Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Gotzev.88
Контакти:

Re: Трансфери, лятна подготовка и контроли 2025

Мнениеот Gotzev.88 » 22 юни 2025 14:35

"Говорих с Делова. Всичко е наред и той иска да остане в ЦСКА. Амбициозен е и иска да остане тук, за да направи нещо голямо", обяви Керкез.

"Последните дни имаме контузия на Аарон Исека. Мисля, че ще дойде в Словения. Не може да работи с топка, но искам да е с отбора. Има малък проблем с Джеймс Ето'о. Не съм сигурен, че ще е на линия за първия мач", сподели още треньорът на ЦСКА.

Ако Делова остане Теодор не го виждам в първия отбор. Това с Ето'о както написах вече е много притеснително, явно е сериозно. Контузията на Исека не ме притеснява толкова, той и преди нея не можеше да работи с топка, така че нищо не се променя :) Добро впечатление ми прави Керкез затова че на няколко пъти спомена за отборният дух. Дори да успее само да потуши заплатаджийските конфликти в съблекалнята и да ги накара да играят като отбор ще е един огромен начален успех. А към Керкез аз лично имам някакви резерви откъм визитка и успехи, но досега не съм прочел някой бивш играч или клуб да каже нещо лошо за него като човек. Даже напротив- казват, че силата му е точно в създаването на колектив.

The_Miz
Контакти:

Мнениеот The_Miz » 22 юни 2025 14:57

MASTER_COOL написа:
Нямам обаждане от ЦСКА и никой не ме е търсил. Истина е, че има снимка, на която се вижда че тренираме с екип на "армейците". В момента съм във Франция, тази фланелка е на мой приятел. Мога да тренирам с каквото облекло ми харесва. Все още не знам къде ще продължи кариерата ми."

Сула напусна Черно море след края на сезона по взаимно съгласие и в момента е свободен агент.

Харесвам го и мисля, че може да ни е полезен. Пък и е свободен агент, едва ли ще иска огромна заплата. Класа е над Шопов според мен, особено като манталитет

Това би трябвало да ни е най-логичният и лесен (все пак е свободен агент) трансфер, но в ЦСКА отдавна не се следва пътя на логиката. Вместо него най-вероятно ще вземем някой скъпоплатен анонимник като Исека и ще го чакаме 1 година да се адаптира.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 22 юни 2025 15:50

Изображение

Броя ги - 31 човека.
10-11 човека са от дубъла.
Не мисля че ще има много трансфери защото няма как да тренираш с група от 40 човека.
Май я караме като миналото лято - обиграваме втория отбор :)
Може пък да е за добро.
От малките не виждам Илиан Антонов и Марк Емилио Папазов.

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 22 юни 2025 16:20

gihuelo написа:Изображение

Броя ги - 31 човека.
Не мисля че ще има много трансфери защото няма как да тренираш с група от 40 човека.
Може пък да е за добро.

Папазов май ще си остане във Враца, но на мен не ми е ясно Радослав Живков чий син, внук или племенник е, та на 26-годишна възраст все още чакаме да се развие в ЦСКА II и всяко лято от пет години си го водим на почивка в Австрия, Словения и Банско?!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 22 юни 2025 17:21

Gotzev.88 написа:
gihuelo написа:Изображение

Броя ги - 31 човека.
Може пък да е за добро.

Папазов май ще си остане във Враца, но на мен не ми е ясно Радослав Живков чий син, внук или племенник е, та на 26-годишна възраст все още чакаме да се развие в ЦСКА II и всяко лято от пет години си го водим на почивка в Австрия, Словения и Банско?!
Баща му е полковник от Армията, половината са курортисти които нямат шанс за първият отбор

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 22 юни 2025 18:46

Ако Делова остане по-добрият вариант е да се обиграва двойката Лапеня-Иванов. А Делова да мине като опорен халф.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

sly
Контакти:

Мнениеот sly » 22 юни 2025 23:21

danko_sot написа:Ако Делова остане по-добрият вариант е да се обиграва двойката Лапеня-Иванов. А Делова да мине като опорен халф.

И аз мисля ,че натам отиват нещата, но нека видим какво ще се появи като нов трансфер, надявам се от Ю. Америка нещо да докарат. Едно време Томанов там беше силен.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 23 юни 2025 00:19

ЦСКА привлече капитана на дублиращия отбор на Левски - Александър Божилов (19г)
През изминалия сезон Александър Божилов беше ключова фигура във втория отбор на “Левски” - има 35 мача и 6 гола.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 23 юни 2025 09:38

Плащаме си скъпата цената за неучастието в Европа ! Както и очаквахме е с доста пагубни последици ! Колкото и клубът да се развива в правилна посока с изграждането на модерна основа без силен отбор всичко това в един момент ще загуби смисъл.
Ясно е, че сме отсвирени отново от набелязаните топ цели и вече преминаваме към 3-та или 4-та опция от трансферния списък.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “ЦСКА”