wilge написа:Не се връзвайте какво пишат оранжевите сайтчета. Имало оферта за Майкон, пък от Левски искали 4 млн. евро и французите се отказали. Някой виждал ли е действителна оферта от Нант? Отборът им затъва, а трансферите им са смешни за Лига 1. Купили са един играч за € 2.50 m, един за € 850 k и един за € 250 k. Всички останали за free transfer или Loan. Значи положението в този клуб не е цветущо и търсят начини за спасение. Но джобния бразилец не е за наем. Ако ще е гарга, да е рошава. Клипът с гола шедьовър срещу числото се върти из Европа и смятам, че могат да го продадат за по-сериозна сума. Колкото по-скъпо продава даден отбор толкова по-сериозно го вземат останалите. До една година очаквам сериозни постъпления от продажбите на Светльо, Марин и Гашпар. Не бива да забравят, че "Ние сме Левски" не са случайни думи. Важеха в миналото, трябва да направят така, че да важат и днес.
това с моя кон е някаква странна обсесия, която не мога да си обясня - търчи като муха без глава и се включва сравнително добре в атака, но в защита е тоталка, та не виждам кой ще извади някакви пари за него. Личното ми мнение е, че малоумно изпуснатият Петрис е по-добър от моя кон (играе на другия фланг, просто го споменавам като защитник) и ще има по-добра кариера. Ама не бил моят кон за под наем - що, някакъв извънземен ли е, какво? Ми и от наем се правят пари. А и с моя кон и без моя кон, титлата само я миришем - за пореден път да припомня, че някакви плейофчета за лигата на скъсаняците и втори места не се броят, брои се влизане в групи и шампион (като второто е свързано с първото). Някога Сена беше казал нещо от сорта на "вторият е първият от загубилите" - е, за някои това може да е достатъчно, но за мен не е, все ми е тая дали сме втори или трети, все ми е тая дали сме стигнали плейоф в лигата на скъсаняците, или сме отпаднали в третия кръг.
Колкото до отбора ни, за мен този отбор е много сериозен пълнеж, като единствените, от които могат да се направят добри пари, са Вуцов и Макун (ако се класира за световното и е в състава на Венецуела). Но за вратари кой знае какви пари не се дават, както видяхме с кашкавалчо - апропо, къде са зашитниците му и тези, които му предсказваха бляскава кариера? Търдин е приличен играч и толкова - много далеч от един Тиам, да речем. А за моя кон си казах думата - останалите са плява (без Димитров, ма той е рибар и не го броим). Та остава да стискаме палци за Макун и Венецуела