Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 31 юли 2025 10:37

Drunken_Master написа:
damyanov1963 написа:
ReBorn1982 написа:Кариера като на Стоичков не се прави с късмет. А Гунди е нападателче, каквито има с лопата да ги ринеш в историята на футбола. Той си е легенда само на Левски.

За изгонения от Барселона и Парма ми става въпрос?

Kво!? Изображение

Изтрезней, поинтересувай се и ще разбереш.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 31 юли 2025 10:43

Ние сме най-долното племе. Едните ровят в кокалите на една легенда, другите плюят втора такава.
Сравнявате Боби Чарлтън с Шиърър, Кройф с Беркамп, Герд Мюлер с Клозе…..

Всичките бяха легенди и титани на терена, но играли в различни номера.
Изображение

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 31 юли 2025 10:43

Тоя имал късмет,оня имал късмет,как пък едно говедо нямаше късмет да поиграе в чужбина?
Всички пейки! :mrgreen:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 юли 2025 10:50

miro_rz написа:Ние сме най-долното племе. Едните ровят в кокалите на една легенда, другите плюят втора такава.

Този български "народ" ще намери милиард причини да се скара по между си и нито една, която да го обедини.

Малоумен спор. Спор за олигофрени. Толкова ли е трудно да се уважават и двамата, чисто футболно, без постоянно да се сравняват?

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 юли 2025 10:57

AntonToni написа:Тоя имал късмет,оня имал късмет,как пък едно говедо нямаше късмет да поиграе в чужбина?
Всички пейки! :mrgreen:

Абе тоя англичанин къде ви бръкна толкова надълбоко с тая класация :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 юли 2025 10:57

miro_rz написа:Ние сме най-долното племе. Едните ровят в кокалите на една легенда, другите плюят втора такава.
Сравнявате Боби Чарлтън с Шиърър, Кройф с Беркамп, Герд Мюлер с Клозе…..

Всичките бяха легенди и титани на терена, но играли в различни номера.

Спор няма, няма и как да има, но има и реалности - без късмет не може. Кой знае какво щеше да стане Гунди, ако бе играл в Милан? Или със Стоичков, ако не беше играл 1/2 финалите с Барса и после не му бяха купили златната обувка? Гледайки само чистата статистика, то спор също няма - кюрдъ е с най-големите успехи и признание на бг футболист евър, всъщност има повече от всички останали в топ 10, взети заедно. като човек обаче е не просто л/но, а ужасно смрадливо л/но, което като най-долна ковра ще тича след всеки с 2 лева. А това е ужасяващо, защото именно такива като кюрдъ, барбукоглу, интересчийски, дришо и т.н. (всичките страхотни таланти и реализирали се спортисти) са идолите на нацията и селдва да дават личе пример и да я водят напред. А те са просто едни миризливи, безродни л/на! И като се сетя за шумадийската измет Нуле Джуката и как милее за скапаната шумадия, и ми става едно....
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 31 юли 2025 11:13

Така е, трябва да се прави разлика между личността и кариерата/успехите им. Защото някои наистина са откровени боклуци!
Последна промяна от Eminem на 31 юли 2025 11:17, променено общо 1 път.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 31 юли 2025 11:15

А ето и думите на самия кюрд в неговата (разбира се, писана от друг) автобиография:

Въпросът бе да ме види и запомни който трябва.

За мой късмет точно това се случи. Хванах окото на най-големия – Хендрик Йоханес Кройф. Летящия холандец. Геният, който реално в рамките на двайсетина години промени футбола и като играч, и като треньор.

В тази еврокампания ключов за кариерата ми се оказа сблъсъкът срещу „Рода“. Играх много силно срещу тях. Вкарах първия гол при 2:1 за нас в София. А на реванша им го забих в момент, когато при 0:2 вече ни пишеха некролога. Тогава получих единствения подарък от защитник в моята кариера – пресякох върната назад към вратаря топка и хладнокръвно вкарах точно когато ни трябваше. И за отбора, и лично за мен, както се разбра по-късно.

С този гол реално махнах на съдбата, както се спира такси. При евентуално отпадане нямаше да срещнем „Барса“ и със сигурност Кройф нямаше да си губи времето да гледа записи от двубоите ни с „Панатинайкос“. Едва ли щеше да обърне и някакво специално внимание на българите, елиминирани от „Рода“.

Дузпите, както винаги, бяха рулетка, но в случая те само доказаха – тази вечер в Холандия топчето, по-точно топката, отиде на... „печели червено, номер 8“. Вкарах безпроблемно от 11-те метра, а под рамката Вълка, невероятният Илия Вълов, свърши голямата работа.

И за финал едно бързо показно за мръсната оранжева пропаганда:
1. Думите на самия кюрд (аз помня и снимката във вестник Футбол с чека за 4 милиона)
С изключение на сумата – тя наистина бе скочила на четири милиона! Франсиск Вентура, вицепрезидент на „Барселона“ по онова време, сложи на масата на преговорите рекордни пари в историята до момента за трансфер на играч от Изтока. Последната дума на каталунците по „Случая Стоичков“. Играха „ва банк“, но при променени от тяхна страна условия. Вземат ме от лятото и плащат колосалната сума на пет транша по 800 хиляди долара на година.

2. И какво казва бг уики (припошка структура, за която си плащат на съответните места)
Трансфер в Барселона. Европейски клубен шампион
Заради доброто му представяне в мачовете на ЦСКА, ФК Барселона закупува Стоичков за сумата от $4,5 млн.

Ами така се раждат митовете и немитовете в оранжево....
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 юли 2025 11:19

Кой открадна тези 4 милиона?

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 31 юли 2025 12:52

tmanolov написа:
DoSomethingDifferent написа:Някои вече дори не го крият, само не знам кой е мъжът във връзката.

Изображение

Тоа па, аз съм ходил на мач на Юнайтед с фланелка на Левски - къв е проблемът? Доколкото виждам надолу има и един тъмнозелен с фланелка на дойчовския национален отбор :mrgreen:

То па другият път иди в агитката на ЦСКА с фланелка на Левски, къв е проблемът?
Do Something Different!

Върни се в “Левски”