efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Неделя от 21:15 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: efbet Лига: Септември (София) - Левски (София), Неделя от 21:15 часа

Мнениеот alexdb » 27 юли 2025 23:56

noo написа:Важното е, че спечелихме 3 точки. Играхме с 8 нови от 10 полеви играчи, като нормалното е да нямат баланс и спойка помежду си.

И оглавихме класирането

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 28 юли 2025 00:03

alexdb написа:
noo написа:Важното е, че спечелихме 3 точки. Играхме с 8 нови от 10 полеви играчи, като нормалното е да нямат баланс и спойка помежду си.

И оглавихме класирането

Ако мога да перефразирам един министър: егати и ефбет лигата, щом отбор с подобен мажоритар й е начело!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Сашо
Контакти:

Мнениеот Сашо » 28 юли 2025 00:04

icemanbg33 написа:Пичове, що се прайте, че няма такова нещо като “лек контакт”. Става въпрос за контакт след който нападателя може да продължи, ако не се хвърли като рибка. Както казах, дузпата е 50/50.

Пич ето това е контакт:
https://i0.wp.com/www.cablecommerce.bg/wp-content/uploads/2023/10/01281100-155150-1.jpg?fit=1500%2C1500&ssl=1
Коментирай ФУТБОЛ, а не повтаряй съчиненията на диемаджийските разказвачи, които могат да зомбиратм манипулират и изпържват мозъци чрез безкрайни поваряне на тъпизми!
Във Футбола няма щепсели и контакти. Има препъване, подсичане, ритане и т.н.
ЧИСТА ДУЗПА със спестен картон!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 юли 2025 00:05

Кои са тия 8 нови, бе? :lol:
Мале, мале ... какви само ви намира Господарката! :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 28 юли 2025 00:06

Дон Хулио направи 8 промени, което беше твърде смело и лично за мен грешно. Да, всички са футболисти на Левски и получават заплати, трябва да са готови във всеки един момент. НО не можеш да смениш цели 8 човека и да смяташ, че това няма да се отрази на играта и представянето. Много рисково, хубавото е че второто нещата бяха коригирани и измъкнахме мача. Само Левски!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 28 юли 2025 00:11

TristaNNN написа:

Господарка ще викаш на жена си. А това, че не си в час - това си е твой проблем.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 юли 2025 00:17

noo написа:
TristaNNN написа:

Господарка ще викаш на жена си. А това, че не си в час - това си е твой проблем.

Отговори ми на въпроса, бе, паж на Господарката! Ти написа горното мнение, не аз.
Жена ми, не съм в час, мой проблем ... с тия приказки показваш безпомощност, която ще ти излезе много скъпо и нервно, обещавам. :mrgreen:
Лош късмет за теб е да ме подразниш с подобни безпочвени коментари. :roll:
Казвай сега, кои са тия 8 нови и се стягай здраво оттук-насетне! :geek:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 28 юли 2025 00:18

Естествено, че срещу Септември преди мач в Португалия ще направи 8 промени. Не играем на Тича, срещу Кауза или някой друг. Това, че не са се представили добре е техен проблем. Ако не можеш да играеш срещу отбор който ще се бори за оцеляване.....
Еми дайте 11 човека да играят четвъртък-неделя месец и половина. Веласкес като каза , че харесва този цикъл имаше предвид , че дадени футболисти може да заменят други когато се налага. И естествено, че и тези трябва да играят дори срещу Септември, защото като се контузят двама и двама са наказани, ще трябва срещу по-силен съперник да играят за пръв път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2025 00:23

Изводите за мен от мача:
- "Левски" няма два равнопоставени състава. Което не е новина.
- Изборът за централна двойка Цунами - Трдин беше малоумен. По някакъв начин сработи. Щото отсреща са Септември.
- Мислович има психоогически проблем.
- В Асенча има хляб. Но и там има някакъв проблем, който не е футболен.
- Марин е барометъра на този отбор. Милион евро е идиотщина. Но, ако го продадат в Полша, ще е по-близо до Германия. А той спокойно може да играе в една Втора Бундеслига според мен.
- Венци се хили и друса шкембе, че се е отървал и то на печалба от този Фабиен. Имал дълги крака, сподели един съфорумец. Супер. Следващият трансфер нека да е Жени Калканджиева.
- Пореден мач, в който Мустафа е MVP. Без да блести, този е супер полезен.
- Ради... Възрастта няма значение.
- Много слаб мач на Бала. Позицията му е... на свободен електрон. Не е крило, халф, таран.
- Реалният резултат беше равен.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 28 юли 2025 00:23

TristaNNN написа:
noo написа:
TristaNNN написа:

Отговори ми на въпроса, бе, паж на Господарката! Ти написа горното мнение, не аз.
Жена ми, не съм в час, мой проблем ... с тия приказки показваш безпомощност, която ще ти излезе много скъпо и нервно, обещавам. :mrgreen:
Лош късмет за теб е да ме подразниш с подобни безпочвени коментари. :roll:
Казвай сега, кои са тия 8 нови и се стягай здраво оттук-насетне! :geek:

Взимаш титулярният състав с Брага и почваш да сравняваш. Ако може да броиш до 8 може и да се справиш. Малко се съмнявам. Знам, че ти е трудно, особено като съм чел и другите ти простотии.

Върни се в “Левски”