1914.1902 написа:Ние така като започнем да говорим, че било заради еди кой си месец, значи за всеки може да се намерят оправдания.
Може, но няма да са еднакво валидни. Аз ти казвам каква е ралността. През август можем да го напълним само с наистина големи отбори и допълнителната бройка няма да са непременно левскари. От средата на септември до май си е супер и ще го пълним с отбори като Фиорентина(много по-големи от АЗ). Само жесток дъжд или сняг(като срещу Спортинг) може да довде до отлив.
futbolqga написа:Брей, ма ние сме били голЕм отбор, бре! Явно аз нещо съм проспал мачовете с Реал Мадрид и Барса миналия месец. Я ми сподели, за последните 10 години, да речем едни 5 съперника над нивото на АЗ, с които сме играли, та те сега да не са ни интересни.
Няма значение с кои сме играли и точното им футболно ниво. Някои хора се вдигат само за големи имена и трбва да дойде поне Бенфика/Галата/Тотнъм/Марсилия и т.н. АЗ не са дори над Брага. Нито имат име, нито играчи като Гьотце, нито публика. Хайдук Сплит, Партизан, Паок и АЕК примерно биха били по-атрактивни на същата фаза.
А нов стадион на Левски трябва да е минимум 25 хил., в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ по-малък! То и сегашното положение нямаше да е толкова зле, ако не бяха затворени толкова участъци на Герена и покрити с рекламни пана и плочки. Ако някои от тях бяха ремонтирани, и сега можеха да се съберат 20 хил., но Сираков е зает да строи въображаем нов стадион и държи Герена с капацитет от 17,5 хил.