2 Кръг/ ЦСКА - Спартак Варна /26.07.2025/ 21:15 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

goshev
Контакти:

Re: 2 Кръг/ ЦСКА - Спартак Варна /26.07.2025/ 21:15 ч.

Мнениеот goshev » 27 юли 2025 23:20

soilwork написа:
The_Miz написа:Толкова счупен и съсипан ЦСКА никога не е имало. Дори когато се опитаха да ни унищожат при Лупи не бяхме толкова зле. Дори и при Титаните не търпяхме такива унижения. Вече ми е трудно да повярвам, че това не се случва целенасочено. То бива да си некомпетентен, ама чак пък толкова. Явно цената на новия стадион е по-висока, отколкото си мислехме.

Наливаш,изливаш някакви милиони за футболисти трети трансферен прозорец, плащаш неустойки на треньори, комисионни за мениджъри, заплати на директори,психолози,скаути и цялата верига надолу. Възвръщаемост нула....няма евротурнири,няма изходящи трансфери, няма публика, няма юноши, смее ти се цяла България. Едно нищо. Не знам каква е тази Фондация,какви са тия собственици......днес гледам уволнени,изгонени няма. Златков е на почивка в Гърция. Нога се шматка из София

Има залози. ;)

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 27 юли 2025 23:36

goshev написа:
soilwork написа:
The_Miz написа:Толкова счупен и съсипан ЦСКА никога не е имало. Дори когато се опитаха да ни унищожат при Лупи не бяхме толкова зле. Дори и при Титаните не търпяхме такива унижения. Вече ми е трудно да повярвам, че това не се случва целенасочено. То бива да си некомпетентен, ама чак пък толкова. Явно цената на новия стадион е по-висока, отколкото си мислехме.

Наливаш,изливаш някакви милиони за футболисти трети трансферен прозорец, плащаш неустойки на треньори, комисионни за мениджъри, заплати на директори,психолози,скаути и цялата верига надолу. Възвръщаемост нула....няма евротурнири,няма изходящи трансфери, няма публика, няма юноши, смее ти се цяла България. Едно нищо. Не знам каква е тази Фондация,какви са тия собственици......днес гледам уволнени,изгонени няма. Златков е на почивка в Гърция. Нога се шматка из София

Има залози. ;)

Не мисля. Просто сега сме много ниска топка. Само да припомня при Титаните в предни позиций разполагахме с Платини, Зику и Мораеш, а резерва им беше Спаско от село Ключ. Сега вместо тези четиримата напред имаме само един Питас. Сам си направи сметка на какво ниско ниво сме

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 28 юли 2025 00:01

Не коментирам треньорските качества на Керкез, рано е все още. Чисто на сетивно ниво, така го усетих на това интервю.

Дотук си е изградил един образ и имидж на човек, който не се изхвърля и не говори празни приказки. Държи се като мъжкар и има необходимите морални качества за треньор на ЦСКА.

Затова ми станаха малко чудни тея приказки: " Аз съм дошъл тука да стана шампион, ама тука нищо не е наред". Борец бил, не знам си къв бил. Ок- ще те видим! Първо обаче си задай въпроса кой си ти?

Знаете ли Стоичков какво казва във всяко интервю?
Че никога не е използвал думата "Аз", когато беше футболист!

Иначе се видяха някои идеи наистина в играта ни, като интересното е, че някои от тях се припокриват с Томашовите.

Едното е, че Вион пак влизаше в средата като изнасяхме, за да имаме числено предимство в центъра и да ги объркваме.

А другото е, че отново двамата полузащитници пред 6-цата си разделят полето вертикално, тоест Сегер играе вдясно и образува нещо като триъгълник между него, Тасев и Вион, а отляво триъгълникът е Скаршем, Санянг, Пинто. Получиха се някои добри атаки след бързи пасове между тези двойки или тройки. Голът падна така. Отляво имаше една хубава комбинация Санянг към Скаршем и той към Питас, но кипъреца бе блокиран май. Нещо подобно в играта се виждаше и при Томаш.

Разликата е, че сега се търси по директен стил, топката да се изнася по-бързо, много често с далечни диагонални пасове към крилата от страна на някои от защитниците.

Смените на Керкез също не бяха лишени от смисъл. Опита се, реагира. Но не се получи, макар че имахме шансове.

Проблемът беше по-скоро в стартовия състав. Например аз не виждам за къв го пуска Санянг ляво крило. По-добре пусни там Скаршем, Сегер или измисли някой друг. Стига вече с тоя Санянг. Да ходи някъде другаде и да се развива.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 28 юли 2025 00:04

Сещате ли се за треньори от типа на САФ? Ама такива, дето да можем ние да си позволим. Щото е от ясно, та по-ясно, че Моуриньо тука нема да дойде (като цяло в България).

И като задавам тоя въпрос, имам предвид такъв треньор, който с подобни методи да стяга точно такива примадони в състава и да им припомня, че не са незаменими.

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 28 юли 2025 00:16

AgePeeBG написа:Сещате ли се за треньори от типа на САФ? Ама такива, дето да можем ние да си позволим. Щото е от ясно, та по-ясно, че Моуриньо тука нема да дойде (като цяло в България).

И като задавам тоя въпрос, имам предвид такъв треньор, който с подобни методи да стяга точно такива примадони в състава и да им припомня, че не са незаменими.

Любо Пенев не цепи басма на никой, не го интересува кой каква заплата взима, по горе писах ,че при него всички са като пружинки и титуляри няма, обаче не цепи басма и на директорите та поради това не се задържа дългосрочно. :)

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 28 юли 2025 00:25

sly написа:
goshev написа:
soilwork написа:

Има залози. ;)

Не мисля. Просто сега сме много ниска топка. Само да припомня при Титаните в предни позиций разполагахме с Платини, Зику и Мораеш, а резерва им беше Спаско от село Ключ. Сега вместо тези четиримата напред имаме само един Питас. Сам си направи сметка на какво ниско ниво сме

Нещо не е наред,не може да даваш десетки милиони за стадион и трансфери отборът да ти е на това ниво вече втора година и на теб изобщо да не ти пука.Нещо не е така като по нашата простолюдска логика. :?

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 28 юли 2025 00:26

Е като САФ вика. То ако имаше такива, МЮ нямаше и те да са на тва дередже едно десетилетие вече.

То кво става с бат Любо наистина, той след Локото май никъде не се е хващал още :!:
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 28 юли 2025 00:30

AgePeeBG написа:Сещате ли се за треньори от типа на САФ? Ама такива, дето да можем ние да си позволим. Щото е от ясно, та по-ясно, че Моуриньо тука нема да дойде (като цяло в България).

Що да не дойде, като вече за нищо не става ще го играе поредния Купър, ама на двайсеторна цена.

AgePeeBG
Контакти:

Мнениеот AgePeeBG » 28 юли 2025 00:30

sly написа:

Любо Пенев не цепи басма на никой, не го интересува кой каква заплата взима, по горе писах ,че при него всички са като пружинки и титуляри няма, обаче не цепи басма и на директорите та поради това не се задържа дългосрочно. :)

Т.е, излиза, че в България брутално много сме смъкнали нивото и на*ираме при първата забележка. И после се чудим що сме на туй дередже във всяко едно отношение.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 28 юли 2025 00:33

danko_sot написа:Е като САФ вика. То ако имаше такива, МЮ нямаше и те да са на тва дередже едно десетилетие вече.

То кво става с бат Любо наистина, той след Локото май никъде не се е хващал още :!:

Къде се доказа като треньор?

Върни се в “ЦСКА”