Гонзо- само шеф!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Гонзо- само шеф!
Ако някой си спомня годината, в която катастрофираха Гунди и Котарака, едва ли ще се съгласи, че това е най-трагичния ни сезон,. Тогава по едно време не можехме да съберем и 11 играча.
-
Няма пари за друг треньор.....за това, с Гонзо ще я караме известно време.
Ако имаше пари....излишни пари, Батков нямаше да остави Гонзо треньор......според мен, при първа възможност, ще се назначи нов треньор......а Гонзо ще си остане директор.
Ако имаше пари....излишни пари, Батков нямаше да остави Гонзо треньор......според мен, при първа възможност, ще се назначи нов треньор......а Гонзо ще си остане директор.
- Pro-European
- Контакти:
yasen написа:и за шеф не става... с Гонзо и Батков Левски отива към дъното.
Боли ме, че такива некадърници управляват Левски. Аз очаквам 2010 да бъде най-трагичната година на Левски в историята му, но все пак се надявам да не се окажа прав...
На колегата Yasen мненията спокойно може да ги игнорираме. /От това темата въобще няма да загуби/.
Той има над 10 теми в стил анти-Гонзо чрез пещерна злоба. Само злоба, без аргументи.
Така че продължаваме нататък.
Авторът на темата: Ще спре ли..
Странджата написа:Ако някой си спомня годината, в която катастрофираха Гунди и Котарака, едва ли ще се съгласи, че това е най-трагичния ни сезон,. Тогава по едно време не можехме да съберем и 11 играча.
Тогава спечелихме Купата, така че сегашния сезон е по-лош откъдето и да го погледнеш

- comandosa1
- Контакти:
Аз си мисля че Гонзо има поне още 2-3 сезона на ниво А група и чак тогава трябва да гледа към треньорския пост, ама първо да мине един хубав стаж в "бяла" държава. Против съм Гонзо да е директор или на някакъв пост, на който се взимат решения за бъдещето на клуба, просто за там трябва мъдър човек с мноого опит.
Чудя се, мутрите на чело на футболните ни клубове кога ще узреят и назначат някой ръководител който знае какво прави в отбора, мениджър, с опита, връзките и образованието за това. Лошото е че в България няма такова животно като мениджър, а селянина не вижда по-далеч от носа си, това са двете основни причини поради които няма да видим кадърни ръководители във футбола докато не умрат мутрите и комунистите.
Чудя се, мутрите на чело на футболните ни клубове кога ще узреят и назначат някой ръководител който знае какво прави в отбора, мениджър, с опита, връзките и образованието за това. Лошото е че в България няма такова животно като мениджър, а селянина не вижда по-далеч от носа си, това са двете основни причини поради които няма да видим кадърни ръководители във футбола докато не умрат мутрите и комунистите.
Значи така разбирам аз тая тема - като нема пари , дай да вземеме млади ,лъскави, обръснати, напарфюмирани, интелигентни и най вече (забележете) талантливи родни треньорчета като Ясен Петров, Павел Дочев, Илия Груев, Свирчо Свиркин и т.н. Само не разбрах къде ги видя автора на тази тема като талантливи треньори , кой отбор направи суперфурор под тяхното вещо и мъдро ръководство. На чорбарчето , което е написал тази глупава тема , ще припомня само едно - Гонзо е мъжкар и е легенда- другите споменати са педерастчета , бояджийчета и бозаджийчета, които никога не могат да се впишат в синия вятър на Герена. И докато се гушкаш с Ясенчо , вземи та влез в някой друг форум и там си прускай бозата, байно ле...
- Pro-European
- Контакти:
mihael написа:Значи така разбирам аз тая тема - като нема пари , дай да вземеме млади ,лъскави, обръснати, напарфюмирани, интелигентни и най вече (забележете) талантливи родни треньорчета като Ясен Петров, Павел Дочев, Илия Груев, Свирчо Свиркин и т.н. Само не разбрах къде ги видя автора на тази тема като талантливи треньори , кой отбор направи суперфурор под тяхното вещо и мъдро ръководство. На чорбарчето , което е написал тази глупава тема , ще припомня само едно - Гонзо е мъжкар и е легенда- другите споменати са ********чета , бояджийчета и бозаджийчета, които никога не могат да се впишат в синия вятър на Герена. И докато се гушкаш с Ясенчо , вземи та влез в някой друг форум и там си прускай бозата, байно ле...
Отлично мнение, 10-ка!
Авторът на темата: Ще спре ли..
Много е вероятно след края на сезона да не е въобще в клуба.Това угаждане което прави на Батков няма да го доведе до добро,накрая при провал той ще го отнесе,което жалко.
Според мен "Левски" има нужда от кондиционен треньор-за мен физическата подготовка на играчите куца. Отделно в последните години много наши играчи получиха тежки контузии,което също говори за неособено добра кондиционна подготовка. Също и преди съм писал да бъде назначен и специалист по биохимия- човек ,който да знае какви точно медикаменти да даде на всеки отделен футболист. Все пак в 21- век професионалния спорт без фармацевтична подкрепа е немислим. А точно Гонзо не ми изглежда много сведущ по въпроса. А иначе откакто Гонзо стана треньор има известно подобрение,а сега и той води подготовката,така че очаквам пролетния полусезон да е по-добър от есенния,но това ще го разберем в близките 6-7 мача 

Pro-European написа:mihael написа:Значи така разбирам аз тая тема - като нема пари , дай да вземеме млади ,лъскави, обръснати, напарфюмирани, интелигентни и най вече (забележете) талантливи родни треньорчета като Ясен Петров, Павел Дочев, Илия Груев, Свирчо Свиркин и т.н. Само не разбрах къде ги видя автора на тази тема като талантливи треньори , кой отбор направи суперфурор под тяхното вещо и мъдро ръководство. На чорбарчето , което е написал тази глупава тема , ще припомня само едно - Гонзо е мъжкар и е легенда- другите споменати са ********чета , бояджийчета и бозаджийчета, които никога не могат да се впишат в синия вятър на Герена. И докато се гушкаш с Ясенчо , вземи та влез в някой друг форум и там си прускай бозата, байно ле...
Отлично мнение, 10-ка!
Май вие двамата трябва да си вземете стая... да продължите любовния си празник. Радвам се, че все по-малко левскари мислят като вас двамата за Гонзо, защото рано или късно и вие двамата ще си промените коренно позицията.
Омръзна ми да слушам и чета как Гонзо е голям мъжкар, легенда и т.н. ТОВА В ТРЕНЬОРСКАТА И МЕНИДЖЪРСКАТА ПОЗИЦИЯ НЕ ИГРАЕ!!!