damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:Убеждавайте се взаимно за грандиозния успех. Успех ще е ако отстраните португалците...
Кой те пита па тебе бе :lol:
Същия който те пита и тебе бе :lol:
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:Убеждавайте се взаимно за грандиозния успех. Успех ще е ако отстраните португалците...
MASTER_COOL написа:Реалист 8-)
Съгласен съм, че нямаме право да омаловажаваме успеха ви, особено от позицията на която се намираме. Напротив поздравяваме ви, защото е успех.
Но не съм съгласен, че сте и бедняци - особено след осигурените допълнителни 3 млн лева чисти - само за трансфери. Вашият спонсор също е от група "кървави пари" , макар и в по-малък размер ;)
obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:Убеждавайте се взаимно за грандиозния успех. Успех ще е ако отстраните португалците...
Същия който те пита и тебе бе :lol:
MASTER_COOL написа:Охоооо, точка три :geek:
Бях забравил, че имаш дипломна защита ;)
Просто имате по-добри ръководители от нас, визирам служители ( не собственици) и затова успявате с по-оскъдни финанси да привличате по-добри играчи от нас
Ако не ми вярваш виж http://www.transfermarkt.com
Левски - 20.23 млн. Евро ( средна стойност на един играч 843 к)
ЦСКА - 17.55 млн. Евро ( средна стойност на един играч 675 к)
И това е преди инжекцията от 3 млн. ;)
За верността на феновете - това си е твоя интерпретация и е нормално да си го мислиш. Не очаквам да си свалиш сините очила по тази тема
1914.1902 написа:
honda написа:1914.1902 написа:
Тази е(беше) треньорка по кондиционна подготовка в Борусия (Д) - защо да не я вземем и ние да тренира нашите момчета .
Треньорка по бегова подготовка в Борусия(Д) беше друга хубавица - Алиса Шмит и нея може да наемем :)
Поне съм сигурен ,че техните тренировки ще бъдат много популярни сред нашите момчета :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:Няма по-голям кеф да гледаш злобата на припоците след победа на Левски, а оня па ги сравнява с Арда, заради който сега гледа Левски в ЕКТ :lol:
Гола вода сте!С кой да ги сравнявам!Съдията ви спаси!
Потребители, разглеждащи този форум: Cooler, drvasko98, vlong и 23 госта