noo написа:Важното е, че спечелихме 3 точки. Играхме с 8 нови от 10 полеви играчи, като нормалното е да нямат баланс и спойка помежду си.
И оглавихме класирането
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
noo написа:Важното е, че спечелихме 3 точки. Играхме с 8 нови от 10 полеви играчи, като нормалното е да нямат баланс и спойка помежду си.
alexdb написа:noo написа:Важното е, че спечелихме 3 точки. Играхме с 8 нови от 10 полеви играчи, като нормалното е да нямат баланс и спойка помежду си.
И оглавихме класирането
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
icemanbg33 написа:Пичове, що се прайте, че няма такова нещо като “лек контакт”. Става въпрос за контакт след който нападателя може да продължи, ако не се хвърли като рибка. Както казах, дузпата е 50/50.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:noo написа:Важното е, че спечелихме 3 точки. Играхме с 8 нови от 10 полеви играчи, като нормалното е да нямат баланс и спойка помежду си.
Кои са тия 8 нови, бе? :lol:
Мале, мале ... какви само ви намира Господарката! :shock:
noo написа:TristaNNN написа:noo написа:Важното е, че спечелихме 3 точки. Играхме с 8 нови от 10 полеви играчи, като нормалното е да нямат баланс и спойка помежду си.
Господарка ще викаш на жена си. А това, че не си в час - това си е твой проблем.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:noo написа:TristaNNN написа:noo написа:Важното е, че спечелихме 3 точки. Играхме с 8 нови от 10 полеви играчи, като нормалното е да нямат баланс и спойка помежду си.
Господарка ще викаш на жена си. А това, че не си в час - това си е твой проблем.
Отговори ми на въпроса, бе, паж на Господарката! Ти написа горното мнение, не аз.
Жена ми, не съм в час, мой проблем ... с тия приказки показваш безпомощност, която ще ти излезе много скъпо и нервно, обещавам. :mrgreen:
Лош късмет за теб е да ме подразниш с подобни безпочвени коментари. :roll:
Казвай сега, кои са тия 8 нови и се стягай здраво оттук-насетне! :geek:
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, LoveAndPeace, noo и 34 госта