ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ananas
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот ananas » 20 авг 2025 13:19

1914.1902 написа:Ние така като започнем да говорим, че било заради еди кой си месец, значи за всеки може да се намерят оправдания.

Може, но няма да са еднакво валидни. Аз ти казвам каква е ралността. През август можем да го напълним само с наистина големи отбори и допълнителната бройка няма да са непременно левскари. От средата на септември до май си е супер и ще го пълним с отбори като Фиорентина(много по-големи от АЗ). Само жесток дъжд или сняг(като срещу Спортинг) може да довде до отлив.
futbolqga написа:Брей, ма ние сме били голЕм отбор, бре! Явно аз нещо съм проспал мачовете с Реал Мадрид и Барса миналия месец. Я ми сподели, за последните 10 години, да речем едни 5 съперника над нивото на АЗ, с които сме играли, та те сега да не са ни интересни.

Няма значение с кои сме играли и точното им футболно ниво. Някои хора се вдигат само за големи имена и трбва да дойде поне Бенфика/Галата/Тотнъм/Марсилия и т.н. АЗ не са дори над Брага. Нито имат име, нито играчи като Гьотце, нито публика. Хайдук Сплит, Партизан, Паок и АЕК примерно биха били по-атрактивни на същата фаза.
А нов стадион на Левски трябва да е минимум 25 хил., в НИКАКЪВ СЛУЧАЙ по-малък! То и сегашното положение нямаше да е толкова зле, ако не бяха затворени толкова участъци на Герена и покрити с рекламни пана и плочки. Ако някои от тях бяха ремонтирани, и сега можеха да се съберат 20 хил., но Сираков е зает да строи въображаем нов стадион и държи Герена с капацитет от 17,5 хил.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 авг 2025 13:22

tmanolov написа:
futbolqga написа:
tmanolov написа:
futbolqga написа:Пуснаха билети за А и В в Евентим. Голям рев беше, че предните кръгове играхме на Герена, но - за съжаление - националният стадион видимо ни е твърде голям. Щом на плейоф не можем да го напълним, при все атрактивния съперник и това, че сме лидери в първенството, няма какво да дискутираме.

За какво по конкретно мрънкате - и с айнтрахт не беше пълен стадионът, а айнтрахт е има. Още по-показателно - и тяхната агитка беше смешна! Средата на август е, масата хора дори не сме в Бг, как да стане? Отделно, за да ви разбъркам раевизмите го казвам, този Левски не вдъхновява - гнявене, мотане, игра тип черно море и Славия, а и противникът не е някакво име, за да увлече някой неутрален - 35000 ни е максът! Виж юли щеше да е друго, дори стешу по-слаби съперници, но дори и 35000, това са двойно повече приходи от Герена и националният е повече от логичен избор

Дай боже да влезем в групи, ще видите как се пълни националния дори срещу ред импс Гибралтар! Та не разбрах мрънкането?

Мрънкането е основно от теб - колко хора останали извън стадиона в предните кръгове, видиш ли. Левски трябвало да играе извън дома си, за да може на стадиона да имало още купища хора. И накрая какво стана? За най-важния мач излиза, че не можем да напълним националния.

А алабализмите може да си ги оставиш за друг път. През юли сме щели да бъдем три милиона на стадиона, ама сега е август и 30 хил. са ни много - да, ама не.

Класика - кажи сега как първо се плаща главницата, а после лихвата по стандартен заем, отпуснат от банка ;) разбира се, че няма да се напълни националния при мач в средата на август, когато половин София я няма - идея нямам в кой свят живееш! И пак ще отидат поне 20000 отгоре на това, което щеше да отиде при мач на Герена, а това са половин милион приходи отгоре. Каквито пропуснахме от брага, евреите и азерите - за скъсан клуб с още по-скъсан собственик, това е най-важното

Елементарно - всичко над стандартната вноска отива 100% към плащане на главницата. Ако искаш, можеш и на първия месец да си погасиш главницата. Ето на простичък език, защото знам, че ти е сложно - https://www.moitepari.bg/spravochnik/ar ... 942a5e3bf/

Ти живееш в измислен свят, ако вярваш, че интересът към първите кръгове с абсолютно анонимни на фона на АЗ отбори от Израел и Азербайджан може да е по-висок от този към плейофа. А приказките, че има половин София разлика между края на юли и средата на август са само за наивници.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 20 авг 2025 13:32

futbolqga написа:Класика - кажи сега как първо се плаща главницата, а после лихвата по стандартен заем, отпуснат от банка ;)

