Гонзо- само шеф!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Гонзо- само шеф!

Мнениеот Странджата » 02 мар 2010 21:29

Ако някой си спомня годината, в която катастрофираха Гунди и Котарака, едва ли ще се съгласи, че това е най-трагичния ни сезон,. Тогава по едно време не можехме да съберем и 11 играча.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 мар 2010 21:42

Няма пари за друг треньор.....за това, с Гонзо ще я караме известно време.
Ако имаше пари....излишни пари, Батков нямаше да остави Гонзо треньор......според мен, при първа възможност, ще се назначи нов треньор......а Гонзо ще си остане директор.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 02 мар 2010 21:53

yasen написа:и за шеф не става... с Гонзо и Батков Левски отива към дъното.
Боли ме, че такива некадърници управляват Левски. Аз очаквам 2010 да бъде най-трагичната година на Левски в историята му, но все пак се надявам да не се окажа прав...

На колегата Yasen мненията спокойно може да ги игнорираме. /От това темата въобще няма да загуби/.
Той има над 10 теми в стил анти-Гонзо чрез пещерна злоба. Само злоба, без аргументи.

Така че продължаваме нататък.
Авторът на темата: Ще спре ли..

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 02 мар 2010 21:56

Странджата написа:Ако някой си спомня годината, в която катастрофираха Гунди и Котарака, едва ли ще се съгласи, че това е най-трагичния ни сезон,. Тогава по едно време не можехме да съберем и 11 играча.

Тогава спечелихме Купата, така че сегашния сезон е по-лош откъдето и да го погледнеш ;)

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 02 мар 2010 22:23

Аз си мисля че Гонзо има поне още 2-3 сезона на ниво А група и чак тогава трябва да гледа към треньорския пост, ама първо да мине един хубав стаж в "бяла" държава. Против съм Гонзо да е директор или на някакъв пост, на който се взимат решения за бъдещето на клуба, просто за там трябва мъдър човек с мноого опит.
Чудя се, мутрите на чело на футболните ни клубове кога ще узреят и назначат някой ръководител който знае какво прави в отбора, мениджър, с опита, връзките и образованието за това. Лошото е че в България няма такова животно като мениджър, а селянина не вижда по-далеч от носа си, това са двете основни причини поради които няма да видим кадърни ръководители във футбола докато не умрат мутрите и комунистите.

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 02 мар 2010 22:27

Значи така разбирам аз тая тема - като нема пари , дай да вземеме млади ,лъскави, обръснати, напарфюмирани, интелигентни и най вече (забележете) талантливи родни треньорчета като Ясен Петров, Павел Дочев, Илия Груев, Свирчо Свиркин и т.н. Само не разбрах къде ги видя автора на тази тема като талантливи треньори , кой отбор направи суперфурор под тяхното вещо и мъдро ръководство. На чорбарчето , което е написал тази глупава тема , ще припомня само едно - Гонзо е мъжкар и е легенда- другите споменати са педерастчета , бояджийчета и бозаджийчета, които никога не могат да се впишат в синия вятър на Герена. И докато се гушкаш с Ясенчо , вземи та влез в някой друг форум и там си прускай бозата, байно ле...

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 02 мар 2010 23:05

mihael написа:Значи така разбирам аз тая тема - като нема пари , дай да вземеме млади ,лъскави, обръснати, напарфюмирани, интелигентни и най вече (забележете) талантливи родни треньорчета като Ясен Петров, Павел Дочев, Илия Груев, Свирчо Свиркин и т.н. Само не разбрах къде ги видя автора на тази тема като талантливи треньори , кой отбор направи суперфурор под тяхното вещо и мъдро ръководство. На чорбарчето , което е написал тази глупава тема , ще припомня само едно - Гонзо е мъжкар и е легенда- другите споменати са ********чета , бояджийчета и бозаджийчета, които никога не могат да се впишат в синия вятър на Герена. И докато се гушкаш с Ясенчо , вземи та влез в някой друг форум и там си прускай бозата, байно ле...

Отлично мнение, 10-ка!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 02 мар 2010 23:10

Много е вероятно след края на сезона да не е въобще в клуба.Това угаждане което прави на Батков няма да го доведе до добро,накрая при провал той ще го отнесе,което жалко.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 02 мар 2010 23:11

Според мен "Левски" има нужда от кондиционен треньор-за мен физическата подготовка на играчите куца. Отделно в последните години много наши играчи получиха тежки контузии,което също говори за неособено добра кондиционна подготовка. Също и преди съм писал да бъде назначен и специалист по биохимия- човек ,който да знае какви точно медикаменти да даде на всеки отделен футболист. Все пак в 21- век професионалния спорт без фармацевтична подкрепа е немислим. А точно Гонзо не ми изглежда много сведущ по въпроса. А иначе откакто Гонзо стана треньор има известно подобрение,а сега и той води подготовката,така че очаквам пролетния полусезон да е по-добър от есенния,но това ще го разберем в близките 6-7 мача ;)

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 02 мар 2010 23:30

Pro-European написа:
mihael написа:Значи така разбирам аз тая тема - като нема пари , дай да вземеме млади ,лъскави, обръснати, напарфюмирани, интелигентни и най вече (забележете) талантливи родни треньорчета като Ясен Петров, Павел Дочев, Илия Груев, Свирчо Свиркин и т.н. Само не разбрах къде ги видя автора на тази тема като талантливи треньори , кой отбор направи суперфурор под тяхното вещо и мъдро ръководство. На чорбарчето , което е написал тази глупава тема , ще припомня само едно - Гонзо е мъжкар и е легенда- другите споменати са ********чета , бояджийчета и бозаджийчета, които никога не могат да се впишат в синия вятър на Герена. И докато се гушкаш с Ясенчо , вземи та влез в някой друг форум и там си прускай бозата, байно ле...

Отлично мнение, 10-ка!

Май вие двамата трябва да си вземете стая... да продължите любовния си празник. Радвам се, че все по-малко левскари мислят като вас двамата за Гонзо, защото рано или късно и вие двамата ще си промените коренно позицията.
Омръзна ми да слушам и чета как Гонзо е голям мъжкар, легенда и т.н. ТОВА В ТРЕНЬОРСКАТА И МЕНИДЖЪРСКАТА ПОЗИЦИЯ НЕ ИГРАЕ!!!

Върни се в “Левски”