношение, каквото получи Краев!
Дори напротив, Генчев го вади от групата, Сираков го връща.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 03 сеп 2025 09:28

Не се връзвайте какво пишат оранжевите сайтчета. Имало оферта за Майкон, пък от Левски искали 4 млн. евро и французите се отказали. Някой виждал ли е действителна оферта от Нант? Отборът им затъва, а трансферите им са смешни за Лига 1. Купили са един играч за € 2.50 m, един за € 850 k и един за € 250 k. Всички останали за free transfer или Loan. Значи положението в този клуб не е цветущо и търсят начини за спасение. Но джобния бразилец не е за наем. Ако ще е гарга, да е рошава. Клипът с гола шедьовър срещу числото се върти из Европа и смятам, че могат да го продадат за по-сериозна сума. Колкото по-скъпо продава даден отбор толкова по-сериозно го вземат останалите. До една година очаквам сериозни постъпления от продажбите на Светльо, Марин и Гашпар. Не бива да забравят, че "Ние сме Левски" не са случайни думи. Важеха в миналото, трябва да направят така, че да важат и днес.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 03 сеп 2025 09:48

Време е да спре тази истерия по продажбата на най-добрите ни играчи. Ако искаме да имаме отбор, трябва да запазваме качествените и да се разделяме с издънките, а не обратното. Сега е моментът да бъдат предложени нови дългосрочни договори с по-добри условия на класните ни играчи, които имат договор за една или две години. Ако ще продаваме някого, то трябва да е над пазарната му стойност, за да има смисъл.

Според мен, ако отборът в рамките на следващата година замести няколко души (Лима, Охене, Мислович, Митков и Рилдо) с класни нови попълнения, вече смело ще можем да имаме амбиции за титла и групи през следващия сезон.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 03 сеп 2025 10:04

wilge написа:Не се връзвайте какво пишат оранжевите сайтчета. Имало оферта за Майкон, пък от Левски искали 4 млн. евро и французите се отказали. Някой виждал ли е действителна оферта от Нант? Отборът им затъва, а трансферите им са смешни за Лига 1. Купили са един играч за € 2.50 m, един за € 850 k и един за € 250 k. Всички останали за free transfer или Loan. Значи положението в този клуб не е цветущо и търсят начини за спасение. Но джобния бразилец не е за наем. Ако ще е гарга, да е рошава. Клипът с гола шедьовър срещу числото се върти из Европа и смятам, че могат да го продадат за по-сериозна сума. Колкото по-скъпо продава даден отбор толкова по-сериозно го вземат останалите. До една година очаквам сериозни постъпления от продажбите на Светльо, Марин и Гашпар. Не бива да забравят, че "Ние сме Левски" не са случайни думи. Важеха в миналото, трябва да направят така, че да важат и днес.

това с моя кон е някаква странна обсесия, която не мога да си обясня - търчи като муха без глава и се включва сравнително добре в атака, но в защита е тоталка, та не виждам кой ще извади някакви пари за него. Личното ми мнение е, че малоумно изпуснатият Петрис е по-добър от моя кон (играе на другия фланг, просто го споменавам като защитник) и ще има по-добра кариера. Ама не бил моят кон за под наем - що, някакъв извънземен ли е, какво? Ми и от наем се правят пари. А и с моя кон и без моя кон, титлата само я миришем - за пореден път да припомня, че някакви плейофчета за лигата на скъсаняците и втори места не се броят, брои се влизане в групи и шампион (като второто е свързано с първото). Някога Сена беше казал нещо от сорта на "вторият е първият от загубилите" - е, за някои това може да е достатъчно, но за мен не е, все ми е тая дали сме втори или трети, все ми е тая дали сме стигнали плейоф в лигата на скъсаняците, или сме отпаднали в третия кръг.

Колкото до отбора ни, за мен този отбор е много сериозен пълнеж, като единствените, от които могат да се направят добри пари, са Вуцов и Макун (ако се класира за световното и е в състава на Венецуела). Но за вратари кой знае какви пари не се дават, както видяхме с кашкавалчо - апропо, къде са зашитниците му и тези, които му предсказваха бляскава кариера? Търдин е приличен играч и толкова - много далеч от един Тиам, да речем. А за моя кон си казах думата - останалите са плява (без Димитров, ма той е рибар и не го броим). Та остава да стискаме палци за Макун и Венецуела
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 03 сеп 2025 10:23

tmanolov написа:
wilge написа:Не се връзвайте какво пишат оранжевите сайтчета. Имало оферта за Майкон, пък от Левски искали 4 млн. евро и французите се отказали. Някой виждал ли е действителна оферта от Нант? Отборът им затъва, а трансферите им са смешни за Лига 1. Купили са един играч за € 2.50 m, един за € 850 k и един за € 250 k. Всички останали за free transfer или Loan. Значи положението в този клуб не е цветущо и търсят начини за спасение. Но джобния бразилец не е за наем. Ако ще е гарга, да е рошава. Клипът с гола шедьовър срещу числото се върти из Европа и смятам, че могат да го продадат за по-сериозна сума. Колкото по-скъпо продава даден отбор толкова по-сериозно го вземат останалите. До една година очаквам сериозни постъпления от продажбите на Светльо, Марин и Гашпар. Не бива да забравят, че "Ние сме Левски" не са случайни думи. Важеха в миналото, трябва да направят така, че да важат и днес.

това с моя кон е някаква странна обсесия, която не мога да си обясня - търчи като муха без глава и се включва сравнително добре в атака, но в защита е тоталка, та не виждам кой ще извади някакви пари за него. Личното ми мнение е, че малоумно изпуснатият Петрис е по-добър от моя кон (играе на другия фланг, просто го споменавам като защитник) и ще има по-добра кариера. Ама не бил моят кон за под наем - що, някакъв извънземен ли е, какво? Ми и от наем се правят пари. А и с моя кон и без моя кон, титлата само я миришем - за пореден път да припомня, че някакви плейофчета за лигата на скъсаняците и втори места не се броят, брои се влизане в групи и шампион (като второто е свързано с първото). Някога Сена беше казал нещо от сорта на "вторият е първият от загубилите" - е, за някои това може да е достатъчно, но за мен не е, все ми е тая дали сме втори или трети, все ми е тая дали сме стигнали плейоф в лигата на скъсаняците, или сме отпаднали в третия кръг.

Колкото до отбора ни, за мен този отбор е много сериозен пълнеж, като единствените, от които могат да се направят добри пари, са Вуцов и Макун (ако се класира за световното и е в състава на Венецуела). Но за вратари кой знае какви пари не се дават, както видяхме с кашкавалчо - апропо, къде са зашитниците му и тези, които му предсказваха бляскава кариера? Търдин е приличен играч и толкова - много далеч от един Тиам, да речем. А за моя кон си казах думата - останалите са плява (без Димитров, ма той е рибар и не го броим). Та остава да стискаме палци за Макун и Венецуела

и с какво толкова чак по-далеч е Търдин от Тиам, особено като се има предвид как се разви кариерата на последния след Левски.....
виж да го сравняваш с Бурабия ок, ама с Тиам не виждам кой знае каква разлика......, върши си работата в дефанзивен план и толкова.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 03 сеп 2025 10:36

Изглежда Вуцана прави добронамерен и верен анализ на играта и на селекцията. Тя определено не е успешна, видяна в перспективата на създаване на силна формация. Ако не беше толкова сдържан, Вуцана би я нарекъл тип алъш-вериш. Доста отрезвяващо след пиара с декларацията....

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 сеп 2025 10:50

tmanolov написа:

В т.н. съвременен футбол ролята на бека категорично е повече градивна, а на дефанзивния халф и близкия му централен защитник да го покриват. Причината е, че всички, дори и слабите с изключения на водени от олдскуул тренери, които постепенно деградират се опитват да играят проактивен футбол

Върни се в “Левски”