този ви офтопик спор честно не го разбрах от самото начало :)

хем съм във финансовия сектор от има няма двайсе години :)

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 авг 2025 13:35

Само да припомня, че ние вече сме играли с Алкмаар. И ни спукаха гьона.
Иначе, само двама от играчите на Алкмаар струват колкото целия Левски. Това за феновете на Трансфермаркет.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 авг 2025 13:39

С тая голяма писта Националният не е подходящ за футболен мач. Признавам си, не съм бил на него, но тв излъчванвто е ужасно. Това е стадион за Универсиади и Фестивали. Затова английските стадиони са пълни, дори и първият ред става за гледане. Ще припомня, че бях на волейболен мач в Бургас срещу Япония на ред и място, което във Варненската зала е перфектно, но в т.нар. Бургаска зала беше отвратително. Едно е да ходиш на Олимпико, а друго е на Сан Сиро, дори телевизионно.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 авг 2025 13:44

helic написа:
futbolqga написа:Класика - кажи сега как първо се плаща главницата, а после лихвата по стандартен заем, отпуснат от банка ;)

ОФТОПИК:
Тръгна от друга тема, където Странджата попита предварително внесените от клуба накуп пари по дълга към НАП дали са платили първо лихвата и сега ни остава главницата. Опитах се да му обясня, че внесените накуп пари за погасяване на просрочено задължение или стандартен потребителски кредит отиват винаги към погасяване първо на главницата (отвъд дължимата за съответния месец лихва) и чак след това към лихвата. Ама Манолката има друга теза, явно.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 авг 2025 13:46

helic написа:

Аз и от малко повече - футбол Яга та е финансово неграмотен - как да му обясня, ме подобни на тези статии, дето ми дава, се пишат под моя диктовка ;) все едно, тук говорим за избора на националния - 35000 левскари на тези цени и в този отпускарски сезон с нашата игра и сус съперник тип Цволе, са повече от супер. А 1 милион лева отгоре чист приход при скъсан собственик, са невероятно постижение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 20 авг 2025 13:50

futbolqga написа:
helic написа:

ОФТОПИК:
Тръгна от друга тема, където Странджата попита предварително внесените от клуба накуп пари по дълга към НАП дали са платили първо лихвата и сега ни остава главницата. Опитах се да му обясня, че внесените накуп пари за погасяване на просрочено задължение или стандартен потребителски кредит отиват винаги към погасяване първо на главницата (отвъд дължимата за съответния месец лихва) и чак след това към лихвата. Ама Манолката има друга теза, явно.

Продължаваш да се излагаш - сравняваш стандартно погасяван заем с такъв, който е с влязла решение за изискуемост, поради просрочие. Айде не плащай на банката, дългът ти да стане 20000 например с лихви и такси и внеси 2000 лева, да видиш какво ще се погаси първо с тях! С държавата е различно на 180 градуса.

Да дъвчем ли пак, че решението на Ивков да не плаша заради това, че грипът ни пазеше от фалит от нап, беше правилни на фонс на нашата скъсан ост тогава
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 20 авг 2025 13:51

tmanolov написа:
helic написа:

Аз и от малко повече - футбол Яга та е финансово неграмотен - как да му обясня, ме подобни на тези статии, дето ми дава, се пишат под моя диктовка ;) все едно, тук говорим за избора на националния - 35000 левскари на тези цени и в този отпускарски сезон с нашата игра и сус съперник тип Цволе, са повече от супер. А 1 милион лева отгоре чист приход при скъсан собственик, са невероятно постижение

от финансова гледна точка да.
От футболна обаче ми се струва, че националния е неподходящ за този мач. По-голям терен, който ще позволи на противника да се разгърне по-добре.
Нашия стил, стила който налага дон Хулио, с оставяне на колкото се може по-малко празни пространства за противника, се практикува по-трудно на по-голям терен.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 авг 2025 13:52

tmanolov написа:
helic написа:

Хахах, забавляваш ме. Ще видим къде ще се криеш другата година, когато излезе отчета. Ще изместиш "фалита" за към 2050-та г. сигурно :))

Върни се в “Левски”