MASTER_COOL написа:Янис Зику написа:Напълно си прав. Но Величков показа, че се е захванал от ден 1. Вероятно искат първо да разкарат ненужните, но като цяло освободихме доста стабилен бюджет за нови и силно се надявам да се е работело по привличането им паралелно с освобождаването на ненужните. Не е лошо да се допускат грешки, лошото е да се повтарят и да не се извличат поуки. Златков го знае много добре.
+1
И за мен Величков прави много силно начало ! Действа с размах !
Това е малък коментар към тези, които го бяха определили за "Мека Мара"
Има една приказка, ... още не се е качил на магарето и вече маха с крака :)))
БВ е директор от около седмица. Дали може БВ (а и който и да е външен за клуба човек) за няколко дни толкова бързо да оцени обстановката, че да изгони няколко футболисти, които първо не са били евтини за клуба, второ - самото им освобождаване няма да е хич без пари, защото са чужденци.
Аз лично съм скептик. Според мен има няколко по-вероятни сценария: - инициативата идва от треньора и БВ го е подкрепил пред ИД; - инициативата идва от ИД поради раздутия бюджет и липсата на резултати;
За мен лично няма значение причината, следствието е факт - повтаря се сценария от миналия сезон с трудното начало и 5 кръга в шампионата тепърва ще се селектират играчи и ще се сглобява отбор.
Но да се върнем на темата за БВ, ... .за една седмица работа едва ли може да дадем оценка кой е "меката" и кой "коравата" Мара в управлението на клуба, но като знам, че футболисти масово ги "разкриваме" за мач и половина ( а някои и преди даже да са си помислили да идват в клуба), значи всичко е възможно.
Аз лично ще се въздържа от оценки поне до зимния трансферен прозорец.