Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот obi4am_pirin » 18 юли 2025 13:53

damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:Убеждавайте се взаимно за грандиозния успех. Успех ще е ако отстраните португалците...

Кой те пита па тебе бе :lol:

Същия който те пита и тебе бе :lol:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 юли 2025 13:54

MASTER_COOL написа:Реалист 8-)

Съгласен съм, че нямаме право да омаловажаваме успеха ви, особено от позицията на която се намираме. Напротив поздравяваме ви, защото е успех.

Но не съм съгласен, че сте и бедняци - особено след осигурените допълнителни 3 млн лева чисти - само за трансфери. Вашият спонсор също е от група "кървави пари" , макар и в по-малък размер ;)

1. Играчите, които играха снощи, не бяха купени с парите, които посочваш.
2. В сравнение с вас сме бедняци, защото парите ви за трансфери и заплати с в пъти над нашите. Не само отсъствието ви от ЕКТ, ни и отпадането на баража е срам.
3. Ако има нещо, в което сме богати е на верни фенове, а не продажници като вас, които си убихте клуба с декларация за вярност и припознахте Литекс за ваша любов.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 18 юли 2025 13:56

Охоооо, точка три :geek:
Бях забравил, че имаш дипломна защита ;)

Просто имате по-добри ръководители от нас, визирам служители ( не собственици) и затова успявате с по-оскъдни финанси да привличате по-добри играчи от нас

Ако не ми вярваш виж http://www.transfermarkt.com
Левски - 20.23 млн. Евро ( средна стойност на един играч 843 к)
ЦСКА - 17.55 млн. Евро ( средна стойност на един играч 675 к)
И това е преди инжекцията от 3 млн. ;)

За верността на феновете - това си е твоя интерпретация и е нормално да си го мислиш. Не очаквам да си свалиш сините очила по тази тема
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 юли 2025 14:17

obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:Убеждавайте се взаимно за грандиозния успех. Успех ще е ако отстраните португалците...

Кой те пита па тебе бе :lol:

Същия който те пита и тебе бе :lol:

Това от подписа ти се отнася за всичкия ни футбол, особено пък вие го доказвате най-убедително в последните 3 години, щото преди ни убеждавахте в грандиозните си успехи :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 юли 2025 14:19

MASTER_COOL написа:Охоооо, точка три :geek:
Бях забравил, че имаш дипломна защита ;)

Просто имате по-добри ръководители от нас, визирам служители ( не собственици) и затова успявате с по-оскъдни финанси да привличате по-добри играчи от нас

Ако не ми вярваш виж http://www.transfermarkt.com
Левски - 20.23 млн. Евро ( средна стойност на един играч 843 к)
ЦСКА - 17.55 млн. Евро ( средна стойност на един играч 675 к)
И това е преди инжекцията от 3 млн. ;)

За верността на феновете - това си е твоя интерпретация и е нормално да си го мислиш. Не очаквам да си свалиш сините очила по тази тема

Колега, рядко пиша, но ценя умерения ти тон и реших да се включа по темата с 3-те млн. Понеже вероятно не следите журналистите около Левски, позволявам си лека препоръка - не четете Гонг и глупостите на Вутов, който е безкрайно некадърен по всяка тема, свързана със спорт или финанси. Тези 3 млн. са целево финансиране, което ни позволи да направим миналогодишната селекция. Сумата, която постъпва в момента е последен транш, който е на значително по-ниска стойност - около 1 млн. лв.

Иначе успехът ни с трансферите е повече плод на случайност, отколкото на някакъв структуриран процес и качество у служителите ни.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 18 юли 2025 14:24

Благодаря за тази информация със сигурност не бях наясно.
Скаутинга ви е по-добър със сигурност.
Факт е, че в момента като играчи пред вас е само Лудогорец
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 18 юли 2025 14:55

1914.1902 написа:Изображение

Изображение

Тази е(беше) треньорка по кондиционна подготовка в Борусия (Д) - защо да не я вземем и ние да тренира нашите момчета .
Треньорка по бегова подготовка в Борусия(Д) беше друга хубавица - Алиса Шмит и нея може да наемем :)
Поне съм сигурен ,че техните тренировки ще бъдат много популярни сред нашите момчета :)

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 18 юли 2025 15:19

honda написа:
1914.1902 написа:Изображение

Изображение

Тази е(беше) треньорка по кондиционна подготовка в Борусия (Д) - защо да не я вземем и ние да тренира нашите момчета .
Треньорка по бегова подготовка в Борусия(Д) беше друга хубавица - Алиса Шмит и нея може да наемем :)
Поне съм сигурен ,че техните тренировки ще бъдат много популярни сред нашите момчета :)

Това не е ли онова рускинче, дето го "снимат" шейховете в Дубай, а по едно време имаше някакви врътки с Мудрик и беше скандал на оркска основа? Силно ме съмнява да има нещо кондиционно с Дортмунд :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 18 юли 2025 15:27

На снимките е Памела Райф, а рускинята е друга - Виолета Берт.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 18 юли 2025 15:29

obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:Няма по-голям кеф да гледаш злобата на припоците след победа на Левски, а оня па ги сравнява с Арда, заради който сега гледа Левски в ЕКТ :lol:

Гола вода сте!С кой да ги сравнявам!Съдията ви спаси!

Надявам се само да не си спукал някоя вена нощеска от яд, ние не сме като вас и сме го доказали.
Честито на всички Левскари!

Върни се в “Левски